Doğuma Hazırlık Midesi bulananın kızı oluyomuş öylemi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
206
slm arkadaşlar...
kime sorsam hep aynı şeyi söylüyo midesi bulananın kızı olurmuş sizde nasıldı?
kimlerin midesi bulandı yada bulanmadı nesi oldu?beraber paylaşalım yerimseniben
benim bulantım yok.

tamamen yanlış benim bir kere bile midem bulanmadı ilkimde kızım oldu 2.de çok mide bulantısı çektim erkekti

bende aynı öyleydim kızımda hiç mide bulantısı yaşamadım ama şimdi 35 haftalığım mide bulantım çok fazlaydı bebeğim erkek.

demekki tutmuyoo
benimde 2kızımda çok fena bulandıı amaa bunda hiç bulanmadıı bu da erkekk

Kızımda çok mide bulantısı ve yanması çektim.Oğlumda ise hiç böyle şeyler yaşamadım

alakası oldugunu sanmıyom kızım var 10aylık hiçkusmadım 8ay nbboyunca 8aylık dogdu zaten bulantımda çok nadirdi

bence kural değil bunlarr....örneğin benim kızımda çok fazla bulantım oldu, oğlumda ise aşırı bir rahatsızlığım olmamıştı.....fakat kızkardeşimin de bir kızı bir oğlu var her ikisindede bulantısı olmadı....

kesinlikle alakası yok... ben ilk 3 ay mide bulantısı ve kusmaktan ölecektim ama oğlum olacak...

alakası yok bencede benim hiç miğdem bulanmadı nasipse kızım olacak

benim ilk aylarda bulantılarım olmuştu şiddetli ama kısa sürdü. oğlum olacak Allah izin verirse. ekşi canı çekenin de kızı olur derler ama ben ilk aylarda sadece ekşi yiyebiliyordum nerdeyse :) Allah hayırlısını versin..

benim kizim oldu,ben ilk 12-13 hafta neler cektim bir Allah bilir.
her sabah kusmak.mide bulantisi,mide yanmasi,kilo kaybiiii...
kusmalar da her sabah ac karina ogggg,geceler de mide yanmasiyla beraber oggggggggg
offfffffffffff neler cektim ben yaaaa

Kuzenım dort ay kusmadan duramıyordu son ıkı ay yıne basldı kusmaları,kızı oldu.Ben de kız annesı olucam ama hıc bulantım olmadı sımdıye kadar.Kısıden kısıye degısıyor sanırım

kişiden kişiye değişiyor benim midem bulanmadı ama tiksinti vardı herşeyden,kokulardan falan kızım olacak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…