benim 5 ayima kadar bulandi midem bulanmakla da kalmadi istifralarda cabasi ama oglum olacak sanirim bu insanin bunyesi ile alakali bi durum ben cok zorlanmistim.
benim bulanmadı yani çok çok az bulandı kusma olmadı... sadece bir kez oldu okdr...
kızım olacak....
arkadaşımın onlar bile olmadı onunda kızı oldu...
yani bence bünye meselesi bunlar...
aman aman bir miğde bulantısı çekmedim. sadece sabahları kahvaltıyı geciktirmişsem kustum. anneme ve ablama göre çook rahat bir 3 ay yaşadım. benim de oluşşum olcek. zaten tek belirti bu oldu. ne kesedeki konumu ne de free bhcg doğru çıktı
benimde 3 ayım çok zor geçmişti.Annem gelmişti çok uzaktan 3 ay yemek yapıyım die.kızım oldu.Arkadaşlarımdaa da öyle erkek olanların pek midesi bulanmadı...
bence bu kısıden kısıye degısıyor.Kuzenım ılk dort ay mıde bulantısı yasadı ve artık dayanamıyordu kızı oldu.benım de kızım olacak 32. haftamızdayız,Allahın ıznıyle ama hıc mıde bulantısı kusma agrı fılan yasamadım hala.
bulantının cinsiyetle alakası yok bence 4. ayımı bitiriyorum. ama bulantıdan kafam kalkmıyo ne yesem ya midem ekşiyo ya da çıkarıyorum . dün öğrendik oğlum olacak...
bu kadar cevaptan sora yazmama gerek yoktu, ha bir eksik ha bir fazla ama; alakası yok! o bünyeyle alakalı. benim de hiç midem bulanmadı ama kızım oldu.