Doğuma Hazırlık Midesi bulananın kızı oluyomuş öylemi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim 4 buçuk ay boyunca midem bulandı..bulandı demek az gelir,çok kötü günler geçirdim...kızım olacak Allah kısmet ederse...:)))
çevremde de oğlu olanlar hep rahat hamilelik geçirdi..mideleri bulanmadı,ablam.arkadaşlarım vs...
ama bir tek arkadaşım var ki kızı oldu ama çok rahat bi hamilelik geçirdi maşallah hiç mide bulantısı vs. olmadı....
belli olmuyo demekki...
ama ben de duydum zor hamilelik geçirenin,midesi bulananın kızı olur diye...öyle demişlerdi bana....

bir de bi akrabamız var bi kızında 4 buçuk ay bulanmış diğerinde hamileliğinin nası geçtiğini anlamamış...anneyle ilgili de değil yani..her hamilelik farklı olabiliyo...

Benimde bir kızım var ve ilk üç ay bulantıdan hayat zehir olmuştu.Ama ben cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum.

benim oglum olcak insallah
bes bucuk aylik olduk hala sabahlari bulantim oluyo
bence cinsiyetle alakasi yok kisiden kisiye degisiyor

Bana kalırsa alakası bile yok, cinsiyetle mide bulantısınınbenneyaptımki

ben inanıyorum bulantıdan,kusmadan 3 ay yattım,sonrasında baş dönmelerim ve yemediğim zamanlarda bulantılarım oldu.Kızım oldu benim de...İşyerinde aynı zamanlı doğum yapacak arkadaşın erkekti maşaallah onun hiçbişeysi olmadı.

Ben de 5 aylık hamileyim kızım olcakmış hiç bulantı filan yaşamadım . Bence de yapı meselesi yerimseniben

benim ne mide bulantısı ne kusma hiçbir şikayetim olmadı bi tek bel ağrısı en başından beri benimde oğluşum olucak...

Alakası varmıdır bilmiyorum ama benim de kızım olacak. 14. haftaya kadar mide bulantısından ne çektiğimi bir ben bir de Allah bilir. Hasta gibi yattım ben 3 ay.

bence alakası yok benim oglum var.hamileliğim cok kötu gectı miğde bulantısından ölüyordum.bulantı yüzünden tekrar bi ikinci çocuk yapmaya cesaretim yoktur...

bnm oglum var mıdem cokkk bulanıyorduuu ksuyordum fln Allahım ne ıgrenc bır dort ay gecırdımm
hatta bı keresınde kayınvalıdemın balkonuna bıle cıkarmıstım :)))
aynı donem ablamda hamıleydı ve benden bın beterdı sudan baska hıc bırsey ıcemıyordu onuda cok az mıktarda.. ve sonunda hastanelık oldu bobreklerı ıflas etmek uzeerrymıs serumla ıkı gun besledıler. dogurana kadar cektı kızı oldu
bılemıyorum tabıkı ama soyle bır durum olabılır mesela bnm ılk cocugumda oglumda yanı mıdem bulandı .2. sınde kız ıse bulanmıcak
bu durum tam tersıde olabılır
ılk ve ıkıncı cocuga gore ..

benimde kızım olucak inş ama ben hiç mide bulantısı çekmedim sadece tiksintim oldu aşermedim ayrıca belki bi defa et istemiştir canım o kadar yani kişinin bünyesine göre degişiyo bence

benimde kız ama hiç midem bulanmadı hamilelikle ilgili hiç bulantı iğrenme baş dönmesi gibi şeyler yaşamadım.hiç alakası yok bence çevremde de var buna benzer durum.

ablamın kızı oldu ve hıc mıdesı bulanmadı.. yakın bır arkadasımın da kızı olacak ve ınanılmaz derecede mıdesı bulandı. çok alakalı oldugunu dusunmuyorum :)

benim ilk çocuğum kız idi öyle çok bulantım olmuştu ki hastanelik olacak kadar, ikinci çocuğum erkek 0nda olmadı.....kişilerin yapısıyla alakalı sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…