midimi yitirdiim anda gelen mutluluum yani bebeim

slm canım sen incir küründen sonra sogan kürüne geccmissin zararı olmuyormu bebegin olmasına o aymı hamile kaldın yazarsın sevinirim bende 15gün incir kürü yaptım sogana gecmedim :S

canım ne güzel anlatmışsın sanki benim yaşadıklarım 6 yılıma girdim eşime de varikosel teşhisi koydu dr ve bugünew kadar sorunsuz olmadı ben kendim için özel bi dr gittim herşey normal görünürde sadece fsh hormonum biraz yüksek eşimse daha iiyi özel bi dr görünmek istiyo yani bu ayda yok bakalım bende bugün hastanede bebekleri görünce ağladım çünkü çokk özledim koklamayı hemde çokk utanmasam bişi demiceklerini bilsem bi kerecik koklayım dicektim ama............ neyse yani kısacası çok stresliyim çokkkkk yıllar geçtikcede artıyo kıs kardeşiminde hemen oldu hatta bi ay öncesi bi düdşükten sonra diyer ay oldu hatta yurtdışına doğumuna gittim bebek özlemi gidermek içiö yarınsa teyzesini görmeye geliyo bu günse bebek özlemi hakkında bi kitap yazma fikri geldi ancak olmayanlar çok anlar bizim gibileri SANIRIM BİRAZ SABIRR GEREK SABIR nolur bana ve benim gibilere du et bizide unutmaki bebeğine ve kendine çok ii bak ALLAHA EMANET OLUNN ..

Hepimizin ortak noktası; bir kerecik koklamaya hasretiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…