midimi yitirdiim anda gelen mutluluum yani bebeim

SÜPERSİNNNNN kaydirigubbakcemile5

Ne güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Herkes bu kürün faydasını gördüğünden bahsediyor ama ben bir türlü başlamadım halada karasızım ya en iyisi başlamak sanırım tekrar tebrikler :1hug:

canım annelik kolay elde edilen bir şey değil inş sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın bende 3 sene sonra kavuştum meleğime şu an 27 haftalık hamileğim yüce rabbim isteğen herkese nasip etsin bu mutluluğu

tebrik ederim,
sağlıkla kucağına alırsın inşallah...amin.
sevgiler...

Allah nazarlardan saklasın canım. mutluluğun daim olsun. bebeğini sağlıçakla kucağına alırsın inşallah.

bende incir kürünü denediğimde hamile kalmıştırm ama birtanede 7 cm kistim olmuştu. kalpten dolayı bebeğim gitti. onun gitmesi ile baraber kistte gitti.

acaba incir brnim yumurtaları büyütüde ben çatlatamadım mı?

SÜPERSİNNNNN kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim,
sağlıkla kucağına alırsın inşallah...amin.
sevgiler...

kızlar çok saolun diyeceğim zamanı gelmeyen çiçek açmıyo kendinizive eşinizi strese koyp kendinizi çaresizliğe itmeyin zamanı gelince oda geliyor o yüzden bunu paylaşmak istedim

olabilir canım incir yumurta sayısını çoğalttığı için fazla yumurta oluşmuş olabilir onu bildiğim için 7 gün kullandım fazlaya kaçmadım işallah meleğinin zamanı gelmiştir ve gelir biranönce sana

canım benım :1hug:
allah ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın

canım ya bende gıtdecem artık doktora cumartesı gunu adet gunum olmassa gıderım sogan kürünü duydumd ıncır kuru nasıl yapılıyor onu bılmıyorum

MUTLUYUM 1111 canım çok tebrik ederim inşallah anneli babalı sağlıklı mutlu bi hayat sürersiniz bebeğinle rabbime emanet olun tekrar hayırlı olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…