midimi yitirdiim anda gelen mutluluum yani bebeim

Cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Ben de bu kürü uygulamayı düşünüyordum.Yazını okuduktan sonra iyice umutlandım.İnşaallah faydasını görürüm ben de.Kuru incir mi kullanıyorsun bu incir küründe?

MUTLUYUM arkadaşım biz seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..evliliğimden buyana yaşadıklarımız aynı ama ben daha mutlu sona ulaşamadım...rabbim senin mutluluğunu tamamına erdirsin bizlerede yaşatsın..

inanmazsın artık benimde umutlarım bazen oluyor tükeniyor...bizde 5 yılık evliyiz hiç bir sorun yok diyorlar...ama neyi denediysek olmadı..inşallah bundan sonra olur...3 aşılama ve 1tüp bebek başarısız dnenmem var....6 aydır doktora filan gitmiyorum kendi haline bıraktım...bu ay bende incir kürünü kullandım...geçen ay soğan kürüne başlayacaktım olmadı..midemde rahatsızlık yaptı..beni kötü ettti..ama incir kürünü tam olarak uyguladım...inşallah bende senin gibi şifasını görürüm...yavruma kavuşurum..bütün bebek özlemi çekenler...inşallah...

MUTLUYUM yazdıkaların çok güzel ve çok umut verici.bizde erkek infertilitesi ama ben de adetim gelince kullanacağım.çünkü artık dayanamıyorum.2 aşılama,1 tüp bebek denememiz var.bende sorun görünmüyor ama işte anlarsınız ki arkadaşlar umut edip de eli boş olmak ne kadar zor,çaersizlik bana bunu yaprıracak.deneyeceğim artık ne yapalım...SENı ÇOK TEBRıK EDERıM MUTLUYUM HEM DE ÇOOOK...

sende biliyorsun canım elinde olmadan kendini yıpratıyorsun..çünkü her an aklında çıkartamıyorsunki unutamıyorsun...unutmaya çalışsan rüyaların unutturmuyor.. allah razı olsun dualarını eksik etmediğin için bizlerden sende yavruna kavuşasın sağlıkla...

doğru diyorsun canım:Saruboceq:

mutluyum biz de en az senin kadar mutlu oluruz inşallah..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Sağlıklı hayırlı ömrünü bir ömür göstersin sana ve onu sevenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…