Hangi tür olduğunu bilmiyorum ama,ben de kararsız kaldım,işimiz olmasaydı gitmezdim,evet hamileyim.Burdaki yorumlara göre kalmak için başka alternatifler bulacam da,ev sahiplerine bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum,alınabilmeleri yüksek...Mikrop hangi tur acaba. Bazilari varki gercekten ayni ortamda bulunmaniz sakincali.Her ihtimale karsi ben olsam kalmam,ustelik hamilesiniz. Kesinlikle kalmazdim.
Riske atmayıp otelde kalabilirsiniz.Selamlar hanımlar...
Bu hafta sonu eşimle,şehir dışına çıkmamız gerekiyor,çıktığımız şehirde hafta içi işlerimiz var.Dolayısıyla gittiğimiz akşam o şehirde bulunan akrabamızın evinde yatılı kalacaz.(Çok yakın akraba bu arada)
Sorun şu ki, kalacağımız akraba evindekilerden biri hastane mikrobu kapmış,kendisine ilaç verilmiş doktor kontrolunde, gezer konuşur vaziyette bu arada..
Konuyu açmadan önce araştırdım internetten, net bir bilgi edinemedim,malum hamileyim,bana da bulaşır mı bu mikrop?
Bir bilginiz var mı arkadaşlar?
Ama bu elzem bir durum. Kırılacak alınacak birşey yok, doktor kalmamamı söyledi gibi bir şey söylersinizHangi tür olduğunu bilmiyorum ama,ben de kararsız kaldım,işimiz olmasaydı gitmezdim,evet hamileyim.Burdaki yorumlara göre kalmak için başka alternatifler bulacam da,ev sahiplerine bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum,alınabilmeleri yüksek...
Evet onu yapmak var aklımda,ama haberleri olduğu için nasıl bi açıklama yaparım diye düşünüyorum,alınacakları yüksek ihtimal...Riske atmayıp otelde kalabilirsiniz.
Haklısınız mecbur biseyler söyleyecem bakalım,riske atamam...Ama bu elzem bir durum. Kırılacak alınacak birşey yok, doktor kalmamamı söyledi gibi bir şey söylersiniz
Zaten x rahatsiz size yuk olmak istemedik ya da gece gec geldik sizi rahatsiz etmek istemedik gibi gibi bahaneler olabilir :))Evet onu yapmak var aklımda,ama haberleri olduğu için nasıl bi açıklama yaparım diye düşünüyorum,alınacakları yüksek ihtimal...
Alinsalar da sagliginiz daha onemli. Ustelik bebek var ,siz olsaniz iki hap alirdiniz gecerdi ama bebek ne olacak. Asil onlarin size bu konuda anlayis gostermesi gerekir. Gebelikte gecirilen enfeksiyonlar bebege zarar verebiliyorHangi tür olduğunu bilmiyorum ama,ben de kararsız kaldım,işimiz olmasaydı gitmezdim,evet hamileyim.Burdaki yorumlara göre kalmak için başka alternatifler bulacam da,ev sahiplerine bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum,alınabilmeleri yüksek...
Ben de genelde pimpirikliyimdir ama hamilelikte bi rahatlık çöktü,bu konuyu da o yüzden açtım,yanlış bişey yapmayım diye...ben kalmazdım,
biraz pimpirikliyim bu konuda,
hamilelik döneminde hiç risk almamak lazım.
Haklısınız...bence kalmayın, bir pansiyon bulun hamilesiniz ne olacağı belli mi olur
Teşekkür ederim,biseyler yuvarlayacam artık...Zaten x rahatsiz size yuk olmak istemedik ya da gece gec geldik sizi rahatsiz etmek istemedik gibi gibi bahaneler olabilir :))
Aynen dediğiniz gibi eve git şu şu ilacı kullan demişler,bu kadar önemli de acaba doktor mu önemsemedi,yoksa ondaki başka bişey mi?hastane mikrobu bulasmaz ama oyle ilacla da gececek birsey degil , ben 1.5 ay hastanede yattim o mikrop yuzunden
gunde 9 sise antibiyotik veriyorlardi damarlarim erimisti artik
o yuzden hastane mikrobu eve git al bu hapi iyiles denecek birsey degil baska birsey olmali akrabanizinki
hastane mikrobu denilen sey dunyadaki en ölümcül mikroptur , her yil dunyada milyonlarca insan oluyorAynen dediğiniz gibi eve git şu şu ilacı kullan demişler,bu kadar önemli de acaba doktor mu önemsemedi,yoksa ondaki başka bişey mi?
Allah korusun önemli bişey olmasın da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?