Mikrop...

Bebeğe karşı sorumluluğunuz var kimin ne düşüneceği umurunuzda olmasın. Sonradan pişman olmaktan daha kötü olamaz edilecek laflar.. Otelde kalın..

Ben olsam hamileyim heryerde rahat uyuyamıyorum der otelde kalırdım

Çok geçmiş olsun milena.
Nasıl oldu bu . Herkese bulasiyor mu.
tesekkur ederim , ameliyatta bulasiyor yada acik yaran varsa o yaradan giriyor vucuda
ben ameliyathaneye girdigimde asiri sicakti , daha onceden ameliyat oldugum icin buz gibi olmasi gerektigini biliylrdum hatta sordum doktora neden burasi bu kadar sicak diye doktor gulup gecistirdi meger elektrikten tasartif ediyormus serefsizler
ameliyat sirasinda belime yerlesmis mikrop
tesadufen ameliyattan 2 hafta sonra belimden enfeksiyonlu bi sivi akti iltihap gibi zaten acidan ayakta duramiyordum 2 hafta hergun agladim ki aci ve agri esigim cok yuksektir , yakindaki ilk hastaneye girdim sivi akinca onlar da apar topar yatirdilar hastaneye , isim vermiyim ama benim icin o hastane yakininda olmam mucizeydi belki baska yer olsa su anda hayatta olmazdim

Ahhh o ihmaller yok mu. İnsan hayatı söz konusu , düşündükleri tasarruf.

İyi kurtarmissin canım. Bol vitamin al . Önümüz kış.

Allah rahmet eylesin derken ciddi değilsiniz dimi
alinti yaptigim kisi yazmis komsum vefat etti diye
daha onve de yazdim size hastane mikrobu öldürür , dunyada en cok olume sebep veren mikrop
akrabanizda oldugunu sanmiyorum
bu en ileri seviye kansersin git eve vitamin hapi al demek gibi bisey yani hicbi doktor hastayi o sekilde eve gonderip ilac ic demez yanlis anlatiyorlar size

Siz riske atmayin otelde kalin sonucta belki onlarda soyleyememislerdir size bir aciklama yapmayin size yuk olmak istemedik otel ayarladik parasini odedik diyin yeter.

Hastane mikrobundan vefat eden bir tanıdığımız var. Ne tür mikrop ne şekilde bilmediğim için riske atmazdım. Grip ishal olan birine bile yaklaşmanız sakıncalıyken böyle riske girmeyin

Yarın kızını arayıp soracam,akrabam mı yanlış anlamış acaba diye.Her ihtimale karşı yine gitmeyecem tabiki ama...
Çok sordum kusura bakmayın,bişey daha soracam,bu abla hastaneye gidip gelirken kaptığını söyledi,yani böyle bisey mümkün mü,hani sadece açık yaradan mı kapılıyor yoksa gidip gelirken de kapmak mümkün mü,sonuçta ben de sürekli hastanelerdeyim,hamilelik gereği...

gidip gelirken kapilsa dunyada saglam adam kalmaz yahu
havadan bulasan bir mikrop degil bu
kan yoluyla bulasiyor
benim bildigim ameliyathanelerde oluyor ama tabiki kesin bilgi diyemem
o zaman bana hastanede bu sekilde aciklamislardi , ameliyathanede yeterli steril ortam saglanamazsa uruyor ve bulasiyor
sezeryan sirasinda da kapan cok kadin var mesela yada benim gibi acik ameliyat olanlar kapiyor , hastane cok onemli bu konuda

Kan yoluyla deyince,bu kez de sürekli tahlil vs. veriyoruz insan yine pimpirikleniyo.
Sezeryan falan olursam da inşaallah böyle bişey başıma gelmez,kimsenin de başına gelmesin.Size de çok geçmiş olsun,tekrar yaşamayın bir daha böyle bisey inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…