Mikrop...

Kibar bir şekilde sorun bence.
"Hamile olmasam sıkıntı değil ama şimdi bebeği düşünüyorum onun için soruyorum nolur kırılmayın yanlış anlamayın" deyip detaylı bilgi alın bence.

Ben olsam asla risk almazdim.onlarin ne dusunecegi yada ayip olmasi bebegimin sagligindan daha onemli olmazdi.
Alinacak ne var ayrica bunda..Hamilesiniz,acikca bulasici olabilir bebek var sonucta risk alamam kusura bakmayin deyin.Anlayis gosterilmezse bu onlarin sorunu..

+1 Benim yan komsum bu mikrop yuxunden genc yasta vefat etti ya..risk alinirmi hic..

Şimdi daha çok endişendim ya,bu kadar ciddi bişeyse nasıl ilaç verip eve gönderilmiş,inşaallah farklı bişeydir,kendisini telaşlandırmadan kızına sorayım en iyisi...

Hastane de enfeksiyon kaptuığı için yeni dogan bebegim ölümden döndü
Hastanede 1 ay evde 4 ay sürdü tedavimiz

En kötüsü
Otelde kalın daha iyi

Ben de genelde pimpirikliyimdir ama hamilelikte bi rahatlık çöktü,bu konuyu da o yüzden açtım,yanlış bişey yapmayım diye...

ben de tersine eskiden değildim, ama hamilelik ve sonrasında çok korkar oldum böyle seylerden.
ve açıkcası bende bir hastalık olsa kimseye gel bende kal demem, bulaşsa vicdan azabından ölürüm.

Alinirlarsa alinsinlar hamilesin ya birsey olsa e gelmeseydin denilicek ki dogru,baskasinin ne dedigi senin sagligin kadar onemli olmasin

Hamilesiniz kendinizi hiç riske atmayın,hamileyken herşey çok çabuk bulaşıyor. Hijyene aşırı önem vermeme rağmen bana bit bulaşmıştı :/

Aynen beter olsunlar
Ben o dönem bebegimin derdindeydim aklim başımda değildi ama şimdi sonuca ulaşacak veya ulasmayacak olsa bile şikayet ederim
bende cok pismanim sikayet etmedigime ama iste insan caninin derdine dusunce ihmal ediyor boyle seyleri
benim mikrobu kaptigim hastane batti iflas etti kapandi zaten
cok beddua etmistim buldular belalarini

bende cok pismanim sikayet etmedigime ama iste insan caninin derdine dusunce ihmal ediyor boyle seyleri
benim mikrobu kaptigim hastane batti iflas etti kapandi zaten
cok beddua etmistim buldular belalarini
Benimki devlet hastanesi
İnşallah ihmali olan herkes bulur cezasını
Cok acı çektim ben her gün ölecek mi diye bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…