- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
+1 Benim yan komsum bu mikrop yuxunden genc yasta vefat etti ya..risk alinirmi hic..hastane mikrobu denilen sey dunyadaki en ölümcül mikroptur , her yil dunyada milyonlarca insan oluyor
ben 1.5 ay tecrit edilmis bir odada yattim ve cok agir ilaclarla atlatabildim olumden dondum
yani akrabanizinkini bilemiyorum ama hastane mikrobu hapla falan gecmez , eczanelerde bile satilmiyor o antibiyotikler o kadar diyim
Şimdi daha çok endişendim ya,bu kadar ciddi bişeyse nasıl ilaç verip eve gönderilmiş,inşaallah farklı bişeydir,kendisini telaşlandırmadan kızına sorayım en iyisi...hastane mikrobu denilen sey dunyadaki en ölümcül mikroptur , her yil dunyada milyonlarca insan oluyor
ben 1.5 ay tecrit edilmis bir odada yattim ve cok agir ilaclarla atlatabildim olumden dondum
yani akrabanizinkini bilemiyorum ama hastane mikrobu hapla falan gecmez , eczanelerde bile satilmiyor o antibiyotikler o kadar diyim
Uygun bir dille konuşacam artık,teşekkürler...Kibar bir şekilde sorun bence.
"Hamile olmasam sıkıntı değil ama şimdi bebeği düşünüyorum onun için soruyorum nolur kırılmayın yanlış anlamayın" deyip detaylı bilgi alın bence.
Ben de genelde pimpirikliyimdir ama hamilelikte bi rahatlık çöktü,bu konuyu da o yüzden açtım,yanlış bişey yapmayım diye...
Geçmiş olsun..Hastane de enfeksiyon kaptuığı için yeni dogan bebegim ölümden döndü
Hastanede 1 ay evde 4 ay sürdü tedavimiz
En kötüsü
Otelde kalın daha iyi
yazik .. o kadar cok cektim ki korkunc aci verici bir tedavisi var , allah rahmet eglesin komsunuza+1 Benim yan komsum bu mikrop yuxunden genc yasta vefat etti ya..risk alinirmi hic..
Gitmeyin derimGeçmiş olsun..
Kesin olarak kararımı verdim,gitmeyecem teşekkür ederim...
tahminimce farkli birsey , siz yine de gitmeyinŞimdi daha çok endişendim ya,bu kadar ciddi bişeyse nasıl ilaç verip eve gönderilmiş,inşaallah farklı bişeydir,kendisini telaşlandırmadan kızına sorayım en iyisi...
10 gunluktu bebegimde hastanede mikrop kaptugindayazik .. o kadar cok cektim ki korkunc aci verici bir tedavisi var , allah rahmet eglesin komsunuza
cok sagolun size de gecmis olsun10 gunluktu bebegimde hastanede mikrop kaptuginda
Ten rengi değişti mama yemek için agzini bile acamiyordu
Neler çektik
Geçmiş olsun sizede
Aynen beter olsunlarcok sagolun size de gecmis olsun
kiyamam ya minicik bebek
o kadar cok kiziyorum ki gerekli steril ortami saglayamayan hastanelere
beter olsunlar
bende cok pismanim sikayet etmedigime ama iste insan caninin derdine dusunce ihmal ediyor boyle seyleriAynen beter olsunlar
Ben o dönem bebegimin derdindeydim aklim başımda değildi ama şimdi sonuca ulaşacak veya ulasmayacak olsa bile şikayet ederim
Benimki devlet hastanesibende cok pismanim sikayet etmedigime ama iste insan caninin derdine dusunce ihmal ediyor boyle seyleri
benim mikrobu kaptigim hastane batti iflas etti kapandi zaten
cok beddua etmistim buldular belalarini
kiyamam yaa cok zorBenimki devlet hastanesi
İnşallah ihmali olan herkes bulur cezasını
Cok acı çektim ben her gün ölecek mi diye bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?