- 8 Şubat 2013
- 360
- 178
- 323
- Konu Sahibi ozgurozgur
-
:) milasda deniz yokki. henüz arabam yok 15-20 km yol gitmem lazım deniz için.. ama iyi güldürdün benii :)
Hayallerimin şehrindesin 4 yıl yaşadım orda eşimi kandırabilsem ve iş imkanı bulsam bir dakika durmam burda bence orada yaşadığına şükret tansaşın yanındaki parka git benden bir gazoz iç :)
süper yorumm :)
burda yaşamaktan memnunum zaten bilinçli ve güzel bir seçim yaptım. Sorun ne yazık ki kahve içebileceğim, takılabileceğim, gezebileceğim birilerinin olmaması. Kocam dışında tabi. Bence insanın sevgilisinden, kocasından ayrı bir hayatı da olmalı. Atapark a gittim kahve içtim geçen gün :) senin içinde gazoz içicem bigün :)
Milasın pazarı ne güzeldir
Şimdi yaz geldi gerçi, hala var mıdır bilmiyorum ama halk eğitimin kursları varsa kaydol, arkadaş bulmak için birebir.
aaa evet milas salı pazarı 2004 yılında aldıklarımı hala giyiyorum hem kaliteli hem ucuz :)
milas ın kıyafet pazarını küçültmüşler bayağı bi... ben müftülüğün karşısında oturuyorum ismetpaşada... müzeyi bilemedim şimdi :)
özelden mesaj atsan süper olur süperrrrrrrrrrrr :))))
sen neden milasdaydın?
Başlığı görünce dayanamadım daldım.. ömrümün en güzel günleri milasta geçti. o zamanlarda nişanlım orda sıtkı koçman meslek yüksek okulunda öğrenciydi, öğrenci evinde tek kalıyordu, her firsatta soluğu yanında alıyordum. Minibüse atlayıp bodruma gidiyorduk haftasonları. Mis gibidir oralar mis.. en büyük hayalimdi evlenince oraya yerleşmek.. kısmet olmadı
önce okul için geldim sonra kaldım bodrumda falan çalıştım oralar benim için çok özel yerler...müze tansaşın hemen arkası
mesaj atamıyormuşum canım yaama milas insanı iyidir hemen yakınlık kurar ama çakaldır da biraz dikkat et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?