Ha bu arada eşim onlar varken ses çıkarmadı. Gidince aman dediklerine alınma dedi. Vermeyiz tabi dedi. 2. Çocuk bizim kararımız vs dedi. Bunları annesine dese ya...
"Vermeyiz tabi" nedir? Ne gereksiz bi cümledir, verilebileceğini düşündüğü bir aralık var da mı sizi teskine yöneliyor?
Sizin durum bana göre uç bir durum. Yani şu lafı bana kv diyecek "Çocuğu verin" filan... Ayy.. En iyisi hayal etmeyeyim, durduk yere kadıncağızın sol kulağı çınlamasın.
Benim de karnım burnumda, az bir zaman kaldı, aynen sizin gibi, iki tarafın da ilk torunu olacak.
Eşimin tarafında pek bir hareketlenme yok henüz, arada arayıp soruyorlar "Nasılsınız çocuğum" diye.
(Onlarda da ayrı bi genişlik var ya bakalım, anlarız yakında)
Esas benim annede birazcık şiraze kaydı gibi. Kötü manada değil belki ama tamamen iyi de değil.
Bugün de kendini tutamadı ve "Anne sütünü arttıran yiyecekler" temalı önerilerinden 3.sünü söyledi mesela.
Yav daha doğurmadım bile bismillah!
Artık tersledim. Ne yapayım?
Tamam iyiliğimi istiyorsun, iyi niyetle yapıyorsun da, daha süt yok ortada, emzirme yok bi şey yok...
Gerçi kendimi tanıyorum, birinin yaptığı batacak, birinin yapmadığı;
birinin söylediği sinir edecek, birinin sessizliği,
Bi gün kalabalıktan şikayet edeceğim, bi gün gelsinler diye kapılara bakacağım,
Evimin içini güne çevirecekler, tahmini zor değil... Ben de arızaya bağlayacağım.
Bi konu da ben açarım yakında zaten.
İnşallah sağlıkla, huzurla kucaklarız bebişlerimizi.