- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.625
- 898
- Konu Sahibi Mandalinakolik
Esiniz cok kotu kalpli bir insan. Yerinizde olsam boyle bir insana aileme laf soyletmem.
Katılıyorum
Konu sahibesinin eşi aç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiniz cok kotu kalpli bir insan. Yerinizde olsam boyle bir insana aileme laf soyletmem.
Süper cevapbende seni milletin karılarıyla bir kıyaslamaya başlarsam, bu işin altından ne sen ne de ben kalkamayız
Siz de sananı benim babamın mirasından, kalırsa bana kalır ki o da seni ilgilendirmez diyemiyor musunuz? Siz çok pasifsiniz, daha önce açtığınız konulardan da eşinizin ne olduğu az çok belli oluyor. Boşanmayı düşünmüyorsunuz madem pasif kalmasın cevabını verin ki eşiniz haddi olmayan şeylere karışmamayı öğrensin
biz ev alırken babamlar bir miktar destek oldular. sonuçta ev kızımızın da sayılır diye. babası gil de destek oldu. eşim bir yıl içinde önce babama sonra babasına geri ödedi. ikiside istemedikleri halde...Pasif durmuyorum arkadaşlar bende cevabımı veriyorum. Bu konuyu biraz da şunun için açtım sizin anne babalariniz gerçekten size ev araba alıyor mu hadi onu da geçtim esleriniz böyle bir konuyu kendine dert ediyor mu ?
O hangi millet beni onu merak ediyorum içinizde var mi diye
Çekirgemin söylediklerine katılıyor ve ek olarak 3.yanlışında kendisini boşa diye belirteceğimi arz ediyorum Sevgili Mandalinacım..SevgiliMandalinakolik şu sıralar eşinin hareketlerinin gözüne batmaya başladığı, kusurlarını anladığın bir dönemdesin. Hiç endişe etme yalnız değilsin
Ama inanki bu gözüne batan şeylerde haksızda değilsin.
Benim anne babam çok yardımcı oldu her konuda... Kızımın bakımından ev esyalarına kadar ellerinde varsa yaptılar yoksa da manevi destek oldular.... Ben öğretmenim eşim özelde muhasebeci..Pasif durmuyorum arkadaşlar bende cevabımı veriyorum. Bu konuyu biraz da şunun için açtım sizin anne babalariniz gerçekten size ev araba alıyor mu hadi onu da geçtim esleriniz böyle bir konuyu kendine dert ediyor mu ?
O hangi millet beni onu merak ediyorum içinizde var mi diye
Ha siz babası kendine ev araba veren var mı dite arıyorsunuz. Ben varın hanımefendi babam bana araba almıştı. Evlendiğimde eşimin arabası yoktu. Benim arabam ikimizin arabası oldu. Hemen kendi babanızdan da eşinize isteyin bi araba.Pasif değilim konuşuyorum sadece eşimin bahsettiği milleti arıyorum içinizde var mi diye
Usta çekirge ilişkisi mesafeli olur ama ben yinede sana kocccaman bir öpücük yolluyorumÇekirgemin söylediklerine katılıyor ve ek olarak 3.yanlışında kendisini boşa diye belirteceğimi arz ediyorum Sevgili Mandalinacım..![]()