oyyy kıyamam ben sanaa..nikini ilk gördüğüm andan berii benimde içimde sana karşıı beslediğim güzel duygılar yeşerdi birtanem..
Ve yazdıklarını günlerdir okuyorumm neresinden başlasam anlatsam dedim hepp..Bana özelden e*mail adresini atarsan sana internetten topladığım başarı hikayeleri adlı klasörümü yollarım..Fsh yüksek insanlar neler yapmışlar nasıll bebeklerini kucaklarına alıp başarıya ulaşmışlarr bir fikir sahibi olursun..
Benn kendi adıma ve tüm çabalayanlar adına inanıyorumm Rabbimm görüyor çırpınışlarımızı ve muradımızı verecek..Çünkü ben bıkmadan usanmadan ağlayarak dualar ederek ettirerekk sadece hayırlı sağlıklı bir evlat diliyorum..Suç değil günah değil..Verecek Rabbim elbet diye düşünmek istiyorum hep.
Seninde karşına sabırla seni kontrol edecek moral vererek başarıya ulaşacağına önce kendi inanacak bir doktor çıkarsın Rabbim..Bilirim çok zorrr..Her merkezi aradığında fshı duydukları tavrı ben yüzyüze birebir bazende eşimin yanında yaşadım ne yazıkki..
Yumurtalarımız olduğu sürece 1 tane bile olsa biz azmedip o 1 yuminin peşinden koştuğumuz müddetçe umut her zaman var tatlım sakın bu sözümü unutma..
Senii çook öpüyorumm