Kesinlikle. Bu konuda eğitim almamız gerekiyor.Varçocukla tatile gitmek nedir, rahatsız oluyoruz diyenler var. Çocuğun varsa evinde otur kardeşim diyor. Saçlarımı yolmak istiyorum. Toplum olarak çocuğa karşı çok tahammülsüz ve saygısızız. Bir birey olduklarını bilmiyoruz. Bu konuda çok cahiliz
Evet dert oldu. Çocuklar bizim geleceğimiz çünkü.Size çok mu dert oldu bu?
Açtığınız konular nedense bir tuhaf..
Bahsettiğim çocuklar gayet terbiyeli çocuklar. Her gün haksız yere bu kadından hakaret yiyorlar. Tek suçları dışarıda oynamaları. Bir taşkınlık yaptıkları da yok. Gayet seviyeli bir şekilde oynuyorlar.Çocuğa tahamülsüzlük varda bu hoş değil de çocuğu yetiştiremeyen aillelerde var şahsen bende bu ailelerden nefret ediyorum
Hımmm klasik bir cevap ama olsun..en son hayvanlar hakkında bir konunuz vardi gereksiz tartışma ve ban yiyenler oldu..şimdi de konu çocukların gürültüsü..sosyal deney filânmı yapyorsunuz ?Evet dert oldu. Çocuklar bizim geleceğimiz çünkü.
Yok bu kadın çocuklar için polis çağırdı hem de defalarca... Polis bu kadını haksız bulduğu halde hala çağırıyor meşgul ediyor polisin çok daha önemli işleri var.Anlık bir söylemdir o ya ..
Hımmm klasik bir cevap ama olsun..en son hayvanlar hakkında bir konunuz vardi gereksiz tartışma ve ban yiyenler oldu..şimdi de konu çocukların gürültüsü..sosyal deney filânmı yapyorsunuz ?
ne yalan söyleyeyim bende aynısnı hissettim. bir ara verilen cevaplar üzerinden araştırma yapılıyordu onlardan biri gibi geldiHımmm klasik bir cevap ama olsun..en son hayvanlar hakkında bir konunuz vardi gereksiz tartışma ve ban yiyenler oldu..şimdi de konu çocukların gürültüsü..sosyal deney filânmı yapyorsunuz ?
Vala benim komşuma görede çocukları gayet tterbiyelide yanlız bana göre değilBahsettiğim çocuklar gayet terbiyeli çocuklar. Her gün haksız yere bu kadından hakaret yiyorlar. Tek suçları dışarıda oynamaları. Bir taşkınlık yaptıkları da yok. Gayet seviyeli bir şekilde oynuyorlar.
Hayır? İstemiyorsanız yorum yazmayabilirsiniz. Biz de çocukken komşulardan çok çektik şimdi de küçük kardeşlerimiz çekiyor buna çok üzülüyorum.Hımmm klasik bir cevap ama olsun..en son hayvanlar hakkında bir konunuz vardi gereksiz tartışma ve ban yiyenler oldu..şimdi de konu çocukların gürültüsü..sosyal deney filânmı yapyorsunuz ?
Ne dedi polislere bu kadın?sokakta çocuklar oyun oynarken gürültü yapıyorlar gelin dedi ve polislerde geldimi sahiden?))Yok bu kadın çocuklar için polis çağırdı hem de defalarca... Polis bu kadını haksız bulduğu halde hala çağırıyor meşgul ediyor polisin çok daha önemli işleri var.
Evet!Ne dedi polislere bu kadın?sokakta çocuklar oyun oynarken gürültü yapıyorlar gelin dedi ve polislerde geldimi sahiden?))
Hımmm klasik bir cevap ama olsun..en son hayvanlar hakkında bir konunuz vardi gereksiz tartışma ve ban yiyenler oldu..şimdi de konu çocukların gürültüsü..sosyal deney filânmı yapyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?