Minik bir yardımınıza ihtiyacım var hatunlar

emine_1991

Kahkahalar bugün senin ya sonrası ?
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
146
47
48
33
Pazar günü çok sevgili kayınvalidecimle ilk defa bulusucam bu pantolonun altına giyebilecegim rahat olması şartı ile bi ayakkabı arıyorum ama henüz bulamadım. Nasıl bir ayakkabı önerirsiniz acep.

Eklentiler

• images (1).webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 329
Tarziniz neyse kesinlikle onun disina cikmayin. Misal ben topuklu ayakkabidan nefret ederim. Pazar gunku hava durumuna gore bunun altina şık bir babet yada oxford tarzi giyebilirdim.

Simdiden iyi gecmesi dileklerimle..

Pazar günü çok sevgili kayınvalidecimle ilk defa bulusucam bu pantolonun altına giyebilecegim rahat olması şartı ile bi ayakkabı arıyorum ama henüz bulamadım. Nasıl bir ayakkabı önerirsiniz acep.
maskülen tarzda bir ayakkabı giy.
hatta bence kv seni deli sanıp sopasını şimdiden saklamasını istiyorsan çıplak git.

Yasin 20 üstuyse kesinlikle topuklu giy bu pantalonda topuklu cok sık duruyor kucukse de babet giy ama siyah degil mürdüm yada fuşya olsun

Yasin 20 üstuyse kesinlikle topuklu giy bu pantalonda topuklu cok sık duruyor kucukse de babet giy ama siyah degil mürdüm yada fuşya olsun

Yaşım 25 canım. Siyah sitiletto tarzı olucak ne kadar rahatsız ederse etsin artık. Yanımda babet tasicam başka çare yok gibi

Bu sıralar bunlar favorim. Bence uyar..

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-05-20-42-32-1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2016-05-05-20-42-17-1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 40
Normalde ne giyiyorsun

Topuklu ile yürüyemem dersen her zaman nasıl ayakkabın varsa onu giy

Ben de hep topuklu giyiyorsun da Kv ye hanım hanımcık görüneceksin sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…