❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Evet arada açık da oluyor bazen çok koyulaşıyor genelde gündüzleri oluyor iki gündür zaten

Git canmm en kısa zamanda ama bnmmde 10 gün geckmeyle bişy çıkmamışdı ama bnm şüpemde yokdu tabi varmı belirtilerin
Ahh ahh artık olsun diye çok istiyorum. Ya saçma ama midem bulanıyor gibi oluyor. Ama Biryerde okudum 2 hafta sonra mide bulantısı baslarmis diye. Yalan essah bilmiyorum. Göğüslerim aciyor gibi, ama çok az. Birkere test aldım soldaki çizgi var sonra soldan sağa giden bir çizgi çıkmıştı . Ondan sonra kaç defa yaptım hep negatif. ahh ahh

Psikolojik ya bekliyoruz ya bir de,yorulmak mümkün değil pek canım çalışıyorum ayakta hem de yorucu baya

İnşallahh en kısa zamanda kavuşursun canımm meleğine olabliyo bazen öyle şeyler stres yapma yinede sen dkkat et stresde etkili çünkü ama kan ver kısa zamsnda

İnşallahh en kısa zamanda kavuşursun canımm meleğine olabliyo bazen öyle şeyler stres yapma yinede sen dkkat et stresde etkili çünkü ama kan ver kısa zamsnda
İnşallah canım çok sağol, Allah'ım dualarımızı kabul etsin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.amin amin amin

Bugunde tamamdir cnm artik yarin ara verip carsamba devam saol valla gecen ayki kimyasal benim psikoljimi bozdu iyicr taktim
Bizde çalıştık kuzu kahve bitter verildi ayaklar tepede yarım saat beklendi artık kan basıncından beynim zonkladı biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Takdir İlahi

Hayırlısı olsnn kuzumm inşallah hadi bakalımm
İnşaallah Amin Amin ecmain canım bu ay çok umutluyum nedendir bilmiyorum bide ben evlenmeden önce 1.5-2yıl çocuk istemem diye çok söyledim Allah dilimden yakaladı beni bu ayda tam 1.5sene olacak gerçi ben 7ayda korundum

İlk denemede olmazsa 6.ncı ayda oluyomş diye okudum ben nasip hayırlısı bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…