Hayırlısı elbet kuzum vardır Rabbim in bir bildiğiİlk denemede olmazsa 6.ncı ayda oluyomş diye okudum ben nasip hayırlısı bitanemm
canım giremiyorum benim bebişten teli alamıyorum kusuruma bakmayın şimdi küre başladım kistim için beyaz dut kurusu inşallah iyi gelir
sağol canım benimÇok gecmis olsunnn kuzum ❤
Yok canım ne kusuru merak ettim neden girmiyorsun diye en son hastahane işleriyle uğraşıyorduncanım giremiyorum benim bebişten teli alamıyorum kusuruma bakmayın şimdi küre başladım kistim için beyaz dut kurusu inşallah iyi gelir
Aynen öyle canımm rqvbim daha iyisini. BilirHayırlısı elbet kuzum vardır Rabbim in bir bildiği
Sen neden hamilelik takvimi yapmıyorsun kuzuİlk denemede olmazsa 6.ncı ayda oluyomş diye okudum ben nasip hayırlısı bitanemm
şuan yok dedi ama kestirip boşalttırsanda yine tekrarlar dedi bende bartolin kisti için kür buldum ibrahim saraçoğlndan onu denedim bugun 21 gün içilecekEee sen neye karar verdin zararı varmıymış canım
öyle canım kür yapıyorum o bitsin de inşallah geçer bakalımBi git bakalim canim bi doktora daha gorunmek iydir
Şifa olsun kuzum inşaallah işe yarar tatlımşuan yok dedi ama kestirip boşalttırsanda yine tekrarlar dedi bende bartolin kisti için kür buldum ibrahim saraçoğlndan onu denedim bugun 21 gün içilecek
Ayy valla o ayaklarin beklemesi hele iskence :)) seninle batlarimiz cok yakin umarim ikimizde hayirli haberler veririzBizde çalıştık kuzu kahve bitter verildi ayaklar tepede yarım saat beklendi artık kan basıncından beynim zonkladı biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Takdir İlahi
inşallah bitanem yaŞifa olsun kuzum inşaallah işe yarar tatlım
Şifa olsun canımm inşallahinşallah bitanem ya
Canim bende gecen aydan umutlu degildim tutmus sadece 3 kere iliski olmustur cnku ama cok degisik kasilmalar vardi bende adete yakin degl ortalaeina dogru yeniden olursa anlarm bu ay insİnşaallah Amin Amin ecmain canım bu ay çok umutluyum nedendir bilmiyorum bide ben evlenmeden önce 1.5-2yıl çocuk istemem diye çok söyledim Allah dilimden yakaladı beni bu ayda tam 1.5sene olacak gerçi ben 7ayda korundum
Amin inşaallah canım benim Rabbim daha fazla bekletmesinAyy valla o ayaklarin beklemesi hele iskence :)) seninle batlarimiz cok yakin umarim ikimizde hayirli haberler veririz
İnşaallah canım en azından hamiş olabiliyorsun bunu anladık bende kimyasal bile YokCanim bende gecen aydan umutlu degildim tutmus sadece 3 kere iliski olmustur cnku ama cok degisik kasilmalar vardi bende adete yakin degl ortalaeina dogru yeniden olursa anlarm bu ay ins
Benimde ole oldu dokuzuncu gunu kan testi yaptirdim negatifti 15.gunu twkrar yaptirdim gec dolenmeKan tahlili verseydn canm geç döllenme olabilir belki
Haklsiin cnmmm. Sen folik asit kullaniyomuydnİnşaallah canım en azından hamiş olabiliyorsun bunu anladık bende kimyasal bile Yok
Bi ay kullandım sonra bıraktımHaklsiin cnmmm. Sen folik asit kullaniyomuydn
Canmm naslsnnBenimde ole oldu dokuzuncu gunu kan testi yaptirdim negatifti 15.gunu twkrar yaptirdim gec dolenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?