Ya dr akıntın var dedi ve mantar zaten idrarımı yaparken yanmada yapıyor heralde temizlemesi için verdi ilişkiye girilmiyormuş nete bakayimda şimdiCanım sadece akıntı için antibiyotik tedavisi mantıklı değil muhtemelen bir enfeksiyon vardır ve böyle durumlarda tedavi bitene kadar korunmak gerekiyor
Sana cok yuksek demistimKzlaaarrr dayanamadim internetten tahlil sonuclarima baktim b hcg 548 cok sukurr :)
Anladım canım çok ciddi bişey değil onbeş güne toparlanır allahın izniyle o zamana kadar ilaçlarında biter inşallah kısa zamanda eskisinden iyi olursunYa dr akıntın var dedi ve mantar zaten idrarımı yaparken yanmada yapıyor heralde temizlemesi için verdi ilişkiye girilmiyormuş nete bakayimda şimdi
Canim nasisin sen walla o dedigin orsiyonlarin yanindan gecemiyorum okadarckotuyumAnladım canım çok ciddi bişey değil onbeş güne toparlanır allahın izniyle o zamana kadar ilaçlarında biter inşallah kısa zamanda eskisinden iyi olursun
İyiyim çok şükür canım içimde bastırılmış korkular var sadece haftaya pazartesi kontrol var inşallah o gün iyi haberler alıp meleğimi görüp daha da iyi olucamCanim nasisin sen walla o dedigin orsiyonlarin yanindan gecemiyorum okadarckotuyummide bulantisi biterse insallah yerim
Sat a gore 4+3 degerim iyi demi kuzumSana cok yuksek demistimiyi iyi bi haftaya kalmaz,kesen gorunur insallah :) hos gelin hamisler kervanina
Anladımmm kuzucummNadir oluyor kuzum yok diyebilirim. Oğlumda 9 ay boyunca sürmüştü hatta yürüdüğüm de falan çok oluyordu şimdi yok gibi
Sağoll balımm olmasın yinedeSuan olmuyor kuzum benim cok şükür sanada cok geçmiş olsun balim❤
Kuzummm maşallah süpanallah çok iyi rabbim sağlıklı sıhatli bi hamişlik geçirmeni nasip etsn sonrasnda da kucağınıza almayı sağ salim inşallah. Tüm hamişlerinnnSat a gore 4+3 degerim iyi demi kuzum
Canım sen nasılsın nasıl oldun merak ettim hala aynı durum devam ediyormuKuzummm maşallah süpanallah çok iyi rabbim sağlıklı sıhatli bi hamişlik geçirmeni nasip etsn sonrasnda da kucağınıza almayı sağ salim inşallah. Tüm hamişlerinnn
Akıntm ara ara oluyo kuzucum yine ama stres yapmamaya çalışıyorm kalbmde biraz daha iyi şimdi çok şükür. Sen naslsn bitanemCanım sen nasılsın nasıl oldun merak ettim hala aynı durum devam ediyormu
Canım sevindim iyi olmana stres yapacak bir durum yok allahın izniyle sorunsuz devam edersin inşallah akıntıya takılma hiçAkıntm ara ara oluyo kuzucum yine ama stres yapmamaya çalışıyorm kalbmde biraz daha iyi şimdi çok şükür. Sen naslsn bitanem
Canım sevindim iyi olmana stres yapacak bir durum yok allahın izniyle sorunsuz devam edersin inşallah akıntıya takılma hiçben iyiyim hamd olsun kuzum bir haftam daha var onuda sorunsuz atlatırsam daha iyi olucam inşallah
İnşallah kuzummm Ben 9+3 canım senin kaçİnşallahhj canımmm benmm şuan tam kaç günlük belkide aynıyız bende 10.ncu haftamn içindeym
Aynıyızz kuzumm ama bnm muhtemel doğm tarihim 19 u ağustosun takvime göreİnşallah kuzummm Ben 9+3 canım senin kaç
Benim 21 ağustos canımAynıyızz kuzumm ama bnm muhtemel doğm tarihim 19 u ağustosun takvime göre
Aynenn öyle olacak canımmm hepimizde peş peşe ayyy ne güzell rabbm o günleri herkeze göstersn inşallah normal doğummu düşünüyosnBenim 21 ağustos canımUmya' da 24 ağustosta sanırım peşpeşe gelir bizim melekler inşallah
Amiinnn kuzumm Rabbim hayırla sonuçlandırır hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.. Evet canım normal istiyorum bir aksilik olmazsa inşallahAynenn öyle olacak canımmm hepimizde peş peşe ayyy ne güzell rabbm o günleri herkeze göstersn inşallah normal doğummu düşünüyosn
İnşallahhh canımmm aminnn allahım inşallah isteyen herkeze normal nasip etsnn bende normal istiyrm inşallah bazen cesaretimi toplayıp evet normal olmalı diyorm bazende yapablrmiyim diyormAmiinnn kuzumm Rabbim hayırla sonuçlandırır hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.. Evet canım normal istiyorum bir aksilik olmazsa inşallah
Hiç yapamam diye düşünme canım adı üzerinde normal doğum yüce Rabbim öyle bir ayarlamış ki herşey hayal edemeyeceğin kadar kolay ve düzenli devam ediyor asıl korkulması gereken sezaryen normal yolla olabilen birşeyi büyük bir ameliyata çevirmek Rabbim esirgesin evladını kucağına rahat alamamak süt verememek isteyerek sezaryen yapanları hayretle dehşetle izliyorum ben iki normal doğum yaptım karnımda ölen bebeğimi bile suni sancıyla normal doğumla aldılar elhamdülillah hiçbir sorun olmadıİnşallahhh canımmm aminnn allahım inşallah isteyen herkeze normal nasip etsnn bende normal istiyrm inşallah bazen cesaretimi toplayıp evet normal olmalı diyorm bazende yapablrmiyim diyorm
Hiç yapamam diye düşünme canım adı üzerinde normal doğum yüce Rabbim öyle bir ayarlamış ki herşey hayal edemeyeceğin kadar kolay ve düzenli devam ediyor asıl korkulması gereken sezaryen normal yolla olabilen birşeyi büyük bir ameliyata çevirmek Rabbim esirgesin evladını kucağına rahat alamamak süt verememek isteyerek sezaryen yapanları hayretle dehşetle izliyorum ben iki normal doğum yaptım karnımda ölen bebeğimi bile suni sancıyla normal doğumla aldılar elhamdülillah hiçbir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?