❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım sadece akıntı için antibiyotik tedavisi mantıklı değil muhtemelen bir enfeksiyon vardır ve böyle durumlarda tedavi bitene kadar korunmak gerekiyor
Ya dr akıntın var dedi ve mantar zaten idrarımı yaparken yanmada yapıyor heralde temizlemesi için verdi ilişkiye girilmiyormuş nete bakayimda şimdi

Ya dr akıntın var dedi ve mantar zaten idrarımı yaparken yanmada yapıyor heralde temizlemesi için verdi ilişkiye girilmiyormuş nete bakayimda şimdi
Anladım canım çok ciddi bişey değil onbeş güne toparlanır allahın izniyle o zamana kadar ilaçlarında biter inşallah kısa zamanda eskisinden iyi olursun

Anladım canım çok ciddi bişey değil onbeş güne toparlanır allahın izniyle o zamana kadar ilaçlarında biter inşallah kısa zamanda eskisinden iyi olursun
Canim nasisin sen walla o dedigin orsiyonlarin yanindan gecemiyorum okadarckotuyum mide bulantisi biterse insallah yerim

Canim nasisin sen walla o dedigin orsiyonlarin yanindan gecemiyorum okadarckotuyum mide bulantisi biterse insallah yerim
İyiyim çok şükür canım içimde bastırılmış korkular var sadece haftaya pazartesi kontrol var inşallah o gün iyi haberler alıp meleğimi görüp daha da iyi olucam canım bu zaten doktor tavsiyesi yani yazan normal bünyesi olan hatta bekar bir hatun dışardan konuşması kolay bunlar alınması gerekenlermiş bu listeden üç parça yapabildiğimde kendimi başarılı hissediyorum :) listeyi paylaştım belki benden daha başarılı olabilecek biri çıkar diye :) yoksa bende bir aydır atıştırmalık şeklinde besleniyorum saat başı bir avuç gıda

Kuzummm maşallah süpanallah çok iyi rabbim sağlıklı sıhatli bi hamişlik geçirmeni nasip etsn sonrasnda da kucağınıza almayı sağ salim inşallah. Tüm hamişlerinnn
Canım sen nasılsın nasıl oldun merak ettim hala aynı durum devam ediyormu

Akıntm ara ara oluyo kuzucum yine ama stres yapmamaya çalışıyorm kalbmde biraz daha iyi şimdi çok şükür. Sen naslsn bitanem
Canım sevindim iyi olmana stres yapacak bir durum yok allahın izniyle sorunsuz devam edersin inşallah akıntıya takılma hiç ben iyiyim hamd olsun kuzum bir haftam daha var onuda sorunsuz atlatırsam daha iyi olucam inşallah

Canım sevindim iyi olmana stres yapacak bir durum yok allahın izniyle sorunsuz devam edersin inşallah akıntıya takılma hiç ben iyiyim hamd olsun kuzum bir haftam daha var onuda sorunsuz atlatırsam daha iyi olucam inşallah

İnşallahhj canımmm benmm şuan tam kaç günlük belkide aynıyız bende 10.ncu haftamn içindeym

Aynenn öyle olacak canımmm hepimizde peş peşe ayyy ne güzell rabbm o günleri herkeze göstersn inşallah normal doğummu düşünüyosn
Amiinnn kuzumm Rabbim hayırla sonuçlandırır hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.. Evet canım normal istiyorum bir aksilik olmazsa inşallah

Amiinnn kuzumm Rabbim hayırla sonuçlandırır hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.. Evet canım normal istiyorum bir aksilik olmazsa inşallah
İnşallahhh canımmm aminnn allahım inşallah isteyen herkeze normal nasip etsnn bende normal istiyrm inşallah bazen cesaretimi toplayıp evet normal olmalı diyorm bazende yapablrmiyim diyorm

İnşallahhh canımmm aminnn allahım inşallah isteyen herkeze normal nasip etsnn bende normal istiyrm inşallah bazen cesaretimi toplayıp evet normal olmalı diyorm bazende yapablrmiyim diyorm
Hiç yapamam diye düşünme canım adı üzerinde normal doğum yüce Rabbim öyle bir ayarlamış ki herşey hayal edemeyeceğin kadar kolay ve düzenli devam ediyor asıl korkulması gereken sezaryen normal yolla olabilen birşeyi büyük bir ameliyata çevirmek Rabbim esirgesin evladını kucağına rahat alamamak süt verememek isteyerek sezaryen yapanları hayretle dehşetle izliyorum ben iki normal doğum yaptım karnımda ölen bebeğimi bile suni sancıyla normal doğumla aldılar elhamdülillah hiçbir sorun olmadı

Elhamdürillah canımm çok şükür. İnşallah hiç sezeryana yönelmiyorm bile fkir olarakda rabbm inşallah normal nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…