inşallah canım ya bu zaman zarfında ilişkiye girmeyeyim napayım adetim bitti abdestlendim öbür ay bebek çalışmalarına devam ederim ama şunu farkettim stres yapıyormuşum ne yapan olursa olur olmazsa kısmetAnladım canım çok ciddi bişey değil onbeş güne toparlanır allahın izniyle o zamana kadar ilaçlarında biter inşallah kısa zamanda eskisinden iyi olursun
İnşallah kuzummm inşallahElhamdürillah canımm çok şükür. İnşallah hiç sezeryana yönelmiyorm bile fkir olarakda rabbm inşallah normal nasip eder
İlişki konusunda bişey diyemem kuzum doktorunun tavsiyesine uy Rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda seninde müjdeni alırız hiç stres yapma Rabbim uygun gördüğü anda minik meleğinle buluşturacaktır senide yüce Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahinşallah canım ya bu zaman zarfında ilişkiye girmeyeyim napayım adetim bitti abdestlendim öbür ay bebek çalışmalarına devam ederim ama şunu farkettim stres yapıyormuşum ne yapan olursa olur olmazsa kısmet
çalışıyormusun dr bişey demedi ama zaten antibiyotık kullancam bu yuzden gerek uok yani ilişkiye 1 ayda vucut dınlsınİ
İlişki konusunda bişey diyemem kuzum doktorunun tavsiyesine uy Rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda seninde müjdeni alırız hiç stres yapma Rabbim uygun gördüğü anda minik meleğinle buluşturacaktır senide yüce Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Kuzum akıntı nasıl ne renkZuzumm00 balımm benm sol göğsüm akıyo sanki niye olur çokda kaşınıyo ucu
:) karar senin kuzum :) vücudun da tatile ihtiyacı olabilirçalışıyormusun dr bişey demedi ama zaten antibiyotık kullancam bu yuzden gerek uok yani ilişkiye 1 ayda vucut dınlsın
Kuzum göğsündeki akıntı beyaz yada şeffaf ise korkacak bişey yok demek hormonlar özellikle prolaktin hormonu tavan yaptığı için normalZuzumm00 balımm benm sol göğsüm akıyo sanki niye olur çokda kaşınıyo ucu
Keremsi canımKuzum akıntı nasıl ne renk
Kuzum göğsündeki akıntı beyaz yada şeffaf ise korkacak bişey yok demek hormonlar özellikle prolaktin hormonu tavan yaptığı için normalama hafif pembe yada sarıysa doktora danışman gerekiyor tedbir amaçlı göğüs pedi kullan kuzum hem takibi kolay olur hemde rahat edersin
Hiç endişelenme kuzum prolaktin ile alakalı bir durum sadece ıslak pamukla temizle ve göğüs pedi kullan şuan göğüsler aşırı hassas durumda ama bikaç gün içinde rahatlarsın inşallahKeremsi canım
Ayy inşallah kuzumm yaa ne kadar sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorm ben böyle akıntılar akıntılar kafam allak bullak oldu iyice endişe ediyorm bebeğim için bi diyorm normaldir bide diyorm bi skntı varsa demn bi yerde okudum aminiyonk sıvısı geliyo olablirmiş olablrmi sence böyle bişy bide su gibi oluyo pedim deHiç endişelenme kuzum prolaktin ile alakalı bir durum sadece ıslak pamukla temizle ve göğüs pedi kullan şuan göğüsler aşırı hassas durumda ama bikaç gün içinde rahatlarsın inşallah
Sen bilirsin canım ama yorulduğuna değmez aynı şeyi söylicektir doktorun butür göğüs akıntıları farklı renkte ve aşırı olmadığı sürece normal ped kullan dememin sebebi çok olması değil orda kalan sıvı kaşıntı yapar ve deforme olablir o yüzden söyledim için rahat etmeyecekse göster doktorunaGöğüs pedi kullanacak kadar değil kuzucum akıyo ucunda kalıyo beyaz pütür pütür en iyisi ben yarn gidiyim bi doktora napıyım bekliycm artk saatlerde yoksa rahat etmiycm ama jinekolojk muanenin zararı olurmu bebeğime ondan korkuyorm
Canım Allah yardımcın olsun inşallah gönlünü ferah tut inşallah bi sıkıntı yoktur ama için rahat etmiyorsa git görün doktoruna vajinal akıntı pedi doldurması biraz fazla gibi ama akıntıyı çok tehlikeli görmüyor doktorlar çok farklı olmadığı süreceAyy inşallah kuzumm yaa ne kadar sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorm ben böyle akıntılar akıntılar kafam allak bullak oldu iyice endişe ediyorm bebeğim için bi diyorm normaldir bide diyorm bi skntı varsa demn bi yerde okudum aminiyonk sıvısı geliyo olablirmiş olablrmi sence böyle bişy bide su gibi oluyo pedim de
Canım Allah yardımcın olsun inşallah gönlünü ferah tut inşallah bi sıkıntı yoktur ama için rahat etmiyorsa git görün doktoruna vajinal akıntı pedi doldurması biraz fazla gibi ama akıntıyı çok tehlikeli görmüyor doktorlar çok farklı olmadığı sürece
O zaman git kuzum için rahat etsin ki meleğinde huzurla büyümeye devam etsinÇok kafama taktm canımm gitmek en iyisi artıkk ilk muaneme aralık ayında gitmişdim daha hiç gitmedm acil dışında acilde de tüm tahlilleri yapmıyolar tabi en iyisi gidiyim nasipde varsa görünüyüm bi napıyım
Göğüsümn akması o kadsr endişe etdirmiyoda bana ama vijinal akıntı kafama çok takılıyo anlamş değilimm 3 haftadr kafam allak bullak başm ağrıyo 2 gündür de çok düşündüm sanırım insan şimdiden bebeği için endişe ediyosa doğduğnda ne olur blmem artık :)Zuzumm00
O zaman git kuzum için rahat etsin ki meleğinde huzurla büyümeye devam etsinseni endişelendiriyor ama sanada üzülüyordur kesin hem yeni resmini alırsın bizde görürüz minik meleği
Ayyy vallaa öylee zor bi durummm oldğu kadarda harika bi durumm. Hep bu saatlerde ve akşam saatlernde de miğdemiz bulanmaya başlıyorrr senn varmı bulantın kuzummsen olmuşsun kuzum klasik anne sendromu bunlar hafif endişeli hafif heyecanlı duygular Rabbim korkutmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?