İnşallah canım inşallah git hayırlı haberlerle gel meleğini görelim bizdeAyyy evett bide biz hiç resimm alamadık biliyomusunn unuttuk ilk muanemizdee gidimde bari sabah görüyümmm meleğimi sağ salimm inşallahhh
İnşallahhh bitanemmm gideyimm en iyisiİnşallah canım inşallah git hayırlı haberlerle gel meleğini görelim bizde
Aynen kuzum şükürler olsun çektiğim her ızdırap her sıkıntı şükür sebebi Rabbim sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallah bu mucizeyi hayırla sonuçlandırsın bulantıyı hiç sorma kuzum ben dolduruyorum miniğim boşaltıyorAyyy vallaa öylee zor bi durummm oldğu kadarda harika bi durumm. Hep bu saatlerde ve akşam saatlernde de miğdemiz bulanmaya başlıyorrr senn varmı bulantın kuzumm
Aynen kuzum şükürler olsun çektiğim her ızdırap her sıkıntı şükür sebebi Rabbim sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallah bu mucizeyi hayırla sonuçlandırsın bulantıyı hiç sorma kuzum ben dolduruyorum miniğim boşaltıyorikimizde inatçıyız ama ne o pes ediyor nede ben bir süre daha banyo mutfak arası devam edicez galiba
Sevindim kuzum evet çok belli pantollar olmuyor artık :) benim hemen dışa vurur göbüş eşimle göbek yarışına başladık bileÇok sık çıkarmıyorz biz arada ama bulantımız var. Göbüş belli oluyomu kuzucumm benmki belli oluyo artk normal göbüşe göre farklı
Sevindim kuzum evet çok belli pantollar olmuyor artık :) benim hemen dışa vurur göbüş eşimle göbek yarışına başladık bile
:) aynen canım bende bir ay daha beklemek istiyorum ama inşallah bakalım sığablirsem kıyafetlere :)benm hiç bi kıyafetm olmuyo diyeblirim evde taytla dışarı çıkarsam hafif sıkan bi pantolonum var onu giyiyorm şimdilik nasip olursa inşallah 1 ay sonra alırız rahat şeyler
İnşallah sığarızz kuzucummm.:) aynen canım bende bir ay daha beklemek istiyorum ama inşallah bakalım sığablirsem kıyafetlere :)
Göğüs akıntısı içinmi kuzum öyleyse mantıklı görürse daha net fikir sahibi olurCanımm sabah hastaneye gidcmya biraz tuhaf olack ama iyi sonuç alablmek için resm çekip göstersemmi ayıp olurmu çünkü başka türlü anlatamycm kendimiiiZuzumm00
Göğüs o kadar önemli değil kuzum vajinal akıntı için rengini de tam tariff edemiyormm ki oda net bişy desin sarı desem değil turuncuya dönük bişy offf yine var gördükçe kafamı duvarlara vurasım geliyoGöğüs akıntısı içinmi kuzum öyleyse mantıklı görürse daha net fikir sahibi olur
Olur canım neden olmasın çek göster bunda ayıp olacak bişey yok ama stres yapma nolur bak yarın doktorunda söyleyecektir herşey yolunda meleğin iyi akıntılar normal diyecek allahın izniyle kendine eziyet etme Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah canım sabah olsada meleğini görüp rahatlasanGöğüs o kadar önemli değil kuzum vajinal akıntı için rengini de tam tariff edemiyormm ki oda net bişy desin sarı desem değil turuncuya dönük bişy offf yine var gördükçe kafamı duvarlara vurasım geliyo
Olur canım neden olmasın çek göster bunda ayıp olacak bişey yok ama stres yapma nolur bak yarın doktorunda söyleyecektir herşey yolunda meleğin iyi akıntılar normal diyecek allahın izniyle kendine eziyet etme Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah canım sabah olsada meleğini görüp rahatlasan
Allah sendende razı olsun canım gönlünü ferah tut inşallah sorunsuz devam edersin ben bildiğin kanamayla gittim doktora elhamdülillah şimdi iyiyim içimde hala korku var bir hafta daha beklemek zorundayım ama rabbime emanet diyorum Rabbim onu bana yazdıysa oluk oluk kanasada tutunacaktır bebeğim inşallah sende sorun olmadığıda netleşir de meleğinde sende huzura kavuşursun unutma annesi onun can damarı sensin sen iyi oldukça oda iyi olacaktır allahın izniyle Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah ben yarın güzel haberlerle geleceğine bütün kalbimle inanıyorum dualarım seninle canımAllah razı olsunn bitanem iyi diklerin içinn inşallahh dediğin gibi olurrr aslında çokda korkmuyorm ama korkuyrm yinede kmsedende duymadm hiç gebelikte turuncuya dönük bi akıntı
Allah sendende razı olsun canım gönlünü ferah tut inşallah sorunsuz devam edersin ben bildiğin kanamayla gittim doktora elhamdülillah şimdi iyiyim içimde hala korku var bir hafta daha beklemek zorundayım ama rabbime emanet diyorum Rabbim onu bana yazdıysa oluk oluk kanasada tutunacaktır bebeğim inşallah sende sorun olmadığıda netleşir de meleğinde sende huzura kavuşursun unutma annesi onun can damarı sensin sen iyi oldukça oda iyi olacaktır allahın izniyle Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah ben yarın güzel haberlerle geleceğine bütün kalbimle inanıyorum dualarım seninle canım
İnşallah canım inşallah şimdi hiçbişey düşünmeden sadece meleğine odaklanarak yat uyu sabah hayırlı haberlerle gel meleğini görelim bizdeİnşallahhh bitanemm inşallah dilek kapıları açıkdırda rabbm dualarını kabul eder çok sağolasınnn
İnşallah kuzucummm uyursam sağolasınnn iyi gecelerrrİnşallah canım inşallah şimdi hiçbişey düşünmeden sadece meleğine odaklanarak yat uyu sabah hayırlı haberlerle gel meleğini görelim bizde
İyi geceler canım rabbime emanetsiniz minik meleğinle hayırlı huzurlu geceler olsun inşallah canım rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin senden haber ve resim bekliyorum unutmaİnşallah kuzucummm uyursam sağolasınnn iyi gecelerrr
Yok bitanem ben biliyordum zaten olmadığını neyse adet olmama da sevindim ben hiç olamamak daha kötü hamilelik de yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?