❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

AĞLADIĞINI BILE DUYMUYOSUN ÇIKSIN BIR BU NIYE AĞLIYOR NIYE ATESLLENDİ NIYE UYUMUYOR ANNE OLMAK BÖYLE BİŞEY ZATEN ENDİŞE HALA ANNELERIMIZ BIZIM İÇİN YERŞ GELIYOR ENDİŞE EDIYOR DEGILMI CANIM.SEnin zor bir hamileliğin var amaherkeste farklı yaşıyor canım bunlar baş agrısı mide bulantısı kusma tansiyon
Problemleri akıntılar bel agrısı kalça agrısı normal

:) karar senin kuzum :) vücudun da tatile ihtiyacı olabilir
Aynen ya bide bu çalışmalar artık zevkten değilde bebekten yapar olmuştum yani özleriz hemde.Benim komşumun süt hormonu yuksek oldugu için cocugu olmuyordu tedavı gordu ve bu aşamasa artık karı koca bıkmış bu işi rutine bağlar gibi sonra kadın memleketine gitti geldi bir kez ilişkiye girmişler hamile kalmış Peşine 1.zor oldu diye tedbir almamışlar 2. Hamile kaldı onuda dogurdu araları 2 yaş cocuklarının kısmet ya böyle şeyler

Gunaydın kızlar oğlanı okula götürdüm geri uyuma peşindeyim nasılsınız valla bu bebek falan çalışması yapmıcam rekax yanii sınavlarında bitti kafamı dinleyeyim vücudumuzda ohhh

Kızlar nasılsınız ben regl oldum bu sabah erken geldi yine doktordan randevu aldım şimdi hormon testi için çok sancılı var ya

Kızlarr maşallah bebeğimmm çok iyiymiş normal gebelik dedi hiç bi sıkıntımız yokmuş ama fitil verdi onu kullanıcakmşm önümüzdeki ayın 10 u gibi yine muaneye çağırdı Zuzumm00 @_Masalım_ Umya min123 Seskes Esr02 etiketleyemediğim km varsa şimdi kardeşimi okuldan almaya grldm resmimizi akşama atacm sizlere

Cok sukur cnm gozun aydin hep iyi haberlerini alirsin insallah cok sevindim iyi olmaniza

GözüN aydın canım çok şükür Allahım sağ salim kucağına almayı nasio etsin

Canlar ben geçen hafta çarşamba günü hcg baktırdım 250.50 çıkmıştı pazartesi günü hastaneye gidicem acaba görülür mü

Maşallah canım La kuvvete illa billah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Cok sevindim bitanem ❤ bin sukur hayirli guzel haberlerini aldin❤ resmide sabrszlikla bekliyoruz ❤ fitili neden verdi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…