Haklisin kuzum beklemekte koyu bi durum hayrlisyla adetin btsn calismalara baslarsin ama görev olarak gibi degil zamana yay rahatla balim❤Yok bitanem ben biliyordum zaten olmadığını neyse adet olmama da sevindim ben hiç olamamak daha kötü hamilelik de yoksa
Ah balim bilmiyodum cok gecmis olsu en tez zamnda saglikli bi gebelik olur kucagina alirsin INŞALLAH ❤Kan verdim 7.5 cikti ertesi gunde adet oldum cnm
Bilgiler icin cok tesekkur ederim balimmmm aklima yazdim zaten saglikli beslenmek en guzelii ALLAH razi olsun bitanem❤Yok kuzum öyle değil yani üç ay sen hiçbişey yiyemesen bile depoların bebeği beslemeye yetiyor çok fazla sıkıntı yaşayan gebeler var ama bu durum bebeğin gelişimini etkilemiyor çok şükür tabi buna güvenerek de kendimizi ihmal etmiyoruzvücudun günlük ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bişeyler yemeye zorlamak lazım
(Doktorun yemekle problemi olanlar için günlük önerisi :)(hepsi minik porsiyon) sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık vs sabah reçel gibi tatlı türü asla önerilmiyor yanında "tercihen" sıkma meyve suyu açık olmak şartıyla çayda içilebilir iki saat sonra bir bardak süt bi avuç ceviz yada badem iki saat sonra yeşil salata peynir türü yada ızgara tavuk et köfteyle çeşitlendirmek mümkün iki saat sonra meyve "büyük porsiyon" iki saat sonra kuru baklagillerden minik bir porsiyon yemek mercimek nohut fasulye vs gibi iki saat sonra yoğurt şekli tercihinize kalmış iki saat sonra minik bir sandviç yada minik porsiyon makarna pilav vs bundan sonraki öğünler sadece kuru yemiş yada meyve olabilir gözünüze çok gelebilir ama porsiyonlar minik o yüzden hem mide zorlanmıyo hemde günlük bütün ihtiyaç karşılanıyor hemde çok kilo almadanben aracıyım tercih sizin tabiki
Gozumuz aydi cnm bnm e altan muayne ettimi ilac werdi ?Kızlarr maşallah bebeğimmm çok iyiymiş normal gebelik dedi hiç bi sıkıntımız yokmuş ama fitil verdi onu kullanıcakmşm önümüzdeki ayın 10 u gibi yine muaneye çağırdıZuzumm00 @_Masalım_ Umya min123 Seskes @Esr02 etiketleyemediğim km varsa şimdi kardeşimi okuldan almaya grldm resmimizi akşama atacm sizlere
Carsamba gitsen iyi olur kuzum bnmki bi hagta sonra zar zor gorundu bekleCanlar ben geçen hafta çarşamba günü hcg baktırdım 250.50 çıkmıştı pazartesi günü hastaneye gidicem acaba görülür mü
Kuzummm çok şükür bin şükür allaha maşallah Rabbim nazarlardan korusun bak ne dedim ben sanaKızlarr maşallah bebeğimmm çok iyiymiş normal gebelik dedi hiç bi sıkıntımız yokmuş ama fitil verdi onu kullanıcakmşm önümüzdeki ayın 10 u gibi yine muaneye çağırdıZuzumm00 @_Masalım_ Umya min123 Seskes @Esr02 etiketleyemediğim km varsa şimdi kardeşimi okuldan almaya grldm resmimizi akşama atacm sizlere
Allah sendende razı olsun kuzum nasılsın bugünBilgiler icin cok tesekkur ederim balimmmm aklima yazdim zaten saglikli beslenmek en guzelii ALLAH razi olsun bitanem❤
napıyosun tatlımGünayyydıın balımmm ❤❤❤
Ohh cok sukur bebegimmmmKızlarr maşallah bebeğimmm çok iyiymiş normal gebelik dedi hiç bi sıkıntımız yokmuş ama fitil verdi onu kullanıcakmşm önümüzdeki ayın 10 u gibi yine muaneye çağırdıZuzumm00 @_Masalım_ Umya min123 Seskes @Esr02 etiketleyemediğim km varsa şimdi kardeşimi okuldan almaya grldm resmimizi akşama atacm sizlere
Cnm insallah gelmez hamislerdede adet agrisi oluyormus belki oyledr seninkide insallah oyledirMerhaba kızlar hamile kalmak isteyenlere Allahım bu ay nasip etsin ins. Benim bata 5 gün kaldı hayırlısı bakalım. Agrilarim başladı gelecek bu ay benimkiler muhtemelen
Bilmiyomki canım. İnşallah ama hiç öyle hissetmiyorum. Zaten eğer regli olursam hemen sonrası rahim filmi cektirecegim. Bu ay başından beri genel tetkik ler yapılıyor kısmet bakalimCnm insallah gelmez hamislerdede adet agrisi oluyormus belki oyledr seninkide insallah oyledir
Selam canimm benimm ben arada giriyorum denk gelmedim hiiiicSLm kızlarr Masalım umya min123 hamilelik nasıl gidiyor.Ya bide neden kıimse slm almıyor benim
Hastaneler derken dayımı çıkardık hastaneden dayımın evindeydim şimdi eve dönüyorum misafirim var çok yoğun geçiyor balım günlerimMüzosummmmmm ne yapiyorsun balimm nasilsin bakalim
Minnoşumun fotosunu sabırsızlıkla bekliyorum rabbime binlerce kez şükür olsun iyisiniz❤❤❤Kızlarr maşallah bebeğimmm çok iyiymiş normal gebelik dedi hiç bi sıkıntımız yokmuş ama fitil verdi onu kullanıcakmşm önümüzdeki ayın 10 u gibi yine muaneye çağırdıZuzumm00 @_Masalım_ Umya min123 Seskes @Esr02 etiketleyemediğim km varsa şimdi kardeşimi okuldan almaya grldm resmimizi akşama atacm sizlere
Hamdolsun iyiyim kuzu sen nasılsın ben bi koşuşturmaca içindeyim sizlerden uzak kalıyorum buna çok üzülüyorum o kadar balım❤❤❤N
napıyosun tatlım
Aleykum selam gulum walla idare ediyorum napim,sen napiyosunn nasisin :)SLm kızlarr Masalım umya min123 hamilelik nasıl gidiyor.Ya bide neden kıimse slm almıyor benim
Napim canım hep rutin işler antibiyotik kullanmaya başladımSelam canimm benimm ben arada giriyorum denk gelmedim hiiiic
Iyi gidiyor sukur kuzum sikinti yok
Sen ne ler yapiyotsun
Valla ne yapayım tatlım dersler bitti şimdilik bu ayda ilaç kullanıyorum bu yuzden bebekte ertelendi kısmet ya ama ilaçlar kilo yaptı bende ahh ahh 62 kilo oldummmmmmAleykum selam gulum walla idare ediyorum napim,sen napiyosunn nasisin :)
Hayırdır niye koşuşturmacaHastaneler derken dayımı çıkardık hastaneden dayımın evindeydim şimdi eve dönüyorum misafirim var çok yoğun geçiyor balım günlerim
Minnoşumun fotosunu sabırsızlıkla bekliyorum rabbime binlerce kez şükür olsun iyisiniz❤❤❤
Hamdolsun iyiyim kuzu sen nasılsın ben bi koşuşturmaca içindeyim sizlerden uzak kalıyorum buna çok üzülüyorum o kadar balım❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?