❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yok bitanem ben biliyordum zaten olmadığını neyse adet olmama da sevindim ben hiç olamamak daha kötü hamilelik de yoksa
Haklisin kuzum beklemekte koyu bi durum hayrlisyla adetin btsn calismalara baslarsin ama görev olarak gibi degil zamana yay rahatla balim❤

Bilgiler icin cok tesekkur ederim balimmmm aklima yazdim zaten saglikli beslenmek en guzelii ALLAH razi olsun bitanem❤

Gozumuz aydi cnm bnm e altan muayne ettimi ilac werdi ?

Kuzummm çok şükür bin şükür allaha maşallah Rabbim nazarlardan korusun bak ne dedim ben sana aylık rutin kontrole çağırmış şükürler olsun demekki ufacık bir sıkıntı bile yok artık evhamları bir kenara bırakıp meleğinle bu günlerin tadını çıkartırsın inşallah

Ohh cok sukur bebegimmmm
Resmi bekliyoruz bebisimizin

Merhaba kızlar hamile kalmak isteyenlere Allahım bu ay nasip etsin ins. Benim bata 5 gün kaldı hayırlısı bakalım. Agrilarim başladı gelecek bu ay benimkiler muhtemelen
Cnm insallah gelmez hamislerdede adet agrisi oluyormus belki oyledr seninkide insallah oyledir

Cnm insallah gelmez hamislerdede adet agrisi oluyormus belki oyledr seninkide insallah oyledir
Bilmiyomki canım. İnşallah ama hiç öyle hissetmiyorum. Zaten eğer regli olursam hemen sonrası rahim filmi cektirecegim. Bu ay başından beri genel tetkik ler yapılıyor kısmet bakalim

SLm kızlarr Masalım umya min123 hamilelik nasıl gidiyor.Ya bide neden kıimse slm almıyor benim
Selam canimm benimm ben arada giriyorum denk gelmedim hiiiic
Iyi gidiyor sukur kuzum sikinti yok
Sen ne ler yapiyotsun

Müzosummmmmm ne yapiyorsun balimm nasilsin bakalim
Hastaneler derken dayımı çıkardık hastaneden dayımın evindeydim şimdi eve dönüyorum misafirim var çok yoğun geçiyor balım günlerim
Minnoşumun fotosunu sabırsızlıkla bekliyorum rabbime binlerce kez şükür olsun iyisiniz❤❤❤
N

napıyosun tatlım
Hamdolsun iyiyim kuzu sen nasılsın ben bi koşuşturmaca içindeyim sizlerden uzak kalıyorum buna çok üzülüyorum o kadar balım❤❤❤

Aleykum selam gulum walla idare ediyorum napim,sen napiyosunn nasisin :)
Valla ne yapayım tatlım dersler bitti şimdilik bu ayda ilaç kullanıyorum bu yuzden bebekte ertelendi kısmet ya ama ilaçlar kilo yaptı bende ahh ahh 62 kilo oldummmmmm

Hayırdır niye koşuşturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…