❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hayırdır niye koşuşturmaca
Kuzu ben önce memlekete gittim halamın eşi kanser ordan geldim dayım kalp ameliyatı oldu hastanelerdeydim dün çıkardık bugün eve geldim şimdi misafirim var işte koşuşturmam böyle balım

Canim.nerelerdesin surekli cagri yaptım sana hamd olsun kuzum hosgeldin tekrardan
Kusura bakma ozel sebeblerden dolayi giremedim. Simdi insallah tekrar geldim. Ayiptir soylemeis gecen hafta calisma yaptik, insallah bu sefer tutmustur. dua et canim. hamislerin duasi kabul olurmus. Ama adet sancisi gibi sanci cekiyorum. batim haftaya. 28 ocak. bence yine tutmadi.

Kuzucan stres yapma herşey olacağına varıyor rabbim hayrlı vakitte hayrlı evlat nasip etsin tatlım

Ben tevekkul ettim. Rabbim tarihin en dogrusunu bilir. Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin. Hersey yazilmis kaderde. dogum ve olum tarihi sasmazsmis. Duanin edebini bilmemiz lazim. Guzel dua etmemiz lazim. Hayirlisini dilemek lazim. Belki cok isteyip hayirli olmayacak. Biz bilemeyiz. Takdir Rabbimin.

Cok sevindim bitanem ❤ bin sukur hayirli guzel haberlerini aldin❤ resmide sabrszlikla bekliyoruz ❤ fitili neden verdi kuzum
Çok sağolll teyzesiii eve gidelim stcm resmimizi

Gozumuz aydi cnm bnm e altan muayne ettimi ilac werdi ?
Alttan muane etmedi canmm karndan usg ilr baktı da ilacın reçetesnde hamileler kullanamaz yazıyodu ama nasl kullanıcm

Çok şükürrr kuzucummm
Ohh cok sukur bebegimmmm
Resmi bekliyoruz bebisimizin
Eve gideyim resmi. Yüklycm hemn kuzucumm

Kuzu ben önce memlekete gittim halamın eşi kanser ordan geldim dayım kalp ameliyatı oldu hastanelerdeydim dün çıkardık bugün eve geldim şimdi misafirim var işte koşuşturmam böyle balım
G.olsun canım Allah kolaylık versin memlekete gittiğimi biliyordum.Bebek işin ne oldu devam mı .Allah bol şifa verdi canım

G.olsun canım Allah kolaylık versin memlekete gittiğimi biliyordum.Bebek işin ne oldu devam mı .Allah bol şifa verdi canım

Vajinal fitilin adı vagifem kullanmasammı acaba dktr enfeksiyon dur diye verdi sanırım ama koku yanma faln yok çok şükür bidaki ay gitdiğimde soruyum Zuzumm00 min123

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…