Wallami olsun ya sagligin yerinde olsunda
Valla ne yapayım tatlım dersler bitti şimdilik bu ayda ilaç kullanıyorum bu yuzden bebekte ertelendi kısmet ya ama ilaçlar kilo yaptı bende ahh ahh 62 kilo oldummmmmm
ya 56 yukarısına çıkmıyordum astim ilacı mide ilacı oldum yaniiWallami olsun ya sagligin yerinde olsunda
Kuzu ben önce memlekete gittim halamın eşi kanser ordan geldim dayım kalp ameliyatı oldu hastanelerdeydim dün çıkardık bugün eve geldim şimdi misafirim var işte koşuşturmam böyle balımHayırdır niye koşuşturmaca
Kusura bakma ozel sebeblerden dolayi giremedim. Simdi insallah tekrar geldim. Ayiptir soylemeis gecen hafta calisma yaptik, insallah bu sefer tutmustur. dua et canim. hamislerin duasi kabul olurmus. Ama adet sancisi gibi sanci cekiyorum. batim haftaya. 28 ocak. bence yine tutmadi.Canim.nerelerdesin surekli cagri yaptım sana hamd olsun kuzum hosgeldin tekrardan
Kuzucan stres yapma herşey olacağına varıyor rabbim hayrlı vakitte hayrlı evlat nasip etsin tatlımKusura bakma ozel sebeblerden dolayi giremedim. Simdi insallah tekrar geldim. Ayiptir soylemeis gecen hafta calisma yaptik, insallah bu sefer tutmustur. dua et canim. hamislerin duasi kabul olurmus. Ama adet sancisi gibi sanci cekiyorum. batim haftaya. 28 ocak. bence yine tutmadi.
Bi doktora gorunsen cnm ama birine daha olmustu kirmzi olmadgi surece bi sknti yok demis doktor insallah sendede yoktur cnmKızlar dün kahverengi leke oldu ne kadarda olsa panik yaptm
ay kuzum insallah. dua et olur mu canim?Kuzucan stres yapma herşey olacağına varıyor rabbim hayrlı vakitte hayrlı evlat nasip etsin tatlım
belki yerlesme kanidir.Bi doktora gorunsen cnm ama birine daha olmustu kirmzi olmadgi surece bi sknti yok demis doktor insallah sendede yoktur cnm
Evet o da olablir Insallah oyledirbelki yerlesme kanidir.
hayirlisi neyse o olsun. Mevlam herseyin dogrusunu bilir. Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin. Hersey yazilmis kaderde. dogum ve olum tarihi sasmazsmis.Evet o da olablir Insallah oyledir
Çok sağolll teyzesiii eve gidelim stcm resmimiziCok sevindim bitanem ❤ bin sukur hayirli guzel haberlerini aldin❤ resmide sabrszlikla bekliyoruz ❤ fitili neden verdi kuzum
Alttan muane etmedi canmm karndan usg ilr baktı da ilacın reçetesnde hamileler kullanamaz yazıyodu ama nasl kullanıcmGozumuz aydi cnm bnm e altan muayne ettimi ilac werdi ?
Çok şükürrr kuzucummmKuzummm çok şükür bin şükür allaha maşallah Rabbim nazarlardan korusun bak ne dedim ben sanaaylık rutin kontrole çağırmış şükürler olsun demekki ufacık bir sıkıntı bile yok artık evhamları bir kenara bırakıp meleğinle bu günlerin tadını çıkartırsın inşallah
Eve gideyim resmi. Yüklycm hemn kuzucummOhh cok sukur bebegimmmm
Resmi bekliyoruz bebisimizin
G.olsun canım Allah kolaylık versin memlekete gittiğimi biliyordum.Bebek işin ne oldu devam mı .Allah bol şifa verdi canımKuzu ben önce memlekete gittim halamın eşi kanser ordan geldim dayım kalp ameliyatı oldu hastanelerdeydim dün çıkardık bugün eve geldim şimdi misafirim var işte koşuşturmam böyle balım
G.olsun canım Allah kolaylık versin memlekete gittiğimi biliyordum.Bebek işin ne oldu devam mı .Allah bol şifa verdi canımKuzu ben önce memlekete gittim halamın eşi kanser ordan geldim dayım kalp ameliyatı oldu hastanelerdeydim dün çıkardık bugün eve geldim şimdi misafirim var işte koşuşturmam böyle balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?