❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Merhaba ben bu ay ovulasyon testi kullandim pozitif oldugu günlericin değerlendirdim adetime 7 gün kaldı ama bugün kasiklarim ağrımaya başladı ara ara sancı oluyo neden olabilir acaba adet agrisimi

G.olsun canım Allah kolaylık versin memlekete gittiğimi biliyordum.Bebek işin ne oldu devam mı .Allah bol şifa verdi canım
Sağol tatlım bebek işini saldım bayıra mevlam kayıra dedim hayırlısı olsun balımmm napim çok stres yapmıyorum gelirse başımın tacı gelmezse hayırlı vakti bekliyorum kuzum

Estagfullah kuzum❤ hadi guzel haberlerle gel INŞALLAH ❤

Merhaba ben bu ay ovulasyon testi kullandim pozitif oldugu günlericin değerlendirdim adetime 7 gün kaldı ama bugün kasiklarim ağrımaya başladı ara ara sancı oluyo neden olabilir acaba adet agrisimi
Hamilelikte olabilir kirmizlar gelmeden umutsuzluk yok ❤

Mel0d1 kuzummm çikolata rengindemi açıkmı açıksa bende de oluyodu şimdide turuncuya dönük biişy oldu bnde bgn gittim muaneye kese kalp atımı bebek faln gayet iyi dedi

Ovulasyon testnde poztf gordugunde hamile oldgnu öğrenebilirsin cnm bnm gecen ay öyle olmus.orada daha erken dönemde cikyo

Kizlar merhaba ben kimyasal dusuk olali 33 gun oldu daha da adet olamadim yasayan bilen var mi klomene baslayacaktik bu ay napsam ki

Kızlar bulantınız varsa doktora gidin bnm berbat çektiğimi cekmeyin kusmalar iç bulantılarm 6. Haftadan basladı hala devam ediyor damarlarda su kalmamış içimde dün zorla damarıma girildi serumla susuz oldu için incelmiş ve kaydı canım cok yandı serum iyi geldi ve bulantı hapı seçtiğim doktora şükürler olsun ki güzel bir serum içine bulantı kesici ve b vitamin verdi ayrıca bulantı hapı verdi ben yiyemiyordm yedim anında çıkıyordu öyle oldugunda serum taktr dedi 3 gün sürüyormş etkisi eskiye nazaran daha iyiyim ama koku duyunca berbat düşüyorm hala iç bulantısı da hafif var ama bir gün önce yerden kalkamıyordm safra çıkarmktan bulantınız ve kokunun hertürlüsü beterse doktora görünün susuz kalmayın ben su bile anında cıkartıyordm dikkat edin serum takılana kadar ömrüm gitti ömrümden takmayın kalsın dedim ama iyiki dinlemeyip devam etmişler şkür iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…