Kahverengi canm daha beşte kontorl edilmiştim kese kalp atısı normaldi o gece oldu lekeBi doktora gorunsen cnm ama birine daha olmustu kirmzi olmadgi surece bi sknti yok demis doktor insallah sendede yoktur cnm
İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar güzel bi haber için agriyodurBenimde böle eğilince bişeye uzanınca kaşığım sızlıyor. S
Sağol tatlım bebek işini saldım bayıra mevlam kayıra dedim hayırlısı olsun balımmm napim çok stres yapmıyorum gelirse başımın tacı gelmezse hayırlı vakti bekliyorum kuzumG.olsun canım Allah kolaylık versin memlekete gittiğimi biliyordum.Bebek işin ne oldu devam mı .Allah bol şifa verdi canım
Amin canm hepimizin benim bu yumurtlama zamani hep sol kasigim ağrıdı şuan da sag sızlıyor hamisler lütfen yardımcı olunİnşallah hayırlı sonuçlar çıkar güzel bi haber için agriyodur
Aleykum selam kuzucanim kuzum netim oyle zor giriyoki cekmiyorSLm kızlarr Masalım umya min123 hamilelik nasıl gidiyor.Ya bide neden kıimse slm almıyor benim
Estagfullah kuzum❤ hadi guzel haberlerle gel INŞALLAH ❤Kusura bakma ozel sebeblerden dolayi giremedim. Simdi insallah tekrar geldim. Ayiptir soylemeis gecen hafta calisma yaptik, insallah bu sefer tutmustur. dua et canim. hamislerin duasi kabul olurmus. Ama adet sancisi gibi sanci cekiyorum. batim haftaya. 28 ocak. bence yine tutmadi.
Doktora gorun kuzumKızlar dün kahverengi leke oldu ne kadarda olsa panik yaptm
Oluyordu bitanem oyuzden umidini kaybetme_Masalim_ kuzucan seninde adet sancin oluyormuydu hamis belirti olarak?
Hamilelikte olabilir kirmizlar gelmeden umutsuzluk yok ❤Merhaba ben bu ay ovulasyon testi kullandim pozitif oldugu günlericin değerlendirdim adetime 7 gün kaldı ama bugün kasiklarim ağrımaya başladı ara ara sancı oluyo neden olabilir acaba adet agrisimi
İnşallah oyledir Allahım hayırlısını versin ❤Hamilelikte olabilir kirmizlar gelmeden umutsuzluk yok ❤
Canm mutlaka doktora gt bnm ihmal yüzünden dusuk oldu progestan baslar doktr insallh bsey olmaz o zamnEvet o da olablir Insallah oyledir
Ovulasyon testnde poztf gordugunde hamile oldgnu öğrenebilirsin cnm bnm gecen ay öyle olmus.orada daha erken dönemde cikyoMerhaba ben bu ay ovulasyon testi kullandim pozitif oldugu günlericin değerlendirdim adetime 7 gün kaldı ama bugün kasiklarim ağrımaya başladı ara ara sancı oluyo neden olabilir acaba adet agrisimi
Benm kahverengi canım kan gibi değildiMel0d1 kuzummm çikolata rengindemi açıkmı açıksa bende de oluyodu şimdide turuncuya dönük biişy oldu bnde bgn gittim muaneye kese kalp atımı bebek faln gayet iyi dedi
Canım hamilesin tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?