❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ovulasyon testnde poztf gordugunde hamile oldgnu öğrenebilirsin cnm bnm gecen ay öyle olmus.orada daha erken dönemde cikyo
Ben dijital ovülasyon testi kullandım dün test yaptim boş yüz çıktı içinde kide silik çizgi gosteriyo ama o hormonlardan alakalı diye okumus tum

Bndensenn gbiym cnm kimyasal duşük gecrdm ve hala yumurtlayamadm bazn 40 günü bulabilyomus adet olma
Cok gecmis olsun canim benim.. Sen adet olmadin demi hic dusukten baska yada oldun mu. Birde doktorun bisey dedi mi bu konuyla alakali sanko tekrar yasayacakmisim korkusu var

Kızlar bu hormon testi sonuçları hemen çıkıyor mu ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı

Bndensenn gbiym cnm kimyasal duşük gecrdm ve hala yumurtlayamadm bazn 40 günü bulabilyomus adet olma
Kizlar kimyasal dusukte nasl 40 gunu buluyo yani brnin farklı mi olfu acsbs diyr merk ettmde benim 34. Gun adet oldum kimyasal gebelik oldu 6 gunde kanamam geldi sizin nsl oldu adet olmadiysaniz dusuk oldugunu nsl anldnz

Kizlar kimyasal dusukte nasl 40 gunu buluyo yani brnin farklı mi olfu acsbs diyr merk ettmde benim 34. Gun adet oldum kimyasal gebelik oldu 6 gunde kanamam geldi sizin nsl oldu adet olmadiysaniz dusuk oldugunu nsl anldnz
Hayir canim ben adet oldum doktora gittim kimuasal dusuk dedi onun ustunden 33 gun gecti daha da adet olamadim.

Cok gecmis olsun canim benim.. Sen adet olmadin demi hic dusukten baska yada oldun mu. Birde doktorun bisey dedi mi bu konuyla alakali sanko tekrar yasayacakmisim korkusu var
Doktr demyo cnm sebep tekrar olursa o zamn arastrlcakms adet kanamam dusukten sonra oldu cnm doktr adet kanamasi ddi 2.kanammi bekl

Bnm kanamm vardi cnm doktra kosup gttm mudahale etmedi gec kaldk progestana baslamaya o zamn bebek düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…