Ben dijital ovülasyon testi kullandım dün test yaptim boş yüz çıktı içinde kide silik çizgi gosteriyo ama o hormonlardan alakalı diye okumus tumOvulasyon testnde poztf gordugunde hamile oldgnu öğrenebilirsin cnm bnm gecen ay öyle olmus.orada daha erken dönemde cikyo
Bndensenn gbiym cnm kimyasal duşük gecrdm ve hala yumurtlayamadm bazn 40 günü bulabilyomus adet olmaKizlar merhaba ben kimyasal dusuk olali 33 gun oldu daha da adet olamadim yasayan bilen var mi klomene baslayacaktik bu ay napsam ki
Cok gecmis olsun canim benim.. Sen adet olmadin demi hic dusukten baska yada oldun mu. Birde doktorun bisey dedi mi bu konuyla alakali sanko tekrar yasayacakmisim korkusu varBndensenn gbiym cnm kimyasal duşük gecrdm ve hala yumurtlayamadm bazn 40 günü bulabilyomus adet olma
Kizlar kimyasal dusukte nasl 40 gunu buluyo yani brnin farklı mi olfu acsbs diyr merk ettmde benim 34. Gun adet oldum kimyasal gebelik oldu 6 gunde kanamam geldi sizin nsl oldu adet olmadiysaniz dusuk oldugunu nsl anldnzBndensenn gbiym cnm kimyasal duşük gecrdm ve hala yumurtlayamadm bazn 40 günü bulabilyomus adet olma
O bendede var aralikta kimyasal oldum smdi ilk ayim deniyorumCok gecmis olsun canim benim.. Sen adet olmadin demi hic dusukten baska yada oldun mu. Birde doktorun bisey dedi mi bu konuyla alakali sanko tekrar yasayacakmisim korkusu var
Hayir canim ben adet oldum doktora gittim kimuasal dusuk dedi onun ustunden 33 gun gecti daha da adet olamadim.Kizlar kimyasal dusukte nasl 40 gunu buluyo yani brnin farklı mi olfu acsbs diyr merk ettmde benim 34. Gun adet oldum kimyasal gebelik oldu 6 gunde kanamam geldi sizin nsl oldu adet olmadiysaniz dusuk oldugunu nsl anldnz
Yok olmadm daha kuzumCok gecmis olsun canim benim.. Sen adet olmadin demi hic dusukten baska yada oldun mu. Birde doktorun bisey dedi mi bu konuyla alakali sanko tekrar yasayacakmisim korkusu var
Doktorun bilgi verdi mi sebebiyle ilgili yada ilk gebeligin miydi canimO bendede var aralikta kimyasal oldum smdi ilk ayim deniyorum
Canm bnde ilkk adetmi oldum dsuktwn sonra daha yeni oldgndsn 2. Adetimi beklyrmHayir canim ben adet oldum doktora gittim kimuasal dusuk dedi onun ustunden 33 gun gecti daha da adet olamadim.
Doktr demyo cnm sebep tekrar olursa o zamn arastrlcakms adet kanamam dusukten sonra oldu cnm doktr adet kanamasi ddi 2.kanammi beklCok gecmis olsun canim benim.. Sen adet olmadin demi hic dusukten baska yada oldun mu. Birde doktorun bisey dedi mi bu konuyla alakali sanko tekrar yasayacakmisim korkusu var
Insallah bir daha yasamayiz ben unutamiyorum bi turlu ilk bos gebelik yasadim 9 ay sonra kimyasal olduCanm bnde ilkk adetmi oldum dsuktwn sonra daha yeni oldgndsn 2. Adetimi beklyrm
Nasil yani peki. Benim de doktorum da cok ilgisiz aahhh ahİns canm rabbm yasatmsn bi daha cok zor bi durum doktr ihmali de oldu bnde
Insallah en yakin zaman da anne oluruz burda bebislerimizle ilgili konusuruz artik.. Cokca aminnBnm kanamm vardi cnm doktra kosup gttm mudahale etmedi gec kaldk progestana baslamaya o zamn bebek düştü
Ilkti canim. Bilgi vermediDoktorun bilgi verdi mi sebebiyle ilgili yada ilk gebeligin miydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?