- 24 Aralık 2016
- 404
- 282
- 18
- 34
Amin inşallah cnmInsallah en yakin zaman da anne oluruz burda bebislerimizle ilgili konusuruz artik.. Cokca aminn
Yaaa bu ne güzel bi foto nasıl güzel bir mucize maşallah sübhanallah nazar değmesin teyzesinin miniğine rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzuuum ❤❤❤
Masallah birtanemeee masallllaaah binlerce kezz
Çokkk sağoll teyzeciğimmm öpüyormm ellerndeennn :)Yaaa bu ne güzel bi foto nasıl güzel bir mucize maşallah sübhanallah nazar değmesin teyzesinin miniğine rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzuuum ❤❤❤
Arkdaşımıda görmek istiyorm teyzcm beennMasallah birtanemeee masallllaaah binlerce kezz
Siz 9 hafta kaç günlüksünüz canımm. Bide biz enfeksiyon olmuşuzzz dktrn verdiği. İlacı kullanmıycm sabh sağlık ocağına gidcm inşallahMasallah birtanemeee masallllaaah binlerce kezz
Devam et canım bugün akşam koyulaşmışKizlar ovu testlerim devam yorummmm:)Eki Görüntüle 1941613
Maşallah subhanallah Allahım kucağına almayıda nasip etsin
Masallah masallah masallah teyzesi yesinnn onuu kurban olurum ona bennn icimden bi ses bunun cukuu war diyo
Sağolll canımmm allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnMaşallah subhanallah Allahım kucağına almayıda nasip etsin
Doktorunu degistir kuzumNasil yani peki. Benim de doktorum da cok ilgisiz aahhh ah
Masallah masallah masallah teyzesi yesinnn onuu kurban olurum ona bennn icimden bi ses bunun cukuu war diyo
Kuzum nulanti bilekligi warmis bi dene nekadar kussan bi okadarda zorla su icKızlar bulantınız varsa doktora gidin bnm berbat çektiğimi cekmeyin kusmalar iç bulantılarm 6. Haftadan basladı hala devam ediyor damarlarda su kalmamış içimde dün zorla damarıma girildi serumla susuz oldu için incelmiş ve kaydı canım cok yandı serum iyi geldi ve bulantı hapı seçtiğim doktora şükürler olsun ki güzel bir serum içine bulantı kesici ve b vitamin verdi ayrıca bulantı hapı verdi ben yiyemiyordm yedim anında çıkıyordu öyle oldugunda serum taktr dedi 3 gün sürüyormş etkisi eskiye nazaran daha iyiyim ama koku duyunca berbat düşüyorm hala iç bulantısı da hafif var ama bir gün önce yerden kalkamıyordm safra çıkarmktan bulantınız ve kokunun hertürlüsü beterse doktora görünün susuz kalmayın ben su bile anında cıkartıyordm dikkat edin serum takılana kadar ömrüm gitti ömrümden takmayın kalsın dedim ama iyiki dinlemeyip devam etmişler şkür iyiyim
Bakalim ilaki bi gun belli olucak yanioyyy kurban olurummm bende öyle hissediyorm ama herkez kız diyo bilemedm sabırsızlıkla bekliyorm valla
Aynenn öyle şurda öok bişeyimiz. Kalmadı teyzesiBakalim ilaki bi gun belli olucak yani
masAllah Allahım kucağına almayıda nasip etsin ❤❤❤
Amiiinn inşallah canıımm darısı tüm isteyenleremasAllah Allahım kucağına almayıda nasip etsin ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?