❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Benim de süt hormonum yüksek çıktı acaba onun nekadardı çok yüksek olmasada bnmmkide olması gerekenden yüksek çok mu beklemiş başka sorunu varmiymis

Kizlar coooook acilll yardim edinnn
Dis agrisindan öldum olecegimmm ne yapmamm lazimmm acillll

Siz 9 hafta kaç günlüksünüz canımm. Bide biz enfeksiyon olmuşuzzz dktrn verdiği. İlacı kullanmıycm sabh sağlık ocağına gidcm inşallah
Tama 9 haftayiz bugun canim
Evet saglik ocagina git bakalim insallah hemen gecer kuzum

Kizzzlarr diş agrisi icin yardim edin cokk fenayimmmm gercektennnn

Sarımsak koy cnm
Sırkeli suyla gargara yap tuzlu suyla gargara yap bnmde cok agrıdı bıara
Insallah keser yaaa mahvoldummm
Bnde cok kotuydum doktorumu aramstık disciye gidin dedi bize ama masallah bn kndm atlattım:)
Bir cay bardagı uzum sirkesi
1 diş sarımsak
Cezvede kaynat ılıyınca gargara yap iyi glr insalh

Umya balımmm dişciye gitsende hiç bişy yapmaz çünkü 3 aydan önce mudahale edemiyolar doğal yollarla kesmeye çalış tuz sarımsak parol falan koy dişine inşallah geçer kuzucumm rabbim şifa versin. İnşallah benm enfeksiyonumda geçer hastanede kaptım bende lavba çok pisdi yıkadım da kullandm hep ama huylandm bi. Kere malesefkii inşallah geçer

Benim de süt hormonum yüksek çıktı acaba onun nekadardı çok yüksek olmasada bnmmkide olması gerekenden yüksek çok mu beklemiş başka sorunu varmiymis
1 sene falan tedavi görup öyle olmus en sonunda umutu kesip memlekete gıdıyor ara verıyorlar sonra dönoste tek ilişkiyle oldu.sonra ıkıncı yanı duzeliyor canım

Umya kuzum hamilelikte olurmu bilmem ama ben pamuga kolanya dokup disime bastryodum ALLAHIM acil sifalar versin kuzucan ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…