Benim de süt hormonum yüksek çıktı acaba onun nekadardı çok yüksek olmasada bnmmkide olması gerekenden yüksek çok mu beklemiş başka sorunu varmiymisAynen ya bide bu çalışmalar artık zevkten değilde bebekten yapar olmuştum yani özleriz hemde.Benim komşumun süt hormonu yuksek oldugu için cocugu olmuyordu tedavı gordu ve bu aşamasa artık karı koca bıkmış bu işi rutine bağlar gibi sonra kadın memleketine gitti geldi bir kez ilişkiye girmişler hamile kalmış Peşine 1.zor oldu diye tedbir almamışlar 2. Hamile kaldı onuda dogurdu araları 2 yaş cocuklarının kısmet ya böyle şeyler
Haftaya insallahhh birtanemmmÇokkk sağoll teyzeciğimmm öpüyormm ellerndeennn :)
Arkdaşımıda görmek istiyorm teyzcm beenn
Tama 9 haftayiz bugun canimSiz 9 hafta kaç günlüksünüz canımm. Bide biz enfeksiyon olmuşuzzz dktrn verdiği. İlacı kullanmıycm sabh sağlık ocağına gidcm inşallah
Dişciye gt canm yarın hamile oldgunh sole ona gore mudahale ederKizlar coooook acilll yardim edinnn
Dis agrisindan öldum olecegimmm ne yapmamm lazimmm acillll
Simdilik ne yapmam lazim agrisinin dinmesi icinnDişciye gt canm yarın hamile oldgunh sole ona gore mudahale eder
Sarımsak koy cnmSimdilik ne yapmam lazim agrisinin dinmesi icinn
Insallah keser yaaa mahvoldummmSarımsak koy cnm
Sırkeli suyla gargara yap tuzlu suyla gargara yap bnmde cok agrıdı bıara
Sarımsak koy cnm
Sırkeli suyla gargara yap tuzlu suyla gargara yap bnmde cok agrıdı bıara
Bnde cok kotuydum doktorumu aramstık disciye gidin dedi bize ama masallah bn kndm atlattım:)Insallah keser yaaa mahvoldummm
Karanfil varsa karanfil koy agrıyan yere uyustruo yada karanfil yagıInsallah keser yaaa mahvoldummm
MAŞALLAH canımm anneye sıkıca bağlı bebeğinnn öptum
Sağolll bitanemm bizde öptükkkMAŞALLAH canımm anneye sıkıca bağlı bebeğinnn öptum
1 sene falan tedavi görup öyle olmus en sonunda umutu kesip memlekete gıdıyor ara verıyorlar sonra dönoste tek ilişkiyle oldu.sonra ıkıncı yanı duzeliyor canımBenim de süt hormonum yüksek çıktı acaba onun nekadardı çok yüksek olmasada bnmmkide olması gerekenden yüksek çok mu beklemiş başka sorunu varmiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?