❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ben kendim anladm balımm koku olmaya başladı bugn ve sabah sağlık ocağına gidecm inşallah. Sağol teyzesiii büyüdük öyle böylee nazlana nazlana kerata senn içinden ne geçiyo kızmı erkek mi
Kuzum erkek geciyor seninki❤ benimki kuzum❤

Gunaydin kizlar dun bi soru sormustum kimse yanitlamadi sumuksu sari akinti ve agiz kurulugu gebelik belirtisimi

Kizzzlarr diş agrisi icin yardim edin cokk fenayimmmm gercektennnn
Canım geçmiş olsun ilk 3 ay hiç bişey yapılmaz bebege zarr verir ama bi doktora git istersen belki iyu gelen bi ilac verir ağrı kesici olarak parol dan başka bişey kullanma karanfil koy doğal yöntem kuzum dikkat et kendine de bebeğine de şişti mi yüzün dişin sadece ağrı mi var cano

Sadece agri war canim sismedi

Sadece agri war canim sismedi
Tekrar geçmiş olsun canimm.benim parol iç karanfil. Koy ve bol.bol kalsiyum al canım tamam mı hamilelik döneminde bebek annenin kalsiyumunu da emdiği için senin 2 katı tüketmen gerek diş problemlerini en aza indirgemek için

Iyi cnm cok sukur agiz kurulugu ve akinti var sordum kmse cvaplamiyor sessiz burasi bugun senin nasil gidiyor

Hamis olabilirsin canim. Agiz kurulugu okumustum cunku. Metal demir tadi var mi. Benimde ayni adet sancisi cekiyorum. Batim haftaya. Yani ben bu ay yine umutsuzum malesef. Takmiyor ve dusunmuyorum artik..

Hamis olabilirsin canim. Agiz kurulugu okumustum cunku. Metal demir tadi var mi. Benimde ayni adet sancisi cekiyorum. Batim haftaya. Yani ben bu ay yine umutsuzum malesef. Takmiyor ve dusunmuyorum artik..
Yok cnm sadece agiz kurulug var baya birde sari sumuksu akinti var cok hafif gogus hassasiyeti hep olur bende adete yakin onu saymiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…