INŞALLAH canim benim❤İnşallah oyledir Allahım hayırlısını versin ❤
5 6 kilo verip kaldim canim bin şükür AMIN INŞALLAH ALLAH razi olsun balim❤Canım hamilesin tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallahkaç kiloda hamile kaldın çok sevindim ya
Ben kendim anladm balımm koku olmaya başladı bugn ve sabah sağlık ocağına gidecm inşallah. Sağol teyzesiii büyüdük öyle böylee nazlana nazlana kerata senn içinden ne geçiyo kızmı erkek mi84zmr kuzum senin enfeksiyon oldugunu nasil anladi?
Sarjim az yoksa kalirdim ama simdilik iyi gecelerrr yarin gel bakalimKuzular ben internetim oldu sizler yoksunuz❤
Kuzum erkek geciyor seninki❤ benimki kuzum❤Ben kendim anladm balımm koku olmaya başladı bugn ve sabah sağlık ocağına gidecm inşallah. Sağol teyzesiii büyüdük öyle böylee nazlana nazlana kerata senn içinden ne geçiyo kızmı erkek mi
Hayirli geceler kuzucanSarjim az yoksa kalirdim ama simdilik iyi gecelerrr yarin gel bakalim
Edyrm cnm koyu dgl diye iliski olmdiDevam et canım bugün akşam koyulaşmış
deniyorm canm su içmeyi her şey berbat haplar dahi içim almıyor sabah sabah çıkartıyormKuzum nulanti bilekligi warmis bi dene nekadar kussan bi okadarda zorla su ic
Canım geçmiş olsun ilk 3 ay hiç bişey yapılmaz bebege zarr verir ama bi doktora git istersen belki iyu gelen bi ilac verir ağrı kesici olarak parol dan başka bişey kullanma karanfil koy doğal yöntem kuzum dikkat et kendine de bebeğine de şişti mi yüzün dişin sadece ağrı mi var canoKizzzlarr diş agrisi icin yardim edin cokk fenayimmmm gercektennnn
Sadece agri war canim sismediCanım geçmiş olsun ilk 3 ay hiç bişey yapılmaz bebege zarr verir ama bi doktora git istersen belki iyu gelen bi ilac verir ağrı kesici olarak parol dan başka bişey kullanma karanfil koy doğal yöntem kuzum dikkat et kendine de bebeğine de şişti mi yüzün dişin sadece ağrı mi var cano
Tekrar geçmiş olsun canimm.benim parol iç karanfil. Koy ve bol.bol kalsiyum al canım tamam mı hamilelik döneminde bebek annenin kalsiyumunu da emdiği için senin 2 katı tüketmen gerek diş problemlerini en aza indirgemek içinSadece agri war canim sismedi
Iyi cnm cok sukur agiz kurulugu ve akinti var sordum kmse cvaplamiyor sessiz burasi bugun senin nasil gidiyorGunaydinlar. Dua edelim birbirimize. Nasil gidiyor
Iyi cnm cok sukur agiz kurulugu ve akinti var sordum kmse cvaplamiyor sessiz burasi bugun senin nasil gidiyor
Yok cnm sadece agiz kurulug var baya birde sari sumuksu akinti var cok hafif gogus hassasiyeti hep olur bende adete yakin onu saymiyorumHamis olabilirsin canim. Agiz kurulugu okumustum cunku. Metal demir tadi var mi. Benimde ayni adet sancisi cekiyorum. Batim haftaya. Yani ben bu ay yine umutsuzum malesef. Takmiyor ve dusunmuyorum artik..
Hayirlisi olsun canim napalim beklicez. Test yaptin mi. Birde calismadan sonra ne zaman kanda belli olurYok cnm sadece agiz kurulug var baya birde sari sumuksu akinti var cok hafif gogus hassasiyeti hep olur bende adete yakin onu saymiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?