❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sadece agri war canim sismedi
gecmis olsun canim iltihap olmazda sorun yoktur.agriyan yere tuzlu zeytin bas alir agriyi.tansiyon sikintin varsa dikkat et.iltihap olursa dr a git ayrica hamilelerde dis cektiebiliyo benim daha onceki ya hamileligmde cektiler iki aylikti yaklaşık.hatta baya uyusmadi 3 lez igne vurdular.kursun kapli yelek giydrip rontgen bile cektiler yirmilikti cunku bunlsr olurken almanyadaydm ama burdada mudahale ediyolardr iltihap varsa

Kizlar benim bugun 14.gunum ama akintim falan yok hic normalde olurdu

Burda kadın doğum doktorunun izni olmadan müdahale eden doktor sayısı yok denecek kadar az canım sana yapılan şeyler nolur sa olsun risk taşıyor hele ki röntgen.. ben daha hamile ve şüphesi olanlara röntgen çekmedim(staj yaparken)cektiren doktor da görmedim almanya gelişmiş olduğundandir belki işin içinde olduğum İçin biliyorum bunları da...diş hemşiresiyim bu arada kuzu

benm gittigm yer dis hastanesiydi ama iltihap cok fazla oldgu icin almak zorunda kaldilar rontgende şarttı disin kökünü gormek icin.dedgn gibi daha gelismistr belki insanlari pek gelismis olmasada teknolojileri iyi demek ki

Enfeksiyon baslangici dedi canim
Parol ve augmentin verdi ama parolu tek kullanirim agri fazlalastiginda
Olmadi cektirecegim bende

Canim ne yapmam gerekiyor peki cok agrim var augmentin verdi 1000 mg kullqnmayacam onu parolu tuketirim varmi farkli yapilack yontem

benm gittigm yer dis hastanesiydi ama iltihap cok fazla oldgu icin almak zorunda kaldilar rontgende şarttı disin kökünü gormek icin.dedgn gibi daha gelismistr belki insanlari pek gelismis olmasada teknolojileri iyi demek ki
Anladim canım. Bende diş hastanesinde yim,)) burda şart olsa bile kadın doğumdan uygundur diye yazı getirmesi gerekiyo hastanın kuzu

Canim ne yapmam gerekiyor peki cok agrim var augmentin verdi 1000 mg kullqnmayacam onu parolu tuketirim varmi farkli yapilack yontem
Canım augmentin in bi zararı yok bizde yazıyoruz burda hastalara ama dozu yüksek dersen rovamiycne kullanabilirsin parol sadece ağrı ni keser iltihap varsa mutlaka antibiyotik kullanman gerek Rabbim sıfanı versin canimm benimm geçer insallahh karanfil koy bak gayet ağrı kesici özelliği var

doktor musunuz ?

Parol ictim yarim saat once canim kesti agrisini
Agrisi kesilsinde 4 ayda gider direkt cektiririm
Enfeksiyon umrumda degill

Parol ictim yarim saat once canim kesti agrisini
Agrisi kesilsinde 4 ayda gider direkt cektiririm
Enfeksiyon umrumda degill
Tamam canimm tedavin de yapılır hele 3 ayı atlat kadin doğumdan; yapilabilir uygundur yazılı kaşeli kağıt götür yaparlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…