- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Eruzurum da calisiyorum kuzu devletteyim. Diş hastanesinde sen nerde oturuyosunhmm tamamdır :) nerde çalışıyosunuz muayenehaneniz nerde :)
Belirti aramalar baslarVee adete 6 gun kalir olcakniyim olmayacakmiyim stresi baslaaaar .s
istanbulllllllllll :)Eruzurum da calisiyorum kuzu devletteyim. Diş hastanesinde sen nerde oturuyosun
Bende ilk evlendiğimde istanbul sirinevler de oturdum şu an istanbul u çok ama cokk ozledimmm Eminönü sarayburnu Üsküdar ve daha bir çok güzelliği bende gelcem mmm yaa kabul ediyo musunistanbulllllllllll :)
Sagoll birtanemmm benimmmmTamam canimm tedavin de yapılır hele 3 ayı atlat kadin doğumdan; yapilabilir uygundur yazılı kaşeli kağıt götür yaparlarr
Rica ederim canimm benim ne demek iyi ol yeter kiSagoll birtanemmm benimmmm
Bende agrida oturuyorum yakiniz kuzuu kismen hemseri sayilirizEruzurum da calisiyorum kuzu devletteyim. Diş hastanesinde sen nerde oturuyosun
Cook sukur iyiyimm canimmm yaaa agrim pek kalmadi insallah gece de olmazRica ederim canimm benim ne demek iyi ol yeter ki))
Kuzummm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sana inşallah balımmm ❤❤❤Bende agrida oturuyorum yakiniz kuzuu kismen hemseri sayiliriz
Müzosummm cokk fenaydim bennn mahvoldum resmennnn ama gecti sukurlerrrr olsunKuzummm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sana inşallah balımmm ❤❤❤
Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın minik meleğini kuzum ne tatlı çıkmış miniğim yaa çok tuhaf bişey bu Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
Kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm en zor şey malesef yapabilecek çok bişey yok ağrıyan tarafta karanfil çiğneyebilirsin uyuşturucu etkisi vardır bide tuzlu karbonatlı suyla gargara günde üç dört defa ağız içindeki mikropları kırıp ağrının hafifletici etkisi olacaktır inşallahKizzzlarr diş agrisi icin yardim edin cokk fenayimmmm gercektennnn
Çok sevindim balım iyi olmana Allahım bi daha göstermesin hamişken zor oluyor kuzummm ❤❤❤Müzosummm cokk fenaydim bennn mahvoldum resmennnn ama gecti sukurlerrrr olsun
Aaa yakınmış iz kuzuu gelirsen buralara beklerim mutlakaBende agrida oturuyorum yakiniz kuzuu kismen hemseri sayiliriz
Dikkat et kuzum dediğim gibi karanfil de çiğneyebilirsin ağrın olduğundaCook sukur iyiyimm canimmm yaaa agrim pek kalmadi insallah gece de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?