❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kizlar bu kimyasal dusuk kanamasi bitti iki gun once ama yumurta aki kivaminda kahverengi akinti geliyo ne zaman bitecek bu ya her wc ye gittgmde goruyorm

Kizzzlarr diş agrisi icin yardim edin cokk fenayimmmm gercektennnn
Kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm en zor şey malesef yapabilecek çok bişey yok ağrıyan tarafta karanfil çiğneyebilirsin uyuşturucu etkisi vardır bide tuzlu karbonatlı suyla gargara günde üç dört defa ağız içindeki mikropları kırıp ağrının hafifletici etkisi olacaktır inşallah

Kızlar yarın hormon testi için gidicem eşim de gelecek o da muayene olmak istedi de bibtestlr hemen. Çıkıyor mu sonuçları yani ne kadar sürer ordan ise dönmemiz gerek de bilgi sibolan var mi

Selam ben 17 aralıkta ilişki yaşadım. Yılbaşından sonra kan testinde 0.7 çıktı hcg. Fakat yılbaşından önce kanlı kahverengi akıntım geldi. Adet olmam gerekirdi ama 10 gün geçti hala adet olamadım. Adet belirtileri var ama 10 gün gecikti ama hamile miyim. 0.7 çıkmıştı. 5 günlük bi antibiyotik kullandım cipro diye o yüzden mi gecikti acaba anlamadım yardım edinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…