Canım hamilelik şüphen varmıydı ki test yaptırdın hadi testi yaptırdın antibiyotiği neden kullandın kuzum ya 10 gün gecikti diyorsun yeniden test yaptır için rahat etsin tatlımSelam ben 17 aralıkta ilişki yaşadım. Yılbaşından sonra kan testinde 0.7 çıktı hcg. Fakat yılbaşından önce kanlı kahverengi akıntım geldi. Adet olmam gerekirdi ama 10 gün geçti hala adet olamadım. Adet belirtileri var ama 10 gün gecikti ama hamile miyim. 0.7 çıkmıştı. 5 günlük bi antibiyotik kullandım cipro diye o yüzden mi gecikti acaba anlamadım yardım edinnn
Hayır ben akıntı için gittim doktora oda ilişkim olduğu için test yaptırdı. 0.7 çıktı hamilelik olmadığı için bende rahatladım ama bir gün fenalastim hastameye gittim cipro verdi bana 5 günlük bi hap onu kullandimCanım hamilelik şüphen varmıydı ki test yaptırdın hadi testi yaptırdın antibiyotiği neden kullandın kuzum ya 10 gün gecikti diyorsun yeniden test yaptır için rahat etsin tatlım
İyiyim balımmm sen nasılsın❤❤❤
Geçmiş olsun canım tabi ki ilaçda gecikme yapabilirHayır ben akıntı için gittim doktora oda ilişkim olduğu için test yaptırdı. 0.7 çıktı hamilelik olmadığı için bende rahatladım ama bir gün fenalastim hastameye gittim cipro verdi bana 5 günlük bi hap onu kullandim
Ne oldu kuzuKızlar bana cevap vericek kimse yok mu
Canim zor bi hamilelik geciriyosun ama bin şükür yavrun sana tutunsunda 4 aylik olunca bitiyor bulantilar77 idim ve 72 düşmüşüm 2
deniyorm canm su içmeyi her şey berbat haplar dahi içim almıyor sabah sabah çıkartıyorm
Hayati ne guzel dolu dolu yasiyosun kursada gidiyosun isede dimi kac yaşındasın kuzu ?ne is yapiyosunUmya cnm geçmiş olsun. Nasılsınız hamişler ve bebiş bekleyenler. Okdr yoruluyrmki iş, akşamları kurs. Bata yıllar var... okadr gün saydık tekrar başa döndük. Eşimde nöbette bunalımdayım
Hayati ne guzel dolu dolu yasiyosun kursada gidiyosun isede dimi kac yaşındasın kuzu ?ne is yapiyosunUmya cnm geçmiş olsun. Nasılsınız hamişler ve bebiş bekleyenler. Okdr yoruluyrmki iş, akşamları kurs. Bata yıllar var... okadr gün saydık tekrar başa döndük. Eşimde nöbette bunalımdayım
Kuzum nasılsın❤❤❤Hayati ne guzel dolu dolu yasiyosun kursada gidiyosun isede dimi kac yaşındasın kuzu ?ne is yapiyosun
Sağlıkcıyım cnm. Yaş 29 çok büyüğümHayati ne guzel dolu dolu yasiyosun kursada gidiyosun isede dimi kac yaşındasın kuzu ?ne is yapiyosun
İyim cnm bnde aynı devamİyiyim balımmm sen nasılsın❤❤❤
Sabah verirseniz öğleden sonra sonuç çıkar canımYarın hormon testi yaptırıcam da sonuçlar hemen çıkar mı öğlen ise yetişmemiş lazım da eşim de gelicek o da bi muyaene olmak istedi bir yıl geçti de bizim bebek işi olmadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?