Kuzum internetle uğraşıyorum çeksin diye ne hallere büründümKuzum nasılsın❤❤❤
Tam Bilgim yok canim bazen testlerin sonucu ertesi gune kalabiliyorYarın hormon testi yaptırıcam da sonuçlar hemen çıkar mı öğlen ise yetişmemiş lazım da eşim de gelicek o da bi muyaene olmak istedi bir yıl geçti de bizim bebek işi olmadı daha
Ne guzel kuzum❤ kuzu gencsin niye oylle diyosunSağlıkcıyım cnm. Yaş 29 çok büyüğüm
Hamd olsun kuzum sen nasilsinNasılsınız kuzular
Oyyy bitanem benim yerim senin o tatlı nohutunuda senide bitanem❤❤❤Kuzum internetle uğraşıyorum çeksin diye ne hallere büründümhamd olsun sen nasilsin melekim❤
Sonuçlar öğleden sonra çıkıyor canım yani bnm ole olmuştuYarın hormon testi yaptırıcam da sonuçlar hemen çıkar mı öğlen ise yetişmemiş lazım da eşim de gelicek o da bi muyaene olmak istedi bir yıl geçti de bizim bebek işi olmadı daha
Deneycem canimcook sagolKuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm en zor şey malesef yapabilecek çok bişey yok ağrıyan tarafta karanfil çiğneyebilirsin uyuşturucu etkisi vardır bide tuzlu karbonatlı suyla gargara günde üç dört defa ağız içindeki mikropları kırıp ağrının hafifletici etkisi olacaktır inşallah
Hemde ne zorr isten aglayarak ciktimÇok sevindim balım iyi olmana Allahım bi daha göstermesin hamişken zor oluyor kuzummm ❤❤❤
Gelip gidiyoruz kuzumm ins bir dahakine ugrarim sanaAaa yakınmış iz kuzuu gelirsen buralara beklerim mutlaka) kendim Antalya liyim buraya atanarak geldim kuzu
Dikkat et kuzum dediğim gibi karanfil de çiğneyebilirsin ağrın olduğunda
Insalllahhh kuzummmm
Sagolll kuzumm benimmmUmya cnm geçmiş olsun. Nasılsınız hamişler ve bebiş bekleyenler. Okdr yoruluyrmki iş, akşamları kurs. Bata yıllar var... okadr gün saydık tekrar başa döndük. Eşimde nöbette bunalımdayım
Bende iyiyim canım misafirlerim var 15tatil için geldiler çok giremiyorum artıkHamd olsun kuzum sen nasilsin
Bende iyiyim canım çok şükürÇok şükür sen nasılsın
Beklerim mutlaka canım benimm aynen fazla ağrımasın umyam uyuGelip gidiyoruz kuzumm ins bir dahakine ugrarim sana
En heyecanli bekleyis❤Kizlarr batima 9 gün kaldiiiii
Seviyorum seniii sekerparemOyyy bitanem benim yerim senin o tatlı nohutunuda senide bitanem❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?