- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Evet hemde ne heyecan canım bugün temizlik yaptım bide misafir geldi şuan çok belim ağriyor kasiklarima da ağrılar giriyor 9 Günde kanda çıkar mıEn heyecanli bekleyis❤
Misafirlerden sonra gelrsn balim❤Bende iyiyim canım misafirlerim var 15tatil için geldiler çok giremiyorum artık
Bende seni seviyorum fıstığım ❤❤❤Seviyorum seniii sekerparem
Bende hamisligimi öğrenmeden once bloyle buyuk temizlik yapmstmki her yerim agrimisti belki seninde oyledirEvet hemde ne heyecan canım bugün temizlik yaptım bide misafir geldi şuan çok belim ağriyor kasiklarima da ağrılar giriyor 9 Günde kanda çıkar mı
Ooo büyümüş findikSekerparelerimmmm benim isim vermicem herkezzze sesleniyorumm teyzelerimiz bugun sizi ihmal ettik baya hastanede kosturduk 8+2olmusuz :)) insallah hamislerimiz hamis adaylarimiz rabbim hepinizin yuzunu guldursun hepinize dua ettim walla cocuk nesedir yaaa :)
Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan korusun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüce Allah'ım çok sevindim senin adına inşallah bende pazartesi hayırlı haberler alırımSekerparelerimmmm benim isim vermicem herkezzze sesleniyorumm teyzelerimiz bugun sizi ihmal ettik baya hastanede kosturduk 8+2olmusuz :)) insallah hamislerimiz hamis adaylarimiz rabbim hepinizin yuzunu guldursun hepinize dua ettim walla cocuk nesedir yaaa :)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımmVeeee son 5 e girecegimmm birazdan .s .s dua edinnnn lutfennn
Acele etme bence canım birazdaha bekle hayırlı haberler alırsın inşallahEvet hemde ne heyecan canım bugün temizlik yaptım bide misafir geldi şuan çok belim ağriyor kasiklarima da ağrılar giriyor 9 Günde kanda çıkar mı
Canım neyin var giremiyorum bungunlerde ya netten baksana içeriğineAntibiyotuk 1000 mg ondan dolayi endise ettim
Agrisi kesilsin de baska bisey istemiyorum
Amin cuma günü hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah buay nasip olur.Acele etme bence canım birazdaha bekle hayırlı haberler alırsın inşallah
İnşallah canım inşallah Rabbim sana ve senin gibi isteyip sabırla bekleyen bütün anne adaylarına bu mucizeyi tattırsın en kısa zamanda önce göbüşüne sonra kucağına inşallah amin amin amin yarabbim..Amin cuma günü hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah buay nasip olur.
İnşallah canımCanim zor bi hamilelik geciriyosun ama bin şükür yavrun sana tutunsunda 4 aylik olunca bitiyor bulantilar
Hayırlı huzurlu bereketli cumalar olsun inşallahGunaydin kuzular hayirli cumalar
Amiinnn canım hayırlı cumalarHayırlı cumalar kızlar. Rabbim kalplerinizden geçen ne varsa hakkınızda hayırlı edip nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?