❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sekerparelerimmmm benim isim vermicem herkezzze sesleniyorumm teyzelerimiz bugun sizi ihmal ettik baya hastanede kosturduk 8+2olmusuz :)) insallah hamislerimiz hamis adaylarimiz rabbim hepinizin yuzunu guldursun hepinize dua ettim walla cocuk nesedir yaaa :)

Evet hemde ne heyecan canım bugün temizlik yaptım bide misafir geldi şuan çok belim ağriyor kasiklarima da ağrılar giriyor 9 Günde kanda çıkar mı
Bende hamisligimi öğrenmeden once bloyle buyuk temizlik yapmstmki her yerim agrimisti belki seninde oyledir

Ooo büyümüş findik MAŞALLAH kuzum ❤ AMIN bitanem INŞALLAH ❤

Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan korusun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüce Allah'ım çok sevindim senin adına inşallah bende pazartesi hayırlı haberler alırım

İ
Amin cuma günü hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah buay nasip olur.
İnşallah canım inşallah Rabbim sana ve senin gibi isteyip sabırla bekleyen bütün anne adaylarına bu mucizeyi tattırsın en kısa zamanda önce göbüşüne sonra kucağına inşallah amin amin amin yarabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…