❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Gunaydinnn kizlaaar... Tartiya ciktigindaaa sok olan merve yaptilar suan stres ustune stresden sonra 4 kilo vermisim .s

Kizlar bugun dr a gittim kontrole bana dedi ki degerin dusuk 548di benim biliyorsunuz sat 18 aralikti ve ben kani 16 ocakta verdim boyle bsey mumkun mu ya dusuk mu gercekten?

Alttan muayene etmek istedi ben tabi sinir oldugumdan istemiyorum dedim ciktim baska doktora gidcm cunku ama moralimi bozdu benim oyle mide bulantim yok kasiklarimda suregelen bi agri var ama siddetli degl korkmaya basladm bsey mi var dye ne zaman basladi annisler bulantilariniz? Kask agrilari var miydi?

Cnm ben hamis degilim ama burdan okudugum kadariyla yardimci olayim cogu hamis kasik agrisi cekiyor akintilari oluyor mide bulabtsi bazilarnda hic olmuyor bazilaraindada 6 haftadan sonra basliyor icini ferah tut tekrar kana baktimi doktor degerin dusmus mu dusmediyse sknti yoktur canim bnm allah bebegini sana bagislasin

Canım doktor yeni kan tahlili yaptımı? Herhangi bir karşılaştırma yapmadan moralini bozması Rabbim vicdan merhamet versin böylelerine keşke muayeneye izin verseydin en azından netleşirdin yada farklı bir doktora görün kısa zamanda vajinal muayene isterse sakın çekimser olma bebeğe herhangi bir zararı yada düşük tehlikesi yaratan bişey değil inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın canım stres yapma Rabbim yardımcın olsun korkutmasın inşallah belirtilere gelince kişiden kişiye değişir ama bende yedi haftadan sonra bulantılar başladı kasık ağrısı rutin hale geldi hiç bitmedi

Kuzum dedim ki bu 4gun once yapildi tekrar bi kan testi yapablrmyz dedm belki alttan muayene gerrktrck bsey kalmaz diye hyr diyo alttan yaparm ben dedi bayan dye gittim o beni iyice gerince vazgectim ozel hastane yok burda devlette de trk bayan var esimle konustum bi erkek dr var cok iyi alaninda ona gidicem. Vajinal muayaneyi de kabul edicem o isterse bunun tkrr kan bilr istememsi sinrmi bozdu bi baktr bakalm belki yukseldi ki 48 saatte iki katina cikiyo burda kizlar ben adet gununde test yapinca bile degerlerin cok iyi dediler yasayanlar var bunu ya bi baktr degerim artmissa ve ds gebelik yoktur zaten degl mi cunku onda arts olmuyor. Benimle inatlasti resmen

Kizlar oluyorummmm oluyorumm yardim eeinn dun disarda iskender yedim bu uctur kusuyorum neyapim ya ne keser bu bulantiyi keske yemeseydim oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…