❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım bazı doktorlar sabit fikirli olabiliyor malesef ama şöyle birşey var ben gebeliğimi tesadüfen öğrendim yani arkadaşıma gebelik beklerken bende öylesine test yaptım ve çıktı iki gün sonra doktora gittim durumu anlattım ve direk ultrasonla bakıldı karından gözükmedi vajinal ultrasonla bakıldı ve keseyi gördü ve şuana kadar hiç kanda hcg ye bakılmadı doktorlar daha çok kese ve rahim içi gelişime önem veriyor gebelikte en doğru tanı yöntemi ultrason farklı problemler olabilir ve bu ancak ultrasonla belli olur sağlıklı gebelikte ultrason takibi çok önemli sende en kısa zamanda yeni bir doktora görün ve kan değerlerine çok takılma bebeğin sağlıkla seninledir inşallah Rabbim gönlüne göre versin

Kizlar oluyorummmm oluyorumm yardim eeinn dun disarda iskender yedim bu uctur kusuyorum neyapim ya ne keser bu bulantiyi keske yemeseydim oldumm
Kuzum geçmiş olsun çok üzüldüm bulantın yedikten sonra mı başladı? Mideye dokunan bişey yediğinde en iyi çözüm soda limondur kuzum sade sodanın içine yarıma yakın limon sıkıp içebilirsin bide bulabilirsen ev yapımı sirke çok iyi gelir bir tatlı kaşığı yutacaksın ama ev yapımı olması şart ama böyle durumlarda doktora görünmek gerekiyor gıda zehirlenmesi şüphesi varsa mutlaka doktora git canım ihmal etme

Dort kisi yedik onlara,sordum hi. Biseyleri yok bide bi hafta once disardan doner yemistim ondada cok kustum ama bu iskenderin tumunu cikarana kadar,kusucam gibi geliyo walla keske disari cikip soda,ala bilsem of cok bwrbat bi durum bu ne ya keske yemeseydim diger gebeligimde hep disardan yiyiyodumcewde yapamafigim icin ama simdi disardan bisey yesem yatalak oluyorum of cok tesekkur ederim bilgiler icin

Kıyamam kuzum ya Rabbim yardımcın olsun acil şifalar versin inşallah limon varmı evde kuzum çok az şekerli bir limonata yapsan limon mideyi çok rahatlatıyor

Benim hamileligimi bilmeden mide bulantim bel agrim baslamisti simdi simdi arara oluyor canim sen yarin baska bi dokotra git bakalim canim bide istersen bidaha kan ver bakalim.iki ye katlanmis mi bosuna uzme kendini bakalim diger gidicegin doktor nedicek ALLAHIN izniyle olumlu olur INŞALLAH ❤

Bende soylemsi ayip lahmacun diye diye öldüm aserdimmm sonra yedim ama yemez olaydim asla yemem daha kuzu disardakiler sagliksiz zarar veriyor.migdemize dokunuyor cok gecmis olsun ben sakiz cignedim bide soda ictm 2 gune gecti neyi koklasam lahmacun kokuyodu 2 3gun boyunca cok zor bilrm cok gecmis olsun

Kendi çalıştıgım hastanedeki doktorum bebeğime erkek dedi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim kesin kız dedi verdiği ultrason resminde sanki erkek gibi bilemedim canlar bide siz bakın şaştık kaldık biz

Eklentiler

• IMG_7713.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 52
Kendi çalıştıgım hastanedeki doktorum bebeğime erkek dedi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim kesin kız dedi verdiği ultrason resminde sanki erkek gibi bilemedim canlar bide siz bakın şaştık kaldık biz
Keşke çok çok beğen seçeneği de olsa Maşallah maşallah SübhanAllah Rabbim nazarlardan korusun miniği harika görünüyor neden erkek düşündüğünüzü anlıyorum sanki bir uzantı var gibi görünüyor ama banada kız gibi geldi o uzantı o uzantı değil sanki Rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah

Aksam,yedim bisey yoktu nasiki sabah oldu benimki basladi zehir gibi ya kus kus kus bugun yataktan kalkamiyorum esimide aradim soda al die insallah gecer ya bide sana demistim ya yengem ogrenince hep bisey geliyo basima dun gece soledim bugun dahada dogrulamadim yani

Masallah ya bende hic anlamki bole seylerden yardimci olimm ama cok tatlii yerim onuu ben

Daha önceden ağrın varmıydı bilmiyorum ama diş hassasiyeti hamilelikte olur dişi döküleni bile duydum kalsıyumun falan nasıl
Tahliller hep iyi cikti benim dolgulu disim di galiba enfeksiyon kapmis ondan agrisi var yuzumun sol tarafi bugun siss zaten

Yaaaa amaaa ben bunu yerimm dusuraaa bak sennn sebek
Bana da erkek gibi geldi kuzum

Tahliller hep iyi cikti benim dolgulu disim di galiba enfeksiyon kapmis ondan agrisi var yuzumun sol tarafi bugun siss zaten
Geçmiş olsun cnm ilk hamileliğimde ben de dişimi çektirmek zorunda kalmıştım ağrısından duramıyordum çürüktü bnmkide .. bunda da tellerim vardı çıkarttırdım nolur nolmaz diye Allah ağrı sızı vermesin diş çok kötü çeken bilir en kısa zamanda Allahım şifanı verir inşallah canım evet bizimde kafamız karıştı iki doktor da farklı cinsiyet soyleyince ama hayırlısı sağlıklı ya sonuçta sıpamız.. salıya 2 li test yaptırcam bi doktor da orda baksın bakalım o ne dicek .. bnm bi arkadasım doğuma kadar erkek diye girdi çıktı kızı oldu anasının kopyası olmasa hastanede değiştiler dicem de

Umya canım karanfil gargarası yap kendine .. kekik çayı iç yiyebilirsen sarımsaklı yoğurt ye .. karanfili bi su bardagı sıcak suyun içinde 10-15 tane at suyu cıksın karanfiller de yumuşar zaten o su ile gargara yap içme ama .. bir iki yumuşamış karanfil çiğne uyuşturur ağrını alır kuzum sarımsak kekik doğal antibiyotiktirler hamişsin belki kokudan yiyemezsin ama nane kekik iç o zaman

Maşallah subhanallah kuzuummmm o nasıl bi tatlılıktır teyzesi yesin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…