- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Ayy canım sağolasın Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eylesin dileyen herkese nasip eylesinMaşallah subhanallah kuzuummmm o nasıl bi tatlılıktır teyzesi yesin onu
Amin cnm sağolasın ya ben normalde alttan muayene yaptrrdım çekincem var evet ama yine de yaptrrdım bana tek yöntem gibi konuşması tavrı sinir etti değerlerin çok düşük dedei geçti ben yaptralı 4 gün oldu diyorum ya bi karından bak baklım bi baksak dedm yok vajinal olacak dyo baksa dese bana gözkmedi alttan muayne şart canla başlaCanım bazı doktorlar sabit fikirli olabiliyor malesef ama şöyle birşey var ben gebeliğimi tesadüfen öğrendim yani arkadaşıma gebelik beklerken bende öylesine test yaptım ve çıktı iki gün sonra doktora gittim durumu anlattım ve direk ultrasonla bakıldı karından gözükmedi vajinal ultrasonla bakıldı ve keseyi gördü ve şuana kadar hiç kanda hcg ye bakılmadı doktorlar daha çok kese ve rahim içi gelişime önem veriyor gebelikte en doğru tanı yöntemi ultrason farklı problemler olabilir ve bu ancak ultrasonla belli olur sağlıklı gebelikte ultrason takibi çok önemli sende en kısa zamanda yeni bir doktora görün ve kan değerlerine çok takılma bebeğin sağlıkla seninledir inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Amin cnm sağolasın ya ben normalde alttan muayene yaptrrdım çekincem var evet ama yine de yaptrrdım bana tek yöntem gibi konuşması tavrı sinir etti değerlerin çok düşük dedei geçti ben yaptralı 4 gün oldu diyorum ya bi karından bak baklım bi baksak dedm yok vajinal olacak dyo baksa dese bana gözkmedi alttan muayne şart canla başla
Cok kotuyum bugun sen nasisin kuzumNasılsnız kızlaarr
Çok. Şükürr kuzumm senn neyin varCok kotuyum bugun sen nasisin kuzum
Sende sağol canım benim ya inan bana anlıyorum seni hissettiklerini anlayışsız düşüncesiz insana denk gelmişsin sana doğru düzgün anlatabilirdi kibirlerinden cevap veremiyorlar malesef ama gerilme hiç stres yapma Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alıcaz dualarım seninle canımAmin cnm sağolasın ya ben normalde alttan muayene yaptrrdım çekincem var evet ama yine de yaptrrdım bana tek yöntem gibi konuşması tavrı sinir etti değerlerin çok düşük dedei geçti ben yaptralı 4 gün oldu diyorum ya bi karından bak baklım bi baksak dedm yok vajinal olacak dyo baksa dese bana gözkmedi alttan muayne şart canla başla
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyorNasılsnız kızlaarr
Canım hala aynımısın düzelme olmadımı hiçCok kotuyum bugun sen nasisin kuzum
Çok. Şükür canımm arada enfeksiyondan karnm ağrıyo ama sebebini. Öğrendmya rahatım bin şükürİyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok sevindim kuzum meleğin iyi olduğunu öğrenince ağrı bile tatlı gelir insanaÇok. Şükür canımm arada enfeksiyondan karnm ağrıyo ama sebebini. Öğrendmya rahatım bin şükür
Merak etme kuzumm alıcaksın sende inşallah bnde fitili. Kullandm sabah ama endişe. Ederek kullandm inşallah zararı olmazÇok sevindim kuzum meleğin iyi olduğunu öğrenince ağrı bile tatlı gelir insanahayırlısıyla bende alsam iyi haberlerini inşallah
İnşallah canım inşallahMerak etme kuzumm alıcaksın sende inşallah bnde fitili. Kullandm sabah ama endişe. Ederek kullandm inşallah zararı olmaz
İnşallah canım inşallah
kuzum nerdeyse yirmi gündür kullanıyorum ben bi sıkıntı olmadı elhamdülillah sendede olacağını sanmıyorum zararı olacak bişey vermezdi doktor için rahat olsun
Yok kuzum ben progestan kullanıyorum düşük tehlikesi olduğu için senin ilacı değiştiren doktormu yanlış olduğunu nerden anladınız nasıl düzelttinizSenin kullandığn ne için canmm benmki enfeksiyon için dktr ilacı önce yanlş vermişdi değiştirdik o yüzden tedirginim
Bana ilk verdiği fitil menepoz dönemine giren bayanlarda kullanılıyomuş kullamadan reçetesini okumak alışkanlğmdır okudum ve 3 ayrı hemşireye doktora sordm herkez kullanma dedi tekrar gittim dktra kabl etti yanlş olduğunu da değiştirdi şimdi vagi hex verdi gün 2 defa dedi ama ben 1 kullanıcam akıntımda düzeldi çok şükürYok kuzum ben progestan kullanıyorum düşük tehlikesi olduğu için senin ilacı değiştiren doktormu yanlış olduğunu nerden anladınız nasıl düzelttiniz
Ciddi olamazsın inanamıyorum nasıl bir hata bu sen dikkat etmesen allah korusun bi sıkıntı olabilirdi Rabbim esirgesin kuzum iyiki okuyup başka doktorlara danışmışsın inşallah bikaç gün içinde tamamen düzelir ilacı bırakırsınBana ilk verdiği fitil menepoz dönemine giren bayanlarda kullanılıyomuş kullamadan reçetesini okumak alışkanlğmdır okudum ve 3 ayrı hemşireye doktora sordm herkez kullanma dedi tekrar gittim dktra kabl etti yanlş olduğunu da değiştirdi şimdi vagi hex verdi gün 2 defa dedi ama ben 1 kullanıcam akıntımda düzeldi çok şükür
Ciddi olamazsın inanamıyorum nasıl bir hata bu sen dikkat etmesen allah korusun bi sıkıntı olabilirdi Rabbim esirgesin kuzum iyiki okuyup başka doktorlara danışmışsın inşallah bikaç gün içinde tamamen düzelir ilacı bırakırsın
Ay sormaa soda ictim naneli sakiz,muz yedim kustum hic bi faydasi yok sansada kucuk oglumu banyo yaptirdim korkuyorum hava cok soguk hastaneyede gidemiyorummCanım hala aynımısın düzelme olmadımı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?