Ay sormaa soda ictim naneli sakiz,muz yedim kustum hic bi faydasi yok sansada kucuk oglumu banyo yaptirdim korkuyorum hava cok soguk hastaneyede gidemiyorummo agzimdaki kotu tat hic gitmiyo galiba gida,zehirlenmesi oldu bende yarin sabaha gecer insallah gecmessede mecbur gidicem cok kotuyum cok
Hamd olsun canım ya aynen gitme bi daha bu işi yapıyorsan dalgın olmak gibi bir lüksü olamaz kimsenin sonuçta bir değil iki candan mesuller neyse Rabbim göstermesin bir daha inşallah ama buda herkese ders olsun doktor verdi diye körü körüne kullanmamak lazım herşeyiAynenn canmm iyi. Ki rabbm bebeğimn ve benm yüzümüze baktı çok şükür menepozlu hastalarda kuruluk olmasn diye kullanılıyomuş bide özel olacak dalgınlığına geldi sanırım ama daha gitmiycm o doktora aslnda memnundum da ama tedirgin oldum. Cqnım sen 2 li 3 lü taramalarını yaptırcqkmısın
Hamd olsun canım ya aynen gitme bi daha bu işi yapıyorsan dalgın olmak gibi bir lüksü olamaz kimsenin sonuçta bir değil iki candan mesuller neyse Rabbim göstermesin bir daha inşallah ama buda herkese ders olsun doktor verdi diye körü körüne kullanmamak lazım herşeyi
Taramalara gelince kuzum aslında ben hiç istemiyorum yaptırmak allah korusun bi terslik olma ihtimali bile berbat bir hamilelik geçirmek demek ki hiçbirşeyin garantiside yok üstelik benim bundan önceki bebeğimde hiçbir sorun yoktu herşeyi yaptırdık ama yedibuçuk aylık kalbi durdu o yüzden hiç sıkıntıya girmek istemiyorum açıkcası herşeyi bilen gören rabbime emanet meleğim inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder
Kuzum çok üzüldüm ya ama bu şekilde beklemen doğru olmaz dediğin gibi gıda zehirlenmesi şüphesi varsa bile hemen müdahale edilmeli sıkı sıkı sar yavrunu git doktora Kuzum ihmal edilecek bişey değil oğlun allaha emanet inşallah hasta falan olmaz ama senin doktora gitmen şartAy sormaa soda ictim naneli sakiz,muz yedim kustum hic bi faydasi yok sansada kucuk oglumu banyo yaptirdim korkuyorum hava cok soguk hastaneyede gidemiyorummo agzimdaki kotu tat hic gitmiyo galiba gida,zehirlenmesi oldu bende yarin sabaha gecer insallah gecmessede mecbur gidicem cok kotuyum cok
İyiyz balımm sen nasılsnNasilsiniz kizlar
Hamd olsun kuzum korkular var kuzum icmde ruhen 11 hafta 2 li testler varya ALLAHIM korusun yavrulamizi sorunsuz sagliklica sonuclar olsun❤İyiyz balımm sen nasılsn
Canım oda omurilik hasarı beyin hasarı gibi şeyler bakılıyor eğer sonuçlarda bi anormallik olursa bebeğin sıvısından alınıyor gibi gibi bir sürü saçmalık ben bunların hiçbirini onaylamıyorum tabi herkesin fikrinede saygı duyuyorum ama ben yaptırmayı düşünmüyorum eskiden bunların hiçbiri yoktu ve bu kadar riskli gebelik yada ölü doğum vs vs sıkıntıları yaşanmıyordu biraz doğal haline bırakmak gerekiyor sanki yani benceİnşallahh canımm ne güzel sende benm gibi düşünüyosun. 3 lü taramada ne için bakıyolar canım o ne zamn oluyo
16 22 hafta arası bakılıyor canımİnşallahh canımm ne güzel sende benm gibi düşünüyosun. 3 lü taramada ne için bakıyolar canım o ne zamn oluyo
Hiiçç yaptırıp stres yapma diycem ama kensi kararın kuzucumm rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah ben yaptrmıycamHamd olsun kuzum korkular var kuzum icmde ruhen 11 hafta 2 li testler varya ALLAHIM korusun yavrulamizi sorunsuz sagliklica sonuclar olsun❤
Bu konularda kalbim sıkışıyor benimCanım oda omurilik hasarı beyin hasarı gibi şeyler bakılıyor eğer sonuçlarda bi anormallik olursa bebeğin sıvısından alınıyor gibi gibi bir sürü saçmalık ben bunların hiçbirini onaylamıyorum tabi herkesin fikrinede saygı duyuyorum ama ben yaptırmayı düşünmüyorum eskiden bunların hiçbiri yoktu ve bu kadar riskli gebelik yada ölü doğum vs vs sıkıntıları yaşanmıyordu biraz doğal haline bırakmak gerekiyor sanki yani bence
Bence gereksizz bide bunlar çıkdı boşu boşuna stres16 22 hafta arası bakılıyor canım
Kuzu istege bali degilmiski yapılıyormuş hele devlette kesin yapılıyormuş ozelde yapiyolarHiiçç yaptırıp stres yapma diycem ama kensi kararın kuzucumm rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah ben yaptrmıycam
Hamd olsun canım sen nasılsınNasilsiniz kizlar
aynen katılıyorum canımBence gereksizz bide bunlar çıkdı boşu boşuna stres
Kuzum simdi 16 subatta doktora gidixem ya 1 ay var nerdeyae dokotr ozmna cagrdi bisi olcak ozmn gidince diye aklim çıkıyor endiseliym buarlalar ruhen normal mi kuzu hamilelikten miHamd olsun canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?