❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Başında faln dönme varmı kuzum göz kararmasıyla birlilte inşallh gıza zehirlenmesi faln değildir dikkat et yoğurt yiyebilirsin

Hamd olsun canım ya aynen gitme bi daha bu işi yapıyorsan dalgın olmak gibi bir lüksü olamaz kimsenin sonuçta bir değil iki candan mesuller neyse Rabbim göstermesin bir daha inşallah ama buda herkese ders olsun doktor verdi diye körü körüne kullanmamak lazım herşeyi
Taramalara gelince kuzum aslında ben hiç istemiyorum yaptırmak allah korusun bi terslik olma ihtimali bile berbat bir hamilelik geçirmek demek ki hiçbirşeyin garantiside yok üstelik benim bundan önceki bebeğimde hiçbir sorun yoktu herşeyi yaptırdık ama yedibuçuk aylık kalbi durdu o yüzden hiç sıkıntıya girmek istemiyorum açıkcası herşeyi bilen gören rabbime emanet meleğim inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder

İnşallahh canımm ne güzel sende benm gibi düşünüyosun. 3 lü taramada ne için bakıyolar canım o ne zamn oluyo

Kuzum çok üzüldüm ya ama bu şekilde beklemen doğru olmaz dediğin gibi gıda zehirlenmesi şüphesi varsa bile hemen müdahale edilmeli sıkı sıkı sar yavrunu git doktora Kuzum ihmal edilecek bişey değil oğlun allaha emanet inşallah hasta falan olmaz ama senin doktora gitmen şart

İnşallahh canımm ne güzel sende benm gibi düşünüyosun. 3 lü taramada ne için bakıyolar canım o ne zamn oluyo
Canım oda omurilik hasarı beyin hasarı gibi şeyler bakılıyor eğer sonuçlarda bi anormallik olursa bebeğin sıvısından alınıyor gibi gibi bir sürü saçmalık ben bunların hiçbirini onaylamıyorum tabi herkesin fikrinede saygı duyuyorum ama ben yaptırmayı düşünmüyorum eskiden bunların hiçbiri yoktu ve bu kadar riskli gebelik yada ölü doğum vs vs sıkıntıları yaşanmıyordu biraz doğal haline bırakmak gerekiyor sanki yani bence

Bu konularda kalbim sıkışıyor benim

Hiiçç yaptırıp stres yapma diycem ama kensi kararın kuzucumm rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah ben yaptrmıycam
Kuzu istege bali degilmiski yapılıyormuş hele devlette kesin yapılıyormuş ozelde yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…