Kim demis onu gec bikere engelli olsa,aldircanmi yok ozaman yaptirma,ben yaptirmadin ne ikili ne uclu ne seker yukleme testi hepsi faso fiso imzami attim yaptirmadimKuzu istege bali degilmiski yapılıyormuş hele devlette kesin yapılıyormuş ozelde yapiyolar
Bilmiyorum,sabah artik bakicam,
Yok kuzum ben muaneye gitdiğimdr bana 3 hafta sonra gel taramalar var dedi yaptırmayı düşünmüyorm dedm senn kararın nasl dersen dedi sıkıntısı olurmu diyede sordm hayır dedi özeldi hemde ama gerçekden doğru gereksiz herşey allahtan rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasn inşallahKuzu istege bali degilmiski yapılıyormuş hele devlette kesin yapılıyormuş ozelde yapiyolar
Hiç kasılma kuzum stres yaptıkça stresin sonu gelmiyor şahsen bana ikili üçlü tarama yapılmamışBu konularda kalbim sıkışıyor benim
Tavrin cok yanlış gec bi kere falan demissin biraz dilini torpule ben o anlamda demedim yengem bana devlet hastanelerinse zorunlu hale getirlmis dedi ozelde imza atilabiliyomus bende duydugumu soyledimKim demis onu gec bikere engelli olsa,aldircanmi yok ozaman yaptirma,ben yaptirmadin ne ikili ne uclu ne seker yukleme testi hepsi faso fiso imzami attim yaptirmadim
Simdi kusmuyorum sadece bulanti,war,sabah baya,kustum ama sabahi bekliycem cocuk uykulu hastane koselerinde perisan olur okadar fazla,kotu hisetsem hemen giderdim simdi ama bu aci oldurmez gibi sabahi beklicem artik sizde dua,edin banaKuzum çok üzüldüm ya ama bu şekilde beklemen doğru olmaz dediğin gibi gıda zehirlenmesi şüphesi varsa bile hemen müdahale edilmeli sıkı sıkı sar yavrunu git doktora Kuzum ihmal edilecek bişey değil oğlun allaha emanet inşallah hasta falan olmaz ama senin doktora gitmen şart
Kuzum anlıyorum heyecanını telaşını ben yirmi gündür bildiğin kurdeşen döktümKuzum simdi 16 subatta doktora gidixem ya 1 ay var nerdeyae dokotr ozmna cagrdi bisi olcak ozmn gidince diye aklim çıkıyor endiseliym buarlalar ruhen normal mi kuzu hamilelikten mi
Tamam kuzum ben devlete hic gitmedim tam blgm yok yenngemden oyle duydum onun bebeği kizamik virusunden alinmak zorunda kalmıştı onu konuştuk bugun ozmaan soyledi ama bilgim yok duyduğumu soyledimYok kuzum ben muaneye gitdiğimdr bana 3 hafta sonra gel taramalar var dedi yaptırmayı düşünmüyorm dedm senn kararın nasl dersen dedi sıkıntısı olurmu diyede sordm hayır dedi özeldi hemde ama gerçekden doğru gereksiz herşey allahtan rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasn inşallah
Ben suan soktayim hem cok kotuyum hemde sadece lafin gelisi guzel ole dedim senin tepkin cok yanlis fazlasiyla,kirildim kusura,bakma,bidahada girmem topigineTavrin cok yanlış gec bi kere falan demissin biraz dilini torpule ben o anlamda demedim yengem bana devlet hastanelerinse zorunlu hale getirlmis dedi ozelde imza atilabiliyomus bende duydugumu soyledim
ALLAH ol dedikten sonra istersen hani tarfik kazasi gecir ALLAH korusun bebegin oluyor RABBIMe bin sukurAynen benm küçük kardeşim 2009 doğumlu ve annem onda hiç muaneye bile gitmedi sadece sağlık ocağına gitmişdi merdivenlerden yuvalandı yine de gtmedi çok şükür iyi bi sıkıntısıda yok allaha bin şükür.
Simdi kusmuyorum sadece bulanti,war,sabah baya,kustum ama sabahi bekliycem cocuk uykulu hastane koselerinde perisan olur okadar fazla,kotu hisetsem hemen giderdim simdi ama bu aci oldurmez gibi sabahi beklicem artik sizde dua,edin bana
Dualarım seninle canım rabbim acil şifalar versin inşallah sabaha kadar rahat geçirirsinSimdi kusmuyorum sadece bulanti,war,sabah baya,kustum ama sabahi bekliycem cocuk uykulu hastane koselerinde perisan olur okadar fazla,kotu hisetsem hemen giderdim simdi ama bu aci oldurmez gibi sabahi beklicem artik sizde dua,edin bana
Asil ben soktayim yazdigini bi daha oku uslup önemli ben esraya duyddugumu soyledim bi esranin cevabina bak bide seninkine neyse sen blrsnBen suan soktayim hem cok kotuyum hemde sadece lafin gelisi guzel ole dedim senin tepkin cok yanlis fazlasiyla,kirildim kusura,bakma,bidahada girmem topigine
Annen gerçekten doğruyu soylemis kuzum❤ cok baska bi heyecan INŞALLAH kuzum benim ALLAHIM evlatlarimizi korusunKUum
Kuzum anlıyorum heyecanını telaşını ben yirmi gündür bildiğin kurdeşen döktümşimdi günler azaldıkça hem gitmek istiyorum hemde hiç istemiyorum ahhhhh annem kulakların çınlasın dediği gibi gebelik bir çeşit delilik denge bozuluyor iyice ama sende stres yapacak bişi yok kuzum tadını çıkar bebişin her gittiğinde bi öncekinin iki üç katı büyüyecek onu düşün
Tamam luzum ben devlete hic gmtedim tam blgm yok yenngemden oyle duydum obun bebeği kizamik virusunden alinmak zorunda kalmıştı onu konuştuk bugun ozmaan soyledi ama bilgim yok duyduğumu soyledim
AMIN ❤
Bende yaptirmam zorunlu degilse ben oyle duydugum icin zorunlu saniyodum yavrum benim ALLAHIM saglikli sihatli kucagimiza alalim dua ederim ALLAHIM bilir herseyin en iyisini ALLAHIM herkesin yavrusuyla birlikte bizimkileride korusun INŞALLAH bende ozele gidiyorum 65 tl veriyorum sizin ssk yok mu kuzu fazla vermissiniz?Devletde de zorunlu değil canm burda orayı bilmem ama bugn arkdaşm gitti ve gününü kaçırmş illa yaptrcm diyodu yaptıramadı onada dktr pekde iyi davranmamş zatn 3 ayını geçik bebeğe ben göremiyorm ki sana neyini gösteriyim demiş varmı böyle bi üslup göstermek zorunda yani gitme dedim. Bidaha valla ben özele 135 lira verdm hemde en yok günümde ama çok şükür rahatladım 3 hafta boyunca düşük tehlikesi diye kendi kendimizi yedik ya öldük öldük dirildik şimdi akntımn rengide düzeldi bende düzldim çok şükür tadını çıkarıyorm. O testi yaptrsan bile allah korusun yanlş sonç çıkma ihtimalide var yaşadık çünkü teyzmn torununda down sendromlu dediler ama bi gör çocuğu hiç öyle bişyle alakası yok yani boşa endişe ettiler stres yapıp üzüldüler
Bende yaptirmam zorunlu degilse ben oyle duydugum icin zorunlu saniyodum yavrum benim ALLAHIM saglikli sihatli kucagimiza alalim dua ederim ALLAHIM bilir herseyin en iyisini ALLAHIM herkesin yavrusuyla birlikte bizimkileride korusun INŞALLAH bende ozele gidiyorum 65 tl veriyorum sizin ssk yok mu kuzu fazla vermissiniz?
Ssk lida pahaliymis orasi kuzu ama deger cunku cok ilgililer heme bide iyi dokotrsa super oluyor elimizden geleni yapicaz napalim devlet hastanesinde insanin suratina bakmiyolar ikk bebegimden biliyorumSsk olsada burda 80 küsür canm ama yok şuan doğuma yaptırcaz inşallah ssk yoksa doğum çok pahalıya gelecek 2 bin kadr faln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?