Biraz çok oldğu için içim. Gidiyo ama eşim illa özel diyo aileside öyle napalım artk ama elimden geldiği kadar az gitmeye çalışıcamSsk lida pahaliymis orasi kuzu ama deger cunku cok ilgililer heme bide iyi dokotrsa super oluyor elimizden geleni yapicaz napalim devlet hastanesinde insanin suratina bakmiyolar ikk bebegimden biliyorum
Zaten aydan aya gidiliyor hayirlisyla doguma kadar gelelimde sagliklicaBiraz çok oldğu için içim. Gidiyo ama eşim illa özel diyo aileside öyle napalım artk ama elimden geldiği kadar az gitmeye çalışıcam
Aydan ayada nerdeyse sırf muane bnm 1 lirayı geçiyo kuzucumm bide doğum nerdeyse 2 3 bin olacak elimiz sıkışık kış oldğu için bide borçlarmız var borç olmasa iyiyzde borç sarsıyo işteZaten aydan aya gidiliyor hayirlisyla doguma kadar gelelimde sagliklica
İyi geceleer canm hoş geldin sen naslsnCanlarım iyi geceler nasılsınız?
Canım aslında ne olduğunu çok anlamış değilim ama gereksiz yere gerginlik ve yanlış anlaşılmalar oldu sanki inşallah düzelir herşeyValla arkadaşlar topige gelen basimin taci gelmeyenede eyvallah bu topik sadece benim degil ben sadece actimUmya nin 84zmr nin @mcyln83 min123 un beraber actik min123 topigine bidaha gelmem demis halbuki onunda topigi benim degilki birlik olduk bende actim beraber topgmz sonradanda diger arkdaslarimiz geldi hosgeldiniz ama dedigm gibi gelen gelir bas tacidir gidene dur diyemem
Hoşbuldum kuzum iyiyim çok şükür sağol bebişin nasıl :)İyi geceleer canm hoş geldin sen naslsn
İyi geceler canım hamd olsun sen nasılsınCanlarım iyi geceler nasılsınız?
Kuzum ben yanlış bisey soylemedim ben testide savunmadim ben yavruma kiyarmiyim geccen o isi falan hos degil bu cümleler uslup önemli belkide ben yanlış duymuşumdur zorunli sandim ben degilse ne guzel ben bisey demedimki neyse kuzu bende üzüldümCanım aslında ne olduğunu çok anlamış değilim ama gereksiz yere gerginlik ve yanlış anlaşılmalar oldu sanki inşallah düzelir herşey
Aydan ayada nerdeyse sırf muane bnm 1 lirayı geçiyo kuzucumm bide doğum nerdeyse 2 3 bin olacak elimiz sıkışık kış oldğu için bide borçlarmız var borç olmasa iyiyzde borç sarsıyo işte
Hamd olsun kuzum sen nasilsin❤Canlarım iyi geceler nasılsınız?
Çok şükür kuzum iyiyim sağol, gece kuşları belli oluyor:)İyi geceler canım hamd olsun sen nasılsın
Çok şükür teyzesii iyi maşallahHoşbuldum kuzum iyiyim çok şükür sağol bebişin nasıl :)
Çok şükür kuzum sağol iyiyim senin nasıl geçiyorHamd olsun kuzum sen nasilsin❤
Kuzum hamd olsun iyiyim öğlenleri uyuyorum geceleri uykum gelmiyorÇok şükür kuzum sağol iyiyim senin nasıl geçiyor
Çok şükür ozaman Allahım korusun nazarlardan gözlerden güzel bebeklerinizi sizi inşallahÇok şükür teyzesii iyi maşallah
AMiN kuzum ALLAH razı olsun INŞALLAHÇok şükür ozaman Allahım korusun nazarlardan gözlerden güzel bebeklerinizi sizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?