❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ssk lida pahaliymis orasi kuzu ama deger cunku cok ilgililer heme bide iyi dokotrsa super oluyor elimizden geleni yapicaz napalim devlet hastanesinde insanin suratina bakmiyolar ikk bebegimden biliyorum
Biraz çok oldğu için içim. Gidiyo ama eşim illa özel diyo aileside öyle napalım artk ama elimden geldiği kadar az gitmeye çalışıcam

Valla arkadaşlar topige gelen basimin taci gelmeyenede eyvallah bu topik sadece benim degil ben sadece actim Umya nin 84zmr nin @mcyln83 min123 un beraber actik min123 topigine bidaha gelmem demis halbuki onunda topigi benim degilki birlik olduk bende actim beraber topgmz sonradanda diger arkdaslarimiz geldi hosgeldiniz ama dedigm gibi gelen gelir bas tacidir gidene dur diyemem

Biraz çok oldğu için içim. Gidiyo ama eşim illa özel diyo aileside öyle napalım artk ama elimden geldiği kadar az gitmeye çalışıcam
Zaten aydan aya gidiliyor hayirlisyla doguma kadar gelelimde sagliklica

Zaten aydan aya gidiliyor hayirlisyla doguma kadar gelelimde sagliklica
Aydan ayada nerdeyse sırf muane bnm 1 lirayı geçiyo kuzucumm bide doğum nerdeyse 2 3 bin olacak elimiz sıkışık kış oldğu için bide borçlarmız var borç olmasa iyiyzde borç sarsıyo işte

Canım aslında ne olduğunu çok anlamış değilim ama gereksiz yere gerginlik ve yanlış anlaşılmalar oldu sanki inşallah düzelir herşey

Canım aslında ne olduğunu çok anlamış değilim ama gereksiz yere gerginlik ve yanlış anlaşılmalar oldu sanki inşallah düzelir herşey
Kuzum ben yanlış bisey soylemedim ben testide savunmadim ben yavruma kiyarmiyim geccen o isi falan hos degil bu cümleler uslup önemli belkide ben yanlış duymuşumdur zorunli sandim ben degilse ne guzel ben bisey demedimki neyse kuzu bende üzüldüm

Ah o borclari bilmemmmii sanki hic bitmicek gibi biziMde borcumuz var ALLAHIM yardımcmz olsun hayirlsiyla kurtulalim borçlardan bude dogalgaz gelmis 450 tl vay vay
Aydan ayada nerdeyse sırf muane bnm 1 lirayı geçiyo kuzucumm bide doğum nerdeyse 2 3 bin olacak elimiz sıkışık kış oldğu için bide borçlarmız var borç olmasa iyiyzde borç sarsıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…