Yok kuzum bence ikinizde yanlış anladınız olayı oda testleri ve doktorların diretmelerini kasdetip öyle söyledi sanırım yani tepkisi sana değildi benim anladığım hormonlar işte tavan yapıp ortalığı birbirine katıyorKuzum ben yanlış bisey soylemedim ben testide savunmadim ben yavruma kiyarmiyim geccen o isi falan hos degil bu cümleler uslup önemli belkide ben yanlış duymuşumdur zorunli sandim ben degilse ne guzel ben bisey demedimki neyse kuzu bende üzüldüm
Bunlar hep gebeliktenKuzum hamd olsun iyiyim öğlenleri uyuyorum geceleri uykum gelmiyor
Aynen kuzumÇok şükür kuzum iyiyim sağol, gece kuşları belli oluyor:)
Çok şükür teyzesii iyi maşallahHoşbuldum kuzum iyiyim çok şükür sağol bebişin nasıl :)
Çok gelmiş canm doğalgazda idare ediyorz biz valla 2 odam kapalı benm napalımm iki kişiyiz bide borçları bitirelimki bebeğimiz rahat büyüsün diyorz kısabldiğimiz kadar kısıyorz işteAh o borclari bilmemmmii sanki hic bitmicek gibi biziMde borcumuz var ALLAHIM yardımcmz olsun hayirlsiyla kurtulalim borçlardan bude dogalgaz gelmis 450 tl vay vay
Dogrudur kuzum nedym ❤ bunlarda hamisligin tadi tuzu ❤Yok kuzum bence ikinizde yanlış anladınız olayı oda testleri ve doktorların diretmelerini kasdetip öyle söyledi sanırım yani tepkisi sana değildi benim anladığım hormonlar işte tavan yapıp ortalığı birbirine katıyor
Kuzu benim salonum kapalı kucuk odam kapali yatak odam kapali sadece oturma odamla mutfak acik 450 geldi kombin bozukmusÇok şükür teyzesii iyi maşallah
Çok gelmiş canm doğalgazda idare ediyorz biz valla 2 odam kapalı benm napalımm iki kişiyiz bide borçları bitirelimki bebeğimiz rahat büyüsün diyorz kısabldiğimiz kadar kısıyorz işte
Rabbim sizden de razı olsun balımmAMiN kuzum ALLAH razı olsun INŞALLAH
Çok fazla gelmiş canm iyi yapmşsınız kombiyi yaptırın bari canımmKuzu benim salonum kapalı kucuk odam kapali yatak odam kapali sadece oturma odamla mutfak acik 450 geldi kombin bozukmus2 odaya 450 gelrmi bizde annemlern evine tasindik
Tabi kuzum bin sukur ALLAH'IM tezzamnda sanada tattsn INŞALLAH ❤ seni batnezmndi kuzu degerlendrebldnmiBunlar hep gebeliktentek sorun o olsun kuzum bebişiniz iyi olsun yeter ki tam gece kuşları :)
Yaptrcaz kuzmda ev sahibi yaza evi satacakmis karin burnumda bide ev aricamÇok fazla gelmiş canm iyi yapmşsınız kombiyi yaptırın bari canımm
AMIN bitanem ❤Rabbim sizden de razı olsun balımm
Şimdiden göz gezdirin canım sağa sola bakn ozamanlar belki dahada yoğunlaşır gebelikten dolayı rahatsızlıklarn bişy yapmazsn tabi. Sen bilirsin. YineYaptrcaz kuzmda ev sahibi yaza evi satacakmis karin burnumda bide ev aricam
Aminnn inşallah balımm onu söylicektim bende 10 şubat batım daha çook var yani. 2 gün gecikmeyle olmuştum bu ayTabi kuzum bin sukur ALLAH'IM tezzamnda sanada tattsn INŞALLAH ❤ seni batnezmndi kuzu degerlendrebldnmi
Kuzu bakiyorum balimda tasindma parasını anca yaza ayarlayablrz mayista falan 5 aylik olcam INŞALLAH ozmana tasimsam nisandanda olabilirŞimdiden göz gezdirin canım sağa sola bakn ozamanlar belki dahada yoğunlaşır gebelikten dolayı rahatsızlıklarn bişy yapmazsn tabi. Sen bilirsin. Yine
Varmis kuzum INŞALLAH 10 şubatta yuzun gülsün balim❤Aminnn inşallah balımm onu söylicektim bende 10 şubat batım daha çook var yani. 2 gün gecikmeyle olmuştum bu ay
İnşallahh kuzum sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin AllahımVarmis kuzum INŞALLAH 10 şubatta yuzun gülsün balim❤
AMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤İnşallahh kuzum sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım
Aminnn. Kuzum daha önce söylememiştim yeni batımı ekler misin bi araAMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤
Hemen ekliyorum balimAminnn. Kuzum daha önce söylememiştim yeni batımı ekler misin bi ara
Teşekkür ederim kuzummHemen ekliyorum balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?