❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar kasik agrim bacagima vurdu bugun bu saat oldu uyuyamadim gözümu kapatınca aglama tutuyor ruh halim niye böyle oldu canlar hep ağlıyorum

ALLAH'IM hepimize hayırlı saglikli evlatlar versin INŞALLAH ❤hamisler sagliklica kavusalim yavrularimiza❤ hamis kalmak isteyenlerde hemen tez zamanda sagliklica hamis olsunlar INŞALLAH ❤

M menis menis kuzum sende uzme tatli canini doktor kılmış hayirlisyla yeni doktorla guzel sonuclarin olsun❤ kuzum bende 30nda 500 ckmisti hgc ben 5 nde hastaneye gttm 5 gun once 500du dedim bana doktorum sadece kese görülür dedi suan bakti sadece kese vardi gobekten bakti sonradan gttgmdede bebisi gördük bin şükür seninde öyle olur INŞALLAH ❤

Kizlar netimden dolayi sizinle cok ilgilenemedim sizi gerçekten özlüyorummmm alismisim size❤ netim sadece yatak odasinda cekiyor diger odalarda cekmiyor her dakkikada yatak odasina gelmekte olmuyor idare edicem artikin annemlerin evinde neyaZikki net sorunu var olsun bin sukur yinede girebiliyorum ❤

Ebrarr60 kuzum 1 aylik mi bu antibiyotik alimi olcak
Pazar gunu vırcek fitilde kullanıyorum salı gunu biricik
Bunlar bitene kadar korunuyoruz aslında hiç ilişkiye girmeyecekse işte erkek sabredemiyorum ya yumurtlamada gecti zaten en azından işçlerimi temizlenirÖbür aya artık sence fitil bitince nornal ilişkiye girsemmi yoksa esim gecsem

Ebrarr60 kuzum 1 aylik mi bu antibiyotik alimi olcak
Pazar gunu vırcek fitilde kullanıyorum salı gunu biricik
Bunlar bitene kadar korunuyoruz aslında hiç ilişkiye girmeyecekse işte erkek sabredemiyorum ya yumurtlamada gecti zaten en azından işçlerimi temizlenirÖbür aya artık sence fitil bitince nornal ilişkiye girsemmi yoksa esim gecsem

Hayrlı sabahlar topiğimizin güzel hamişleri hamiş kalmak isteyenleri musmutlu gün olsun hepimiz için sizleri öpüyoruuum❤❤❤

Günaydın melekler. Kızlar Yen'i bat söyleyen çok az heyecan azaldımı nedir kırmızıları gördükçe

Umudunuzu kaybetmeyin bneim gibi hmilelik yaşamayın inşallh anlamadn geçer siizin bir uduş almak bile çok zor

Yaa deli :)
Saglikli olsun da bebegim onemli olan o insallah

Gecti agrim sukur kuzum daha iyiyim.bugunn sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…