Pazar gunu vırcek fitilde kullanıyorum salı gunu biricikEbrarr60 kuzum 1 aylik mi bu antibiyotik alimi olcak
Pazar gunu vırcek fitilde kullanıyorum salı gunu biricikEbrarr60 kuzum 1 aylik mi bu antibiyotik alimi olcak
Kotunun iyisi canim sen .dCanLar nasiLsiniz. . ❤❤❤
Çok şükür iyiym canım anladgm kadarıyla bat bekliyorsun heyecanla :)Kotunun iyisi canim sen .d
aynen tabi birazdaaa korku .s aylardir ayni seyleri yasamakdan bikmadim hep bi umut var iste .sÇok şükür iyiym canım anladgm kadarıyla bat bekliyorsun heyecanla :)
Oyle oluyor canım bnm insallh wardir insallahhh ❤aynen tabi birazdaaa korku .s aylardir ayni seyleri yasamakdan bikmadim hep bi umut var iste .s
Yaa deli :)Geçmiş olsun cnm ilk hamileliğimde ben de dişimi çektirmek zorunda kalmıştım ağrısından duramıyordum çürüktü bnmkide .. bunda da tellerim vardı çıkarttırdım nolur nolmaz diye Allah ağrı sızı vermesin diş çok kötü çeken bilir en kısa zamanda Allahım şifanı verir inşallah canım evet bizimde kafamız karıştı iki doktor da farklı cinsiyet soyleyince ama hayırlısı sağlıklı ya sonuçta sıpamız.. salıya 2 li test yaptırcam bi doktor da orda baksın bakalım o ne dicek .. bnm bi arkadasım doğuma kadar erkek diye girdi çıktı kızı oldu anasının kopyası olmasa hastanede değiştiler dicem de
Gecti agrim sukur kuzum daha iyiyim.bugunn sukurler olsunUmya canım karanfil gargarası yap kendine .. kekik çayı iç yiyebilirsen sarımsaklı yoğurt ye .. karanfili bi su bardagı sıcak suyun içinde 10-15 tane at suyu cıksın karanfiller de yumuşar zaten o su ile gargara yap içme ama .. bir iki yumuşamış karanfil çiğne uyuşturur ağrını alır kuzum sarımsak kekik doğal antibiyotiktirler hamişsin belki kokudan yiyemezsin ama nane kekik iç o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?