Cnm sıkı takipte ol kese falan gördülermi 1300 de görülebilirKizlar tam 1 haftada 548den 1326ya ckms cok az ya cnm ck skldi
Allah razı olsun canımÇok şükür canım Allah korusun tüm kötülüklerden. Yerim ben bunu yaaa şuna bakk :)
Çok sağol canım benim allah razı olsun Rabbim bütün melekleri korusunÇok hoşgeldin kuzu çok sevindim iyi olmanıza rabbim meleğinle seni her daim kötülüklerden şerlerden korusun tatlım
Yarin gidicem doktora cnmCnm sıkı takipte ol kese falan gördülermi 1300 de görülebilir
Gorunucem cnm moralim sıfırNeyazikki katlanmamis kuzum bu 2 gun sonranin sonucu olurdu diye biliyorum ben her 2 gunde ikiye katlanıyor cunku 548 2 gun sonra 1100 2 gun sonra 2200 2 gun sonra 4400 bu civarda bi deger olmasi lazımdı kuzum tahmini 1 haftada 4 bin kusur olmasi lazımdıbi kadin dogumcuya görün balim
Amiinnn kuzumm inşallahALLAHIM bagislasin melegini kuzummm okadar cok mutlu oldumki MAŞALLAH SUPANALLAH ❤ ALLAHIM yasatmasin bidaha kimseye o korkuyu bilirim cok zordur ❤ RABBIM korusun yavrulamizi ❤ yerimmmm ben o fistigiii ❤
Rabbim hayırlısını versin kuzum bi doktora görün bakalım ne diyecek değerler düşük görünüyor ama son ana kadar ümitsizliğe kapılmaYarin gidicem doktora cnm
Insallah o da olcak bigun cok istiyorum cokHamdolsun bende iyiyim cnm bide hamiş kalsak daha iyi olcaz tatlım dimi ama
Kuzumm sanada çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah susuz kalmamaya dikkat et canımAMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤
B beste09 @Asksevgihuzur kuzular hemen umitsizlige kapılmayın bende adet olcak gibiydim❤ kirmiizalari gormeden umudunuzu yitirmeyin INŞALLAH bebisler sizinlendir❤
Dualarim seninle kuzucanim ❤Insallah cnm dunyalar benim olur
Hayirli haberler alirsin INŞALLAH kuzum doktora durumu soylersin bakalim o ne dicekGorunucem cnm moralim sıfır
AMIN kuzum INŞALLAH ❤suda icmeye çalışıyorum kuzum ama migdem bulaniyor ama icmeye ozen gostercem kuzum bebegime bisi olmaz dimi kuzu gribim ya benKuzumm sanada çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah susuz kalmamaya dikkat et canım
Balım bol meyve tüket ve duş almak gribi atlatmaya iyi geliyor kuzummm yani en azından ben öyle atlatmıştım balımmmAMIN kuzum INŞALLAH ❤suda icmeye çalışıyorum kuzum ama migdem bulaniyor ama icmeye ozen gostercem kuzum bebegime bisi olmaz dimi kuzu gribim ya ben
Aminnn zuzumcum tüm minik melekleri korusun ❤❤❤Çok sağol canım benim allah razı olsun Rabbim bütün melekleri korusun
Bizdede durumlar aynı kuzum mide bulantısı sıkıntı ama sen meleğinden daha inatçı olacaksın o dışarı yollicak sen tekrar içeriAMIN kuzum INŞALLAH ❤suda icmeye çalışıyorum kuzum ama migdem bulaniyor ama icmeye ozen gostercem kuzum bebegime bisi olmaz dimi kuzu gribim ya ben
Amiinnn inşallah canımm ❤❤❤Aminnn zuzumcum tüm minik melekleri korusun ❤❤❤
Yaaa kıyamam sana mutlulukdan aksın o inci taneleri kuzum❤❤❤Süper bu yaa çok sağol canım benimAh bu hormonlar ahhh gözlerim göz değil bozuk çeşme oldu sanki devamlı akıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?