Amiinnn canım Rabbim tez zamanda sanada müjdelerle sevinç gözyaşları ve bebişini önce göbüşüne sonra kucağına almayı nasip etsin inşallahYaaa kıyamam sana mutlulukdan aksın o inci taneleri kuzum❤❤❤
iyim sen nasilsin canim
Ole canim napyon nasilsinHaftasonu bende yoktun benide sormamislar zaten genelde gece sohbet ediyorlar bende o saatte uyuyo oluyorum malum ertesi gun is var oyle yani takilma bence
Hm olsun canim noldu ne gripmi oldun gecmis olsunBejan19 kuzum bende cok gelemiyorum hem hastayim hende internetim cok az cekiyor
Ayyyy çok Aminnn çooook canım benim dualrınızı eksik etmeyin bizden balımmmAmiinnn canım Rabbim tez zamanda sanada müjdelerle sevinç gözyaşları ve bebişini önce göbüşüne sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hamdolsun tatlım iyiyim çok şükür bugünüme yarınıma...iyim sen nasilsin canim
insallaaaaaaaahhh@beste09Asksevgihuzur kuzular hemen umitsizlige kapılmayın bende adet olcak gibiydim❤ kirmiizalari gormeden umudunuzu yitirmeyin INŞALLAH bebisler sizinlendir❤
Dualarım seninle ve senin gibi isteyip sabırla bekleyen bütün anne adaylarına Rabbim en kısa zamanda hayırla bu mucizeyi tattırsın hepinize inşallahAyyyy çok Aminnn çooook canım benim dualrınızı eksik etmeyin bizden balımmm
Dualarım seninle ve senin gibi isteyip sabırla bekleyen bütün anne adaylarına Rabbim en kısa zamanda hayırla bu mucizeyi tattırsın hepinize inşallah
Kuzumm sanada çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah susuz kalmamaya dikkat et canım
Oyyy kuzum bi doktora gitsen ya balımmmSagol kuzum INŞALLAH ❤ iciyorum kuzum halsizlik bas garisi lulak agrisi goz akmasida basladi grip sanirim avir atlatcam gibi kuzum bi meyve tabagi yaptım yedim cok azda tavuk yedim baskada bisi yiyemedim kuzum
Cnm kaçıncı günün bugün. Dünkünüde atmıştın dimiBu aksamki testimEki Görüntüle 1943594 y
Çok yaklaşmış seninki cnm. Yarın test falan yapmayı düşünmüyomusun. Hayırlı haberler verirsin inşallahValla hala adet olacagim gunu sabirsizlikla bekliyorummmmmm .s olcammi olmayacammi dusuncesinden yazamiyorumda anca geziyorum
Normal olabiliyor kuzumSat a gore 5 hafta dun bitti ama hafif kasik agrisi ve gogus sisliginden baska bsey yok normal mi ?
Kirk bin kere masallahh
Evet canim cok az amaKizlar tam 1 haftada 548den 1326ya ckms cok az ya cnm ck skldi
Seni Seviyorum MüzoooşummmBalım bol meyve tüket ve duş almak gribi atlatmaya iyi geliyor kuzummm yani en azından ben öyle atlatmıştım balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?