Bende seviyorum seni balımmm❤❤❤Seni Seviyorum Müzoooşummm
Aminnn inşallah kuzum benim bu ay saldım iyice kuzu ne fiki ne miki adam yorgun uykuya yenik düşüyorSeni Cook cook seviyorum haaattta
En en guzel annnee olacaksin insallah
Bi dokuz ay olamazsın inşallahValla hala adet olacagim gunu sabirsizlikla bekliyorummmmmm .s olcammi olmayacammi dusuncesinden yazamiyorumda anca geziyorum
Hiç anlamıyorum bu durumdan kuzum Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda istediğine kavuştursun inşallahBu aksamki testimEki Görüntüle 1943594 y
En güzel beddua bu olsa gerekBi dokuz ay olamazsın inşallah
Kıyamam kuzum ya bi doktora görün serum falan verir daha kolay toparlanırsınSagol kuzum INŞALLAH ❤ iciyorum kuzum halsizlik bas garisi lulak agrisi goz akmasida basladi grip sanirim avir atlatcam gibi kuzum bi meyve tabagi yaptım yedim cok azda tavuk yedim baskada bisi yiyemedim kuzum
Ben hamdolsun iyiyim canım sen nasılsın kuzuİyi geceler kızlar nasılsınız
Allah iylik versin canim.bnmHamdolsun tatlım iyiyim çok şükür bugünüme yarınıma...
Yarin doktora gidicem kuzum hemsirem cnini skma herkesin ayni olmaz diyo moralini bozma ilac falan yazar doktorun dedi bilmiyorum ama az oldugu ortada hayrlisi olsunEvet canim cok az ama
Doktor ne dedi
Cümlemize iyilikler güzellikler nasip etsin rabbim cnm benm❤❤❤Allah iylik versin canim.bnm
Aynı beddua sanada gelsin kuzum inşallah dokuz ay olamazsın bundan sonraki tek hastalığın lohusalıkta olsun inşallahEn güzel beddua bu olsa gerek
Canım rabbim hakkında hayrlı olanı nasip etsin tatlım inşallah herşey yoluna girer canım üzülme stres yapma kuzuYarin doktora gidicem kuzum hemsirem cnini skma herkesin ayni olmaz diyo moralini bozma ilac falan yazar doktorun dedi bilmiyorum ama az oldugu ortada hayrlisi olsun
Amin canim ❤❤❤❤Cümlemize iyilikler güzellikler nasip etsin rabbim cnm benm❤❤❤
Senin bedduanıda severim senide severim balımmm böyle bedduaya can kurban kuzu❤❤❤Aynı beddua sanada gelsin kuzum inşallah dokuz ay olamazsın bundan sonraki tek hastalığın lohusalıkta olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?