❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

INŞALLAH kuzum benim evet cok zor cok guzel bi yolculuk ama aklin çıkıyor bisi olcak diye hic insan korkmaz baska bisiye bukadar cok❤ ALLAHIM yavrulamizi korusun yarin bizi habersiz birakma aklimda duamda seninle ❤

INŞALLAH kuzum benim evet cok zor cok guzel bi yolculuk ama aklin çıkıyor bisi olcak diye hic insan korkmaz baska bisiye bukadar cok❤ ALLAHIM yavrulamizi korusun yarin bizi habersiz birakma aklimda duamda seninle ❤
Tesekkur ederim cnm anne olmaya yeni adm atiyoruz suan icin kaybedecek olma hissi icimi yiyip bitiriyoken sonrasini hic dusunemiyorum anne olunca anneni anlarsin demeleri cok dogru suandan hssedeblyrm

İnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin stres yapma nolur herşeyin hayırlısını bilen Rabbim bununda en hayırlı olanını nasip etsin inşallah kaybetmenin ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim 33haftalık bebeğimi kaybettim malesef Rabbim kimseyi bu acıyla tanıştırmasın yüce yaradan korktuğunla sınamasın inşallah eğer ters giden bişeyler varsa bile vardır Rabbimin bir bildiği demekten başka çare yok inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder allahım dualarım seninle canım bizi haberdar et balim

Hamiş sultan herhalde ikimiz varız başka kimseee yoook kuzu iş başındalar mı acep bilemedim ki

Cansın sen ❤❤ bütün kalbimle dua ediyorum Rabbim tez zamanda göbüşünü bebişinle şenlendirsin bu müjdelerle göz yaşı dökesin inşallah
Aminnn balım inşallah hayrlı vakitte hayrlı sağlıklı gelsin miniğim kuzummm❤❤❤

Mutlaka haber veririm ne buyuk tesellimsiniz benim anlatamam suan yazdklarini okurken gozlerimden yaslar suzuldu niye biliyorum iliklerime kadar aci yasiyorum bugun

Tesekkur ederim cnm anne olmaya yeni adm atiyoruz suan icin kaybedecek olma hissi icimi yiyip bitiriyoken sonrasini hic dusunemiyorum anne olunca anneni anlarsin demeleri cok dogru suandan hssedeblyrm
Kesinlikle kuzum hele askere yollayip kuzularini kaybeden o can anneler ne acilar icindedirler ALLAHIM anneler hic üzülmesin INŞALLAH ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…