INŞALLAH kuzum benim evet cok zor cok guzel bi yolculuk ama aklin çıkıyor bisi olcak diye hic insan korkmaz baska bisiye bukadar cok❤ ALLAHIM yavrulamizi korusun yarin bizi habersiz birakma aklimda duamda seninle ❤Hamilelik zorluklarla dolu yolculuk hamile kaldm dye cok sevniyosun ama degerler gitmiyo kalp atisi kese falan filan derken daga cok geriliyosun nasil gececek bu zaman bilmiyorum insallah melegm benmledir saglikli bi sekilde benim yarin daha ilk dr kontrolum olacak genel kan testini falan gostericem kan degerim dusuk demir eksikligi var bunlar icim umarim folik asit haricinde bseyler yazar ve artar degerlerm
Tesekkur ederim cnm anne olmaya yeni adm atiyoruz suan icin kaybedecek olma hissi icimi yiyip bitiriyoken sonrasini hic dusunemiyorum anne olunca anneni anlarsin demeleri cok dogru suandan hssedeblyrmINŞALLAH kuzum benim evet cok zor cok guzel bi yolculuk ama aklin çıkıyor bisi olcak diye hic insan korkmaz baska bisiye bukadar cok❤ ALLAHIM yavrulamizi korusun yarin bizi habersiz birakma aklimda duamda seninle ❤
Hamd olsun canım iyiyim sen nasılsınİyi geceler kızlar nasılsınız
Evt 19 cnmCnm kaçıncı günün bugün. Dünkünüde atmıştın dimi
Ben burdayımBu topiğin hamiş sultanları nerede hamişlik aday adayları nerede kızlaaar
İnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin stres yapma nolur herşeyin hayırlısını bilen Rabbim bununda en hayırlı olanını nasip etsin inşallah kaybetmenin ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim 33haftalık bebeğimi kaybettim malesef Rabbim kimseyi bu acıyla tanıştırmasın yüce yaradan korktuğunla sınamasın inşallah eğer ters giden bişeyler varsa bile vardır Rabbimin bir bildiği demekten başka çare yok inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder allahım dualarım seninle canım bizi haberdar et balimHamilelik zorluklarla dolu yolculuk hamile kaldm dye cok sevniyosun ama degerler gitmiyo kalp atisi kese falan filan derken daga cok geriliyosun nasil gececek bu zaman bilmiyorum insallah melegm benmledir saglikli bi sekilde benim yarin daha ilk dr kontrolum olacak genel kan testini falan gostericem kan degerim dusuk demir eksikligi var bunlar icim umarim folik asit haricinde bseyler yazar ve artar degerlerm
Cansın sen ❤❤ bütün kalbimle dua ediyorum Rabbim tez zamanda göbüşünü bebişinle şenlendirsin bu müjdelerle göz yaşı dökesin inşallahSenin bedduanıda severim senide severim balımmm böyle bedduaya can kurban kuzu❤❤❤
Hamiş sultan herhalde ikimiz varız başka kimseee yoook kuzu iş başındalar mı acep bilemedim kiİnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin stres yapma nolur herşeyin hayırlısını bilen Rabbim bununda en hayırlı olanını nasip etsin inşallah kaybetmenin ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim 33haftalık bebeğimi kaybettim malesef Rabbim kimseyi bu acıyla tanıştırmasın yüce yaradan korktuğunla sınamasın inşallah eğer ters giden bişeyler varsa bile vardır Rabbimin bir bildiği demekten başka çare yok inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder allahım dualarım seninle canım bizi haberdar et balim
Aminnn balım inşallah hayrlı vakitte hayrlı sağlıklı gelsin miniğim kuzummm❤❤❤Cansın sen ❤❤ bütün kalbimle dua ediyorum Rabbim tez zamanda göbüşünü bebişinle şenlendirsin bu müjdelerle göz yaşı dökesin inşallah
Şşş ses yapmayalım o zamanHamiş sultan herhalde ikimiz varız başka kimseee yoook kuzu iş başındalar mı acep bilemedim ki
İnşallah canım inşallahAminnn balım inşallah hayrlı vakitte hayrlı sağlıklı gelsin miniğim kuzummm❤❤❤
Hahaha olur çok sessiz olalım ben boş boş oturuyorum onlar çalışsın da müjdeyle gelsinler inşallahŞşş ses yapmayalım o zamanhamiş sultanları çoğaltalım
İnşallah kuzummm ❤ ❤Hahaha olur çok sessiz olalım ben boş boş oturuyorum onlar çalışsın da müjdeyle gelsinler inşallah
Mutlaka haber veririm ne buyuk tesellimsiniz benim anlatamam suan yazdklarini okurken gozlerimden yaslar suzuldu niye biliyorum iliklerime kadar aci yasiyorum bugunİnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin stres yapma nolur herşeyin hayırlısını bilen Rabbim bununda en hayırlı olanını nasip etsin inşallah kaybetmenin ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim 33haftalık bebeğimi kaybettim malesef Rabbim kimseyi bu acıyla tanıştırmasın yüce yaradan korktuğunla sınamasın inşallah eğer ters giden bişeyler varsa bile vardır Rabbimin bir bildiği demekten başka çare yok inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder allahım dualarım seninle canım bizi haberdar et balim
Ballı lokmam sende sağol kuzum iyi ki varsın fıstığım❤❤❤
Kesinlikle kuzum hele askere yollayip kuzularini kaybeden o can anneler ne acilar icindedirlerTesekkur ederim cnm anne olmaya yeni adm atiyoruz suan icin kaybedecek olma hissi icimi yiyip bitiriyoken sonrasini hic dusunemiyorum anne olunca anneni anlarsin demeleri cok dogru suandan hssedeblyrm
Caniminiciiiiiii seviyorum seni yarin mutlu haberi aliriz INŞALLAH ❤Mutlaka haber veririm ne buyuk tesellimsiniz benim anlatamam suan yazdklarini okurken gozlerimden yaslar suzuldu niye biliyorum iliklerime kadar aci yasiyorum bugun
Sizde kuzucanim ❤❤❤❤Ballı lokmam sende sağol kuzum iyi ki varsın fıstığım❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?