❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Mutlaka haber veririm ne buyuk tesellimsiniz benim anlatamam suan yazdklarini okurken gozlerimden yaslar suzuldu niye biliyorum iliklerime kadar aci yasiyorum bugun
Kıyamam kuzum ya seni üzmek istemem asla inşallah bundan sonra sadece sevinç gözyaşların olsun Rabbim acını daha büyük bir acıyla unutturmasın dün gece bende aynı durumdayım nerdeyse iki haftadır ciddi düşük tehlikesi yaşıyordum bugün hayırla sonuçlandı şükürler olsun inşaallah allahım seninde hayırla sonuç almanı nasip etsin bebeğine kavuştursun Rabbim sen gönlünü ferah tut kuzum ❤ ❤

Kuzum rabbim senide meleğinide korusun balımmm hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın kaza bela nazar senden uzak olsun 9 ayın sonunda meleğinin cennet kokusunu içine çeke çeke uyumak nasip olsun sana tatlımmm ❤❤❤

Oyyyy kurban olurum ya bak yine bozuldu musluklar amin canım inşallah Rabbim korusun yavrulamizi ❤ ❤ sanada hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah

Oyyyy kurban olurum ya bak yine bozuldu musluklar amin canım inşallah Rabbim korusun yavrulamizi ❤ ❤ sanada hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah
Kız en sonunda senin bozuk muslukları tamire gelicem kuzu ya nasıl bir hormonmuş bu benim hamiş sultanımı bozuk muslukla uğraştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…