Kıyamam kuzum ya seni üzmek istemem asla inşallah bundan sonra sadece sevinç gözyaşların olsun Rabbim acını daha büyük bir acıyla unutturmasın dün gece bende aynı durumdayım nerdeyse iki haftadır ciddi düşük tehlikesi yaşıyordum bugün hayırla sonuçlandı şükürler olsun inşaallah allahım seninde hayırla sonuç almanı nasip etsin bebeğine kavuştursun Rabbim sen gönlünü ferah tut kuzum ❤ ❤Mutlaka haber veririm ne buyuk tesellimsiniz benim anlatamam suan yazdklarini okurken gozlerimden yaslar suzuldu niye biliyorum iliklerime kadar aci yasiyorum bugun
Topiğimizi coşturalım balım yine yeniden ilk başlardaki gibi heyecanla mutlu haberlerimizi bekleyelim müjdelerle sevinelim istiyorum fıstığım ❤❤❤Sizde kuzucanim ❤❤❤❤
Hoşgelsin sefalar getirsin kuzucan sana mutluluk huzur versin anneciğin balımmm yüzünden gülümsemen eksik olmasın bitanem❤❤❤Annem geliyor haftasonu INŞALLAH bin şükür ❤ bana cok iyi gelecek canlar ❤
Kuzum rabbim senide meleğinide korusun balımmm hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın kaza bela nazar senden uzak olsun 9 ayın sonunda meleğinin cennet kokusunu içine çeke çeke uyumak nasip olsun sana tatlımmm ❤❤❤Kıyamam kuzum ya seni üzmek istemem asla inşallah bundan sonra sadece sevinç gözyaşların olsun Rabbim acını daha büyük bir acıyla unutturmasın dün gece bende aynı durumdayım nerdeyse iki haftadır ciddi düşük tehlikesi yaşıyordum bugün hayırla sonuçlandı şükürler olsun inşaallah allahım seninde hayırla sonuç almanı nasip etsin bebeğine kavuştursun Rabbim sen gönlünü ferah tut kuzum ❤ ❤
Sende sağol canım benim ❤❤ sağ ol var ol meleğinle musmutlu ol inşallah
Sağol kuzu ben iyiyim çok şükür sen nasılsınKızlar nasılsınız
Çok şükürrr kuzucummm iyiyzSağol kuzu ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
Allahım her daim iyilik versin balımÇok şükürrr kuzucummm iyiyz
Amiinnn canım Rabbim evlatlarımızı korusunKesinlikle kuzum hele askere yollayip kuzularini kaybeden o can anneler ne acilar icindedirlerALLAHIM anneler hic üzülmesin INŞALLAH ❤
Cümlemize inşallah hayatımmmAllahım her daim iyilik versin balım
Oyyyy kurban olurum ya bak yine bozuldu musluklar amin canım inşallah Rabbim korusun yavrulamizi ❤ ❤ sanada hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallahKuzum rabbim senide meleğinide korusun balımmm hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın kaza bela nazar senden uzak olsun 9 ayın sonunda meleğinin cennet kokusunu içine çeke çeke uyumak nasip olsun sana tatlımmm ❤❤❤
Kuzummm senn bebek kız galiba bu kadar sulu gözlüsünnn :)Oyyyy kurban olurum ya bak yine bozuldu musluklar amin canım inşallah Rabbim korusun yavrulamizi ❤ ❤ sanada hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah
Sağol kuzummm bende rahatladım sonunda hamd olsun Rabbim bu huzuru bütün anne adaylarına yaşatsın inşallah hiçbir anneyi evladıyla sınamasın inşallahZuzumm00 balımm çok sevindimmm senn adınaa allahım sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Kız en sonunda senin bozuk muslukları tamire gelicem kuzu yaOyyyy kurban olurum ya bak yine bozuldu musluklar amin canım inşallah Rabbim korusun yavrulamizi ❤ ❤ sanada hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah
Biz iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın kuzumKızlar nasılsınız
Çokk şükür kuzucmmm iyiyzBiz iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?