❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzummm senn bebek kız galiba bu kadar sulu gözlüsünnn :)
Öylemi oluyormuş inşallah Rabbim dua kabul etsin çok fena oldum ya reklamlara bile hüngür hüngür haldeyim bugün hastanede koptum iyi haberi alınca eşim bununda bir tedavisi olmalı dedi doktora evde haber falan izleyemiyo adam bıktı hüngür hıçkırık kız olursa belki adamın çektiklerine değer çok istiyo

Seskes kuzum INŞALLAH cok sagol❤ gelirse cok iyi olur benim icin❤ AMIN kuzum ALLAH razı olsun ❤
Tabi iyi olur balım seni elleriyle yedirir içirir kuzu sende hemencecik iyileşirsin inşallah balımmm anneciğin sana şifalı şeyler hazırlıycaktır bitanem benim iyi ol ve aramızda ol hep fıstığım ben özlerim ki seni hemde çoooook❤❤❤

İnşallahhh canımm ama öyle derler inşallahda öyledir

Sorma canım yaa şiş gözlerle dolaşmaktan bir hal oldum inşallah geçer
Oyyy kıyamam ya hamişliğin cilvesi bu kuzummm ağlamalı gülmeli geçer günlerin balımmm ayyy ama o bile ayrı bi güzeldir canım benim hamişliğinin farkında oluyorsun unutturmuyor meleğin kendini hissettiriyor sana kendini

Aynen kuzum şükürler olsun çektiğim her ızdırap her sıkıntı şükür sebebi Rabbim sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallah ❤❤

Aynen kuzum şükürler olsun çektiğim her ızdırap her sıkıntı şükür sebebi Rabbim sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallah ❤❤
Aminnn kuzum rabbim sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin sana hayrlı evlat olsun balım

Aminnn kuzum rabbim sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin sana hayrlı evlat olsun balım
Amiinnn canım Rabbim sanada nasip etsin inşallah sende böyle allak bullak ol hamişlikten göz yaşları olsun bebişinin varlığıyla tazelensin ömrün yuvana cennet kokulu meleklerinin sesi nefesi doluşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…