Sagol bitanem aynen kuzum benim icin cok iyi olcak INŞALLAH ❤ gelirim kuzum tabii bende seni cok özlerim kuzucan ❤Tabi iyi olur balım seni elleriyle yedirir içirir kuzu sende hemencecik iyileşirsin inşallah balımmm anneciğin sana şifalı şeyler hazırlıycaktır bitanem benim iyi ol ve aramızda ol hep fıstığım ben özlerim ki seni hemde çoooook❤❤❤
Yaaa ama sende benim muslukları bozdun be kuzum yürekten canı gönülden AminnnnAmiinnn canım Rabbim sanada nasip etsin inşallah sende böyle allak bullak ol hamişlikten göz yaşları olsun bebişinin varlığıyla tazelensin ömrün yuvana cennet kokulu meleklerinin sesi nefesi doluşsun inşallah
A.s canımslmmmm
Hayırlı huzurlu geceler olsun canım
ALLAH rahatlik versin kuzucanlar cok sagolun opuyorum❤İyi geceler cancanım benim iyi uykular❤❤❤
A.s canım inşallah hayırlı haberle gelirsin kuzu sevinç naraları atarız hep beraber tatlımS.a kızlar naslsınz görüşmeyeli ♡
Listede adım var 20 ocak regl tarihimdi henüz olmadım.. olucak gibiyim.. bi gelisme olursa paylaşırım sizinle inşallah dualarınızı exik etmeyin sakın ♡
Aleyküm selam canımslmmmm
nasılsınız bebegın resmını gordumm sag saglıcakla al kucagına inşallahA.s canım
napıyon tatlımAleyküm selam canım
ALLAH rahatlik versin kuzucanlar cok sagolun opuyorum❤
Aynı tas aynı hamam oturuyorum kuzu sen nasılsın napıyorsun tatlımnapıyon tatlım
Amiinnn canım Amiinnn bütün kalbimle inanıyorum Rabbim böyle güzel yürekli bir meleğin gönlünü sıkıntıya düşürmez meleğinle seni buluşturacaktır en kısa zamanda İnşallah müjdenle karşılıklı açarız muslukları kuzum ben dünden hazırım zatenYaaa ama sende benim muslukları bozdun be kuzum yürekten canı gönülden Aminnnndiyorum duana kuzum
Bizde seni öpüyoruz kuzummm rabbime emanetsiniz minik meleğinle hayırlı huzurlu uykular sizin olsun inşallahALLAH rahatlik versin kuzucanlar cok sagolun opuyorum❤
Hamd olsun iyiyiz canım bugün hayırlı sonuçları aldık şükürler olsun amin inşallahnasılsınız bebegın resmını gordumm sag saglıcakla al kucagına inşallah
aynen canımbende dedurumlar aynıAynı tas aynı hamam oturuyorum kuzu sen nasılsın napıyorsun tatlım
cok sevindim canım artık hep pozitif olursun canımHamd olsun iyiyiz canım bugün hayırlı sonuçları aldık şükürler olsun amin inşallah
Aminnn canım benim rabbim ağzından duysun duanı kabul etsin inşallah Yok yok sen benim muslukları gerçekden bozdun kuzum zaten genel yapım itibariyle sulu gözümdür ben iyice duygusala bağladım inşallah müjdeli haber vereceğim günde olur hayırlısı hakkımda cancanAmiinnn canım Amiinnn bütün kalbimle inanıyorum Rabbim böyle güzel yürekli bir meleğin gönlünü sıkıntıya düşürmez meleğinle seni buluşturacaktır en kısa zamanda İnşallah müjdenle karşılıklı açarız muslukları kuzum ben dünden hazırım zatensenin tek göz yaşın sevinçten olsun Rabbim bundan sonra sadece bebeğinin sevinciyle ağlamayı nasip etsin inşallah ❤❤
Allah razı olsun canım benim inşallah Rabbim tekrar korkutmasıncok sevindim canım artık hep pozitif olursun canım
Al bendende o kadar kuzu adam ne zaman isterse o zaman fiki fiki var bide çok yorgun bu aralar zaten olmuyor regliye kaldı 2 hafta bizde tık yok tatlımaynen canımbende dedurumlar aynı
İnşallah kuzummm inşallah canım bu sulu gözlülük benden bulaştı sana kıyamam Rabbim ağlatmasınAminnn canım benim rabbim ağzından duysun duanı kabul etsin inşallah Yok yok sen benim muslukları gerçekden bozdun kuzum zaten genel yapım itibariyle sulu gözümdür ben iyice duygusala bağladım inşallah müjdeli haber vereceğim günde olur hayırlısı hakkımda cancan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?