❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sagol bitanem aynen kuzum benim icin cok iyi olcak INŞALLAH ❤ gelirim kuzum tabii bende seni cok özlerim kuzucan ❤

Yaaa ama sende benim muslukları bozdun be kuzum yürekten canı gönülden Aminnnn diyorum duana kuzum

S.a kızlar naslsınz görüşmeyeli ♡
Listede adım var 20 ocak regl tarihimdi henüz olmadım.. olucak gibiyim.. bi gelisme olursa paylaşırım sizinle inşallah dualarınızı exik etmeyin sakın ♡
A.s canım inşallah hayırlı haberle gelirsin kuzu sevinç naraları atarız hep beraber tatlım

Yaaa ama sende benim muslukları bozdun be kuzum yürekten canı gönülden Aminnnn diyorum duana kuzum
Amiinnn canım Amiinnn bütün kalbimle inanıyorum Rabbim böyle güzel yürekli bir meleğin gönlünü sıkıntıya düşürmez meleğinle seni buluşturacaktır en kısa zamanda İnşallah müjdenle karşılıklı açarız muslukları kuzum ben dünden hazırım zaten senin tek göz yaşın sevinçten olsun Rabbim bundan sonra sadece bebeğinin sevinciyle ağlamayı nasip etsin inşallah ❤❤

Aminnn canım benim rabbim ağzından duysun duanı kabul etsin inşallah Yok yok sen benim muslukları gerçekden bozdun kuzum zaten genel yapım itibariyle sulu gözümdür ben iyice duygusala bağladım inşallah müjdeli haber vereceğim günde olur hayırlısı hakkımda cancan

İnşallah kuzummm inşallah canım bu sulu gözlülük benden bulaştı sana kıyamam Rabbim ağlatmasın

Kuzular ben yatıyorum müsadenizle rabbime emanetsiniz hayırlı geceler inşallah yarın görüşürüz ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…