❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnşallah kuzummm inşallah canım bu sulu gözlülük benden bulaştı sana kıyamam Rabbim ağlatmasın
Vallahi balımmm siz hamişlerle konuşurken ben kendimi çok duygusal hissediyorum tatlım banada mı bulaştırıyonuz napıyonuz hormonlarınızı bir sen birde _Masalim_ da oluyor bu balımmm beni çok etkiliyorsunuz siz canım

canım ben bu ay korundum ama yarın normale döncemde yumurtlama gectı coktaaaaannn
Aaa bende yarın başlıycam yum.günüm gösteriyor takvim ama bende saldım bakalım ne olcak inşallah hayrla sonuçlanır kuzu ilişkilerimiz

Cansın candansın o yüzden oluyo hep bunlar kuzum derdimize neşemize ortak oluyorsun bizi bizden daha iyi anlıyorsun bazen.. Zaman mekan kavramı yok oluyor seninle konuşurken sıcaklığını samimiyetini hissettiriyorsun kilometrelere inat bu bizim için özellikle benim için Rabbimin bir lütfu hayatımda asla tamamlanmayacak eksikler olduğunu sanırdım ama Rabbim ol der ve olur ummadığın anda tamamlanırsın bir şekilde ben bu hisse kapılıyorum seninle konuşurken tamamlanmak duygusu abla kardeş gibi anne kız gibi iki dost gibi gibi gibi işte ❤❤❤❤ kıymetlisin seni ve senin gibi burda can yoldaşı olduğum bir çok insana hem teşekkür ediyorum hemde ömür boyu duacınızım verilen en kıymetli hediye farkında olmadan verilendir sizde bana verilen en kıymetli hediyelersiniz ❤❤ şükürler olsun demekki neymiş efendim iş hormonlarda değil yürekte bitiyormuş yüreğine sağlık Rabbim gönlünden geçen her şeyi ömrüne eşlesin inşallah tatlı rüyalar kuzummm ❤❤

Canlarım benim koca hasta oldu ishalden tuvaletten cıkamaz oldu garibim şuan nöbetteyim geldi az once serumunu filan taktım bekleyemedi bile en iyisi eve gideyim dedi .. sanırım salgın bu aralar tanıdıgım ve sevdiğim herkes hasta

Kuzummm cok gecmis olsun bende uyucam dedim uyuyamadim bendede ishal var bogaz agrisi ve grip kuzu sen blrsn grip dusuge neden olmaz dimi biyerde okudum simdi aklim cikti

Kuzummm cok gecmis olsun bende uyucam dedim uyuyamadim bendede ishal var bogaz agrisi ve grip kuzu sen blrsn grip dusuge neden olmaz dimi biyerde okudum simdi aklim cikti
Yok canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz oyle kanla ilgili bir hastalık değil ki düşük yapasın .. belenmene dikkat et şuan gribal enfeksiyona neden olan virus yada bakterilerin düşük yaptırma gibi bi özelliği yok vudunun direncini düşürür o kadar ki bol c vit alırsan toparlarsın kuzum .. hemde senin fasulye ile benim fasulye arkadas olacaklar kötü düşünme canım Allahım korusun yavrularımızı

Kuzumsimdi 8 haftalik olcam aklim çıkıyor ilk bbebegimide 9 haftalikken kaybettim korku girdi icime bol bol cvitameini alıyorum bebegime bisi olmasinda kuzum baska bisi istemem AMIN kuzummm INŞALLAH ❤ cok sagol icim rahatlatin❤

Bişey olmayacak inşallah canım korkma geçecek hepsi dua ile .. vesveselerini kenara bırak ve herşeyi Allaha tevekkül et canım

Gunaydin hanimlar ben bugun evdeyim daha yeni uyandim dinlendim disarda yagmur yagiyo henuz kirmizlar glmedi ama agrisi var biraz oyle iste sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…