Bitti sorunlarımız vardı çözemediğimiz çok yorulmuştum artık bitirmeye karar verdimCnm neden hayirdir nedgcgmi bilemedm kusura bakmada hakkinda hayirlisi olsun
Hayirlisi olsun cnm zor ama insallh en kisa zamanda toparlarsin kendiniBitti sorunlarımız vardı çözemediğimiz çok yorulmuştum artık bitirmeye karar verdim
Saol cnm hayırlısı buymuş diyorumHayirlisi olsun cnm zor ama insallh en kisa zamanda toparlarsin kendini
Ciddimisin canım neden ki . Çok üzüldümKızlar ben boşanıyorum haberiniz olsun
İnşallah seninde gelmez kırmızılarGunaydin hanimlar ben bugun evdeyim daha yeni uyandim dinlendim disarda yagmur yagiyo henuz kirmizlar glmedi ama agrisi var biraz oyle iste sizler nasilsiniz
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah üzüldüm. okurum tabikii ruhuna gitsin mekanı cennet olsun inşallahKızlaaar sizden ricam var bilenler biliyordur halamın eşi kanserdi sabah vefat haberini aldım çok üzgünüm kuzular bir fatiha okurmusunuz sizleri çok öpüyorum ve ben şimdi yola çıkıyorum memlekete gidiyorum cenaze için
Çok şükür canım sevindim stres yapma sende sakın. Minnacık :)Hastaneden simdi geldim doktor degere takılma herkesin ayni olmaz dedi ultrasondan baktı keseyi gorduk
Basin sagolsun cnmKızlaaar sizden ricam var bilenler biliyordur halamın eşi kanserdi sabah vefat haberini aldım çok üzgünüm kuzular bir fatiha okurmusunuz sizleri çok öpüyorum ve ben şimdi yola çıkıyorum memlekete gidiyorum cenaze için
Cnm allah hep guzel haberlerini almayi nasip etsin cok sevindim insalalh saglikla kucagna alirsn mis mis koklarsinCok sukur kizlar tesekkur ederm dualariniz icin 2 hafta sonra gelisimi ve kalp atsları icin gidicez 5 hafta 4 günlükmüs
Hakkında hayırlısı olsun canımBitti sorunlarımız vardı çözemediğimiz çok yorulmuştum artık bitirmeye karar verdim
Canımmm çok üzüldümKızlaaar sizden ricam var bilenler biliyordur halamın eşi kanserdi sabah vefat haberini aldım çok üzgünüm kuzular bir fatiha okurmusunuz sizleri çok öpüyorum ve ben şimdi yola çıkıyorum memlekete gidiyorum cenaze için
Kuzummm çok şükür çok sevindim maşallah miniğine Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin ikinizide nazarlardan korusun inşallah gidip o gıcık kadının yüzüne çarpsaydın resmiCok sukur kizlar tesekkur ederm dualariniz icin 2 hafta sonra gelisimi ve kalp atsları icin gidicez 5 hafta 4 günlükmüs
Sagol bitanemm cok tesekkr ederim Allah razi olsun sizden 2 hafta daha sabirliyim en azndan keseyi gordum buna da sukur kuzummm Rabbim cumlemizin evlatlarini korusunKuzummm çok şükür çok sevindim maşallah miniğine Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin ikinizide nazarlardan korusun inşallah gidip o gıcık kadının yüzüne çarpsaydın resmiayy nasıl mutlu oldum anlatamam canım yaa bin şükür allaha şimdi kendine çok iyi bak kuzum sağlıklı beslenmeye özen göster bol bol dinlen tadını çıkar miniğinin kalp atışlarıni duyana kadar yorma kendini nolur artık öncelik meleğin
Sende sağol canım Rabbim senden de razı olsun bu çok büyük bir şey inşallah bundan sonra daha kolay daha keyifli devam eder Rabbim sorunsuz sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallahSagol bitanemm cok tesekkr ederim Allah razi olsun sizden 2 hafta daha sabirliyim en azndan keseyi gordum buna da sukur kuzummm Rabbim cumlemizin evlatlarini korusun
ay onu bende merak ediyorm yaa konu actm kimisi hic adet olmadn kalmis nasil kalmis hala anlamadimkızlar kımyasal yasayanlar ne kada rsonra hamıle kaldınız
Başınız sağolsun kuzum Rabbim sana ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan etsin Rabbim gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun eniştenin inşallahKızlaaar sizden ricam var bilenler biliyordur halamın eşi kanserdi sabah vefat haberini aldım çok üzgünüm kuzular bir fatiha okurmusunuz sizleri çok öpüyorum ve ben şimdi yola çıkıyorum memlekete gidiyorum cenaze için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?