❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlaaar sizden ricam var bilenler biliyordur halamın eşi kanserdi sabah vefat haberini aldım çok üzgünüm kuzular bir fatiha okurmusunuz sizleri çok öpüyorum ve ben şimdi yola çıkıyorum memlekete gidiyorum cenaze için

Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah üzüldüm. okurum tabikii ruhuna gitsin mekanı cennet olsun inşallah

Cok sukur kizlar tesekkur ederm dualariniz icin 2 hafta sonra gelisimi ve kalp atsları icin gidicez 5 hafta 4 günlükmüs

Canımmm çok üzüldüm başınız sağolsun kuzum Rabbim hepinize sabırlar versin mekanı cennet çektikleri kefareti olsun inşallah

Cok sukur kizlar tesekkur ederm dualariniz icin 2 hafta sonra gelisimi ve kalp atsları icin gidicez 5 hafta 4 günlükmüs
Kuzummm çok şükür çok sevindim maşallah miniğine Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin ikinizide nazarlardan korusun inşallah gidip o gıcık kadının yüzüne çarpsaydın resmi ayy nasıl mutlu oldum anlatamam canım yaa bin şükür allaha şimdi kendine çok iyi bak kuzum sağlıklı beslenmeye özen göster bol bol dinlen tadını çıkar miniğinin kalp atışlarıni duyana kadar yorma kendini nolur artık öncelik meleğin

Sagol bitanemm cok tesekkr ederim Allah razi olsun sizden 2 hafta daha sabirliyim en azndan keseyi gordum buna da sukur kuzummm Rabbim cumlemizin evlatlarini korusun

Sagol bitanemm cok tesekkr ederim Allah razi olsun sizden 2 hafta daha sabirliyim en azndan keseyi gordum buna da sukur kuzummm Rabbim cumlemizin evlatlarini korusun
Sende sağol canım Rabbim senden de razı olsun bu çok büyük bir şey inşallah bundan sonra daha kolay daha keyifli devam eder Rabbim sorunsuz sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallah

Başınız sağolsun kuzum Rabbim sana ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan etsin Rabbim gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun eniştenin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…